evo neke slikice današnje posjete tvornici Prima
prijatelj Grof, Orsic i moja malenkost...
testiranje Grofovog cirkulara koji je u samoj završnici izrade, ostaje još bojanje, pituranje...
dojmovi: više nego odlični, masivno napravljen, nije se štedjelo na materijalu.., naravno da može i drugačije, svatko će naći i mane, ali ovo je prototip cirkulara, testiran je na malom TV-Prima traktoru od 18 ks i on odlično odrađuje posao...Grof će reći pojedinosti....
Svaka čast GROFE,,,i ostalima,,da se ne uvrijede,,ljepo je ispao ovaj cirkular,,i nadam se da radi kako treba,,po pisanju vidim da ste i prezadovoljni......neka baš san kuntenat...
Jedino šta po meni nije dobro je da je on otkopčan od traktora dok radi,,,ali ako je samo proba onda ok,,,,,inače po tom pitanju sam priglup,,,jer treba malo da se desi,,,a ko mali sam ima iskustva da vidim kako otac skoro da ne izreže svog sina,,,,i sam sam bio jednom dosta blizu tog,,,pa eto to je od mene...
A za cirkular nemam riječi,,,,vidim da je pedantno složen,i da se nije štedilo na njemu,,,(reko vaš kolega),,,,Vidim da je i pokretna korpa za guranje kad se pili na kratko,,,jedino neznam kolika je visina noža kad je poklopac gor,,,nači koliko može ispilit visoku dasku ili slično..............
Poz GROFE još jednom................