...moja draga ženica igra LOTO!., ako dobi novčiće - peneze - pare???., moja prva i jedina fantazija je kupit tu tvornicu ma koliko god košta da košta? i napravit u dvorišću tvornice TULUM - NARODNO VESELJE - FEŠTU - DERNEK - ,... i kako se dobra zabava već zove?! i onda ić delat pomalo izvrsne HRVATSKE traktore!!!., jer imamo izvrsne inžinjere, radnike, stručnjake!,..., svakako bi puno naši forumašev delalo kodmene!., prvi i glavni uzame! bil bi naš forumski prijatelj i moj osobni prijatelj!; firemanpetar iz dežele Slovenije!., pozdrav Petre!., :supz:
prvo napraviti vagir na poluge i trupce dizat od zemlje na hidrauliku i tako olaksati traktoru i vozacu,a i sacuvati onakvu lijepu livadu,
ni ja kad neću razumiti ne razumimartyman:.
., puknuti!., ča si ti til reć - napisat sa vim svojim blic pismom?., ta samo ti i dragi Bog! znate?!., no koment!...
..
Bog!
E jebo me grizzly adams ako ja to ne bi odnio gore na dva put , još da mi pomognu ova dvojca zdravih očiju kaj trčkaraju okolo i prate da ne pofrcaju dijelovi od prime bilo bi to gore od jednom .artyman:
pa to bi i kultivator izvukao
mislim nemoj se ljutiti ali tako je!
., fala, fala,
., o čemu se radi ustvari???., moja draga ženica igra LOTO!., ako dobi novčiće - peneze - pare???., moja prva i jedina fantazija je kupit tu tvornicu ma koliko god košta da košta? i napravit u dvorišću tvornice TULUM - NARODNO VESELJE - FEŠTU - DERNEK - ,... i kako se dobra zabava već zove?! i onda ić delat pomalo izvrsne HRVATSKE traktore!!!., a bilo bi dobro., ča ne?., Bog!