• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

A

AGRIPLUS65

Guest
ma grofe gdje ti vidis ovde nizbrdo,doduse prvo se popnem uz brdo pa onda niz brdo,sa ovakvim komadima,ma prima je dobra,da je kod mene vukla bi duplo vise nego sto ja mogu sa svojim,grofn ece da tereti masinu,njegova stvar,njegov traktor,a tako se cuva zdravlje i traktora i sofera,a ja tako nisam naucen niti sam kad pokusavao,maksimu izvuc iz masine i najvise sto moze povuc,tako ja radim.....

kad stavis video onda cemo da vjerujemo ,lako je vuc uz brdo vuci ti na brdo.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
ex nazalost nema se vremena tad da se to snima jer su i otac i brat naprijed na haubi traktora kao tegovi i onda mali vuce ko lud,ova strancica kao sto je u grofa je za ovaj teret sto ja kacim za taj traktor sala,moze on to,nepodcjenjujem nikoga,ali kod mene su stvarno velike strane ravni nema nikako,prikolce sam izvlacio uz strane da nepovjerujes,1.5 drva 2 sporom,pa pr vrh strane motor oce da crkne a manjom nemoze da izdaje jer prokliza,dosta sam iskusan sto se tice sume i znam koji traktor moze sta povuc,pa sa svojim malim traktorom sam izvlacio gdje nijedan drugi nije mogo,jer tad nije bilo cekrka,ma bilo je ali su bili skupi,pa sam se naradio sa ovim svojim malim traktorciciom,sad kad je naraod nabavio cekrke,posadi na vrh brda traktor i samo privlaci,ali to je prica za neku drugu temu

poenta svega je da prima moze povuc mnogo vise i tacka,a to sto grof ne kaci vise to je druga stvar,uostalom idemo mnogo u off........... tako da najbolje prekid rasprave

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav!., poštovanje moji dragi forumaši!!!

., lipo VAS je za čitat i dobre ljude oko sebe imat!., samo da pofalim samoga seba biće još slikanoga materijala pa svakako očekujem komentare i tuš komentare!.,hehehe...

., prijatelju darkohitner!., lipi ti pozdrav!., tebi i tvojoj predivnoj mladoj obitelji!., ma sve je rešeno., sve pet!!!., legendarac si., čak sam našal i one jeb... utičnice - utikač, T spoj., /lopov/., i to pravi orginalni DOJČ!...., ma ja sam ti ko naj pas nepušća i nepušća ča uvati uruke - uzube - ug.....! ...

., prijatelju firemanpeter!!!., ma ti si moj prijatelj i pozitivni legendarac., neka svaki pati koga SMETA jer mi smo PRVACI svijeta!!!...

., forumski prijatelju matrix!., ma sve ok-e., fala za tvoje dobre komentare!., i svakako ji čekam još i još., tako samo daj., dobar si!., čuvaj se u šumi., šuma je opaka!...

., forumski prijatelju AGRIPLUS!., svakako fala i tebi na komentarima i na dobrim vibrama., čekamo i od tebe kakove slikane materijale i komentare još!., lipa je DR ko i njezina okolica!., aj lipi pozdrav!...

., narode moj Bog!., čitamo se ...

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
Rođo Grofe,... nadam se da se ne ljutiš što stavljam konkurenciju pod temu Prima tt...:D...Svi su ljepi i novi, ali šteta što ih ne mogu ustupiti na probu...to bi bila prava ludnica, istestirat svakog od njih...po ovom našem Ličkom kraju u sva 4 godišnja doba...:) :D

dsc02322a.jpg

dsc02341d.jpg

dsc02368b.jpg

dsc02371cn.jpg

B

BAGERISTA

Guest
Rođo Grofe,... nadam se da se ne ljutiš što stavljam konkurenciju pod temu Prima tt...:D...Svi su ljepi i novi, ali šteta što ih ne mogu ustupiti na probu...to bi bila prava ludnica, istestirat svakog od njih...po ovom našem Ličkom kraju u sva 4 godišnja doba...:) :D

A na prvoj slici,,,,je makina..............
I vidim ljepo si se uvukao u sic......heheheh

A

AGRIPLUS65

Guest
ex nazalost nema se vremena tad da se to snima jer su i otac i brat naprijed na haubi traktora kao tegovi i onda mali vuce ko lud,ova strancica kao sto je u grofa je za ovaj teret sto ja kacim za taj traktor sala,moze on to,nepodcjenjujem nikoga,ali kod mene su stvarno velike strane ravni nema nikako,prikolce sam izvlacio uz strane da nepovjerujes,1.5 drva 2 sporom,pa pr vrh strane motor oce da crkne a manjom nemoze da izdaje jer prokliza,dosta sam iskusan sto se tice sume i znam koji traktor moze sta povuc,pa sa svojim malim traktorom sam izvlacio gdje nijedan drugi nije mogo,jer tad nije bilo cekrka,ma bilo je ali su bili skupi,pa sam se naradio sa ovim svojim malim traktorciciom,sad kad je naraod nabavio cekrke,posadi na vrh brda traktor i samo privlaci,ali to je prica za neku drugu temu

poenta svega je da prima moze povuc mnogo vise i tacka,a to sto grof ne kaci vise to je druga stvar,uostalom idemo mnogo u off........... tako da najbolje prekid rasprave

na stajalsam se na prvom kraju traktora pa znam ocem pricas ovo ti vjerujem da nijedan nemoze kuda ce proc tomo vinkovic,al daj malo smanji kolicinu tereta.
popucat ceju ti poluosovine od tolkog tereta

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
am pucalo je to dosad mnogo puta,ali kupis novu il je zavaris i gotova prica,od balvana nece puc nikad jer ih nenosi na sebi,vukao sam trupce sa nji mkojen isam ni moga podici na hidraulici,samo kad je prikolica onda treba pazit na poluosvine jr je dosta tereta na traktoru jer prikolica iam osvinu skroz na kraju

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
Posjet tvornici traktora Prima Bjelovar 27-9-2010

evo neke slikice današnje posjete tvornici Prima
prijatelj Grof, Orsic i moja malenkost...
testiranje Grofovog cirkulara koji je u samoj završnici izrade, ostaje još bojanje, pituranje...
dojmovi: više nego odlični, masivno napravljen, nije se štedjelo na materijalu.., naravno da može i drugačije, svatko će naći i mane, ali ovo je prototip cirkulara, testiran je na malom TV-Prima traktoru od 18 ks i on odlično odrađuje posao...Grof će reći pojedinosti....

dsc00448z.jpg

dsc00445j.jpg

dsc00444y.jpg

dsc00443hw.jpg

dsc00442h.jpg

dsc00441jr.jpg

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
Tko kaže da tomo ne može napravit 4500 RS :), motor Lombardini 30ks
dsc00466y.jpg

gume koje su odvozile 4500 rs
dsc00462z.jpg

dsc00451w.jpg

dsc00450i.jpg

dsc00449v.jpg

dsc00459gow.jpg

dsc00458ed.jpg

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
Posjet tvornici traktora Prima Bjelovar 27-9-2010

testiranje Prima cirkulara:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=HOdK_tVt0sQ[/YT]

napomena: testirano je sa starom i tupom pilom..

B

BAGERISTA

Guest
evo neke slikice današnje posjete tvornici Prima
prijatelj Grof, Orsic i moja malenkost...
testiranje Grofovog cirkulara koji je u samoj završnici izrade, ostaje još bojanje, pituranje...
dojmovi: više nego odlični, masivno napravljen, nije se štedjelo na materijalu.., naravno da može i drugačije, svatko će naći i mane, ali ovo je prototip cirkulara, testiran je na malom TV-Prima traktoru od 18 ks i on odlično odrađuje posao...Grof će reći pojedinosti....

Svaka čast GROFE,,,i ostalima,,da se ne uvrijede,,ljepo je ispao ovaj cirkular,,i nadam se da radi kako treba,,po pisanju vidim da ste i prezadovoljni......neka baš san kuntenat...
Jedino šta po meni nije dobro je da je on otkopčan od traktora dok radi,,,ali ako je samo proba onda ok,,,,,inače po tom pitanju sam priglup,,,jer treba malo da se desi,,,a ko mali sam ima iskustva da vidim kako otac skoro da ne izreže svog sina,,,,i sam sam bio jednom dosta blizu tog,,,pa eto to je od mene...

A za cirkular nemam riječi,,,,vidim da je pedantno složen,i da se nije štedilo na njemu,,,(reko vaš kolega),,,,Vidim da je i pokretna korpa za guranje kad se pili na kratko,,,jedino neznam kolika je visina noža kad je poklopac gor,,,nači koliko može ispilit visoku dasku ili slično..............

Poz GROFE još jednom................

B

BAGERISTA

Guest
Tko kaže da tomo ne može napravit 4000 RS :), motor slavija 26ks
gume koje su odvozile 4500 rs

I bogami,,,se ovaj naradio,,,kad su gume u tom stanju....
A crkular vrti vidim ko blesav.......neka samo nemojte sve prepilit sada šta je iza vas!!!!!!!!!!;);)

oki198713

Član
Tu od
13 Srp 2010
Poruka
223
pozz

vrlo dobro smišljen strojček ima da grof pokrči cijeli velebit,a ovaj mehanizam za rezanje furaka je stvarno orginalan svaka čast

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,505
vrlo dobro smišljen strojček ima da grof pokrči cijeli velebit,a ovaj mehanizam za rezanje furaka je stvarno orginalan svaka čast

Originalan nije, jer to već dugo postoji, ali da je lakše piliti - je!
Kolika je to pila: 700 ili 800mm?
Nekak mu je premalo dva remena za nju.

Traktorčić ima prednji zglob: veliki plus
Nagibanje volana: poboljšana ergonomija, još jedan plus.

Grofe, kad cirkular stiže k tebi da se pogleda uživo? :)

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
E pa vidi ti njih :D, ima dva načina. Može se fino daske pilit a i lož drvo u korpi. Super, nemam drugih riječi nego super, dopada mi se!

Ovaj traktorič dosta to osjeti, tvoj je jači Grofe, on če to gonit bez problema.

Sad znam zašto vučete toliko drva sa Primom, he he, pa da se proba cirkular. :lol: Eh šalim se, znam da je Lička zima još malo pa na vratima.

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284
Nemam sta reci... Odlicno... Svidja mi se... Desetka... Cirkular boli glava...
Sumu ja nemam, ali je lepo videti sta se radi u sumi i sa cim. Cestitam!
Pozdrav!!!

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
Dobar cirkular, nego nema štitnika (blatobrana) ni kad se reže na stolu ni na ''jarcu''.
Jel nebaci piljevinu u oči?
Ili to još treba zašarafit..

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
dsc00458ed.jpg

e ovo m ise svidja nenaginje se volan sa traktorom nego samo prednji kraj traktora,mnogo to znaci jer je covjek sigurniji

cirkular je dobra,odlican,ali od te stvari treba bjezat,mala greska nema ruke.......

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
Originalan nije, jer to već dugo postoji, ali da je lakše piliti - je!
Kolika je to pila: 700 ili 800mm?
Nekak mu je premalo dva remena za nju.

Traktorčić ima prednji zglob: veliki plus
Nagibanje volana: poboljšana ergonomija, još jedan plus.

pila je mislim 600 mm, ali ide i veća....
prednji zglob; da i to tamo negdje 199. i neke, rekli bi neki ništa novoga...

Najnoviji postovi

Na vrh