• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
...moja draga ženica igra LOTO!., ako dobi novčiće - peneze - pare???., moja prva i jedina fantazija je kupit tu tvornicu ma koliko god košta da košta? i napravit u dvorišću tvornice TULUM - NARODNO VESELJE - FEŠTU - DERNEK - ,... i kako se dobra zabava već zove?! i onda ić delat pomalo izvrsne HRVATSKE traktore!!!., jer imamo izvrsne inžinjere, radnike, stručnjake!,..., svakako bi puno naši forumašev delalo kodmene!., prvi i glavni uzame! bil bi naš forumski prijatelj i moj osobni prijatelj!; firemanpetar iz dežele Slovenije!., pozdrav Petre!., :supz:

Pozdrav Grofe!

Što sam ja toliko dobrog napravijo da me ti ovak kuješ u zvijezde, čitaj- cjeniš?
Nek ima tvoja žena sreču pa nek dobije loto, pa da počne fešta u Primi. Nek se ispuni tvoja želja!!! A onda da izmislimo neko novo izboljšanje za traktore, hehe, da budu još bolji svejedno ak su več sad dobri. A možda bi izmislili čak i više od kojeg izboljšanja, sigurno bi, uz pomoč forumaša.
Hvala prijatelju za tvoje dobre rječi i mišljenja o meni.

A vidim krompira imaš toliko ko kamenja u Savi, svaka čast, dobra berba. Jedva išlo na prikolicu. :prayer:
Vidim da radite puno u šumi, traktorič dobar- radi kako treba. Filmič je za 5+ a glumci još bolji, hehe ;)

PS
Nije me bilo nekoliko dana pa onda vidim da je tu puno novih postova, puno novih slikica, filmič, komentari... Nemam riječi drugih nego da pohvalim.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
prvo napraviti vagir na poluge i trupce dizat od zemlje na hidrauliku i tako olaksati traktoru i vozacu,a i sacuvati onakvu lijepu livadu,

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav forumašima najboljega poljoprivrednoga foruma!

., rodjo moji prijatelju! VranicD!., fala za filmić., znam da ni blio lako ni snimit sa onim mojim ludim mobitelom., a svakako ni bilo ni lako zakeljit filmić ovdeka!., fala tebi., da tebi! ča imaš onako zlatnu ćer ka sve te nove tehnike vog munjenog 21. veka kuži!!! i odradjuje ove budalašćine za nas!!!., svakako čekamo još filmićev da narod i svit vidi!!!

., pozdrav svim dragim forumašima na dobrim komentarima!., svakako veliki pozdrav mome prijatelju Petru u deželu Sloveniju na lipome pismu ko je uvik orginalno, iskreno, svrsishodno na sebi svoj način!., Petre!., fala ti!!!

Bog!., i svakako čekam još komentarov!!!., ma kakovi oni bili???!...

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
dečki svaka čast video je za 5+,
ali i svaka čast snimatelju koji je to snimio :D

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Sad kad su se zredali ovi guzeljubci mogu i ja , jel ...
Grof da gas , zna voziti.. ali ne zna zakopčati drvo ..ali zašto da olakša primi kad prima može jel?
I AGT može , to se vidi na filmu , ali ne smije , e ***** ga , mogu i ja dva put ali ne smijem ,u pič ku materinu .
Da li ja onda smijem ili ne mogu?
Još bi dodao , najviše štete na strojevima sam napravio u šumi , šuma je sranje , traktor nije za šumu , prima nije za niš .
Skupi onaj sitniš po pepeljari od auta i kupi vitlo , vitlo s 150 m sajele , i budi gospon i čuvaj primu .
Vitlo danas dođe ko malo bolji ručak ... a prima može i smije , dal smije?

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
Šlepanje drva s Primom tt 830 2.dio

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=sBXO6L4mI8g[/YT]

G

GROF

Guest
prvo napraviti vagir na poluge i trupce dizat od zemlje na hidrauliku i tako olaksati traktoru i vozacu,a i sacuvati onakvu lijepu livadu,

., poštovanje dragi moj forumski prijatelju!; matrix!

., vagir i sva moguća sranja za drva vuć imam osim vitla!!!., znači., imam sva moguća i nemoguća sranja za šumu, iako nis šumski radnik i nebavim se sa drvi., čak bi se mogal pofalit da imam više šumske opreme od većine vas!., a uz dužno poštovanje i tebe moj forumski prijatelju matrix!., jedino ovo igranje sa drvi je bilo uzput i mogal bi pisat nepripremljeno!., sve jedno fala za komentare!.-

., puknuti!., ča si ti til reć - napisat sa vim svojim blic pismom?., ta samo ti i dragi Bog! znate?!., no koment!...

., VranicD-u!!!., fala doneba za filmić!., a onaj treći?., treća srića za kraj!., čekamo još njega da se pokelji!!!...

Bog!

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
am znao sam ja da ti imas tu opremu,svak cast,iako se ni je nebavim sa tim imam razno raznih kako bi rekao zajebancija, svejedno svaka cast na poslu koji si obavio

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
.

., puknuti!., ča si ti til reć - napisat sa vim svojim blic pismom?., ta samo ti i dragi Bog! znate?!., no koment!...

..

Bog!
ni ja kad neću razumiti ne razumim:partyman:

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
Šlepanje drva s Primom tt 830 3.dio

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=6wkxpDcLmKM[/YT]

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
kod mene se ovo zove mala tura
dsc00769e.jpg

a ovo normalna
image075.jpg

pa to bi i kultivator izvukao

mislim nemoj se ljutiti ali tako je!

G

GROF

Guest
., poštovanje mojim dragim forumašima!

., rodjo i prijatelju moj!; VranicD!., fala za filmiće!!!

., forumski prijatelju matrix!., ma lipo i ti šlepaš drvca., svaka čast!., ALI nizbrdo!., a kaže se kodmene u mojoj Liki - Jezerani!., nizbrdo se i gov*o tače!!!., hehehe..., sretno ti!, dobar si., fala ti za dobre komentare!...

., forumski prijatelju Puknuti!., tebi se i dalje samo smijem dok nevidim tvoje!; akcije, kvalitete, alate, manevarski sposobnosti, izdelke /sadilicu - vadilicu krompira.,/., blablabla., hehehe., da nebi išal sada naveliko i naširoko ko ča znam?!., aj., aj., ljubi svoje predivne cure i dojdi kodmene u Liku - Jezerana na roštilj!!!., dajem voga puta ja meso da me više ne pišaš!...

aj Bog!., čitamo se ...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Pa moramo te malo jel , kaj se ljutiš ..pa ljudi smo , ne?
Udri ti samo , ne boli mene kaj je istina .
Vadilica je gotova , sadilica valjda bude ..prokleti valjda .I ne bi je nikad metao na forum da nisam sumnjao u njezinu realizaciju . Vi ste mi podrška da je svršim , uh kaj sam ljen .
Doći ću kod tebe kad viski odleži , smao mi nađi neku udovicu pa da vidiš kako puknuti povraća
piva_61d40.gif

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
., fala, fala,

., o čemu se radi ustvari???., moja draga ženica igra LOTO!., ako dobi novčiće - peneze - pare???., moja prva i jedina fantazija je kupit tu tvornicu ma koliko god košta da košta? i napravit u dvorišću tvornice TULUM - NARODNO VESELJE - FEŠTU - DERNEK - ,... i kako se dobra zabava već zove?! i onda ić delat pomalo izvrsne HRVATSKE traktore!!!., a bilo bi dobro., ča ne?., Bog!

Eeeee Grofe,kako ono pjeva Grdović,nije u šoldima sve,zato je čovjek prešo na bevandu....:drinkers:

darkohittner

Član
Tu od
5 Srp 2009
Poruka
203
al se vuće

prijatelju grofe vučeš drva ko lud ,jel to praviš posla za cijepač ,nisam ni pitao da li si riješio ono sa curenjem ulja na hidraulici..

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Reduju se filmiči vašeg rada jedan za dugim, 1. kadar 2. kadar... :)
Istina kako kažeš Grofe, ide vuča drveta nizbrdo puno lakše. Meni se desilo da me čak umalo pa izguralo iz puta ali ja sam tad koristijo sanke. Sledeči put stavijo sam lanac na šine pa je to dobro kočilo. To je bilo pre puno godina, sad se toga niko više ne koristi.
Ovde vučeš uzbrdo pa je normalno (barem za mene) da se vuče nešto manje težine nego inače. Ma radite vi sasvim OK, ne žuri vam se. Vama je bitno da odradite posao sami, da vam netreba zvat i platit nekoga sa mašinom, ne ovisite od nikoga. Jesam li u pravu?
Eh, sad sam opet napisal nekoliko rječi pohvale :?, jesam li sad opet guzoljubac? Bolje to, nego da te kritiziram pa da budem guzojebač negativac.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
ma grofe gdje ti vidis ovde nizbrdo,doduse prvo se popnem uz brdo pa onda niz brdo,sa ovakvim komadima,ma prima je dobra,da je kod mene vukla bi duplo vise nego sto ja mogu sa svojim,grofn ece da tereti masinu,njegova stvar,njegov traktor,a tako se cuva zdravlje i traktora i sofera,a ja tako nisam naucen niti sam kad pokusavao,maksimu izvuc iz masine i najvise sto moze povuc,tako ja radim.....

Na vrh