grofe mislio sam kako se ponasa kad vuce ovak punu prikolicu....
kak mu ide po travnatom terenu, dal ima dost snage za to?!
za utovarivac znam da je cvrst pregledo sam sve filmice koji su postavljeni tu.
vidim da snjeg gura bez problema.
nego, imas ti kakav protuuteg!?
kad zagrabis kolko ide dal ga važe prema napred!?
ljep pozdrav:supz:
., lipi pozdrav! poštovanje forumašu; staffmen!
.,fala za konkretno pitanje?!., eto isplatilo se moje sprdanje!., oprosti, jednostavno popizdim odma i na prvu kada čovik nešto pita?, a ustvari nezna ča pita i ča bi til u životu., e onda ja istina i Bog!., reagiram još onako munjenije ko ča si i sam mogal isčitat iz moga sračkanja., to je jedno., a drugo je svakako i to., evo, odma ti prigovaram ko i stotinama drugim!., pa kakovo si ovo jime - nadimak - nik sebi dal???!., pa ja jednostavno nekužim - nerazumim ovaj naš današnji svit., a nimamo drugoga., pa narode moj! ča se vi sramite?., sramite sebe i svoga?., kada dajete ovakove ružne nadimke - jimena?, pitaj samoga dragoga Boga! čije kraćenice, umanjenice, prevoditeljice, ... koristite., pa onda ova dupla slova., ma ono!., ni reči ni komentara. ...
., pa moj traktor se sa vom prikolicom ponaša ko i svi dosada!., ovo je već šesti tome i treća orginalna prikolica!., imal sam onu od jedne tone nosivosti ča ni bila kiperica., a sa njom smo vozili uvik oko dvi tone., pa smo imali onu dvi i pol tone nosivosti, kipericu a uvik smo je tovarili barem tri tone., evo sada imamo ovu od jedne i pol tone - kipericu., i ono mogu reć da je uvik u nekakovome pretovaru!., i da me ide kontrolirat ekipa iz Min.prometa sa Prometnom policijom zajedno., evo mi kazne za pretovar., jer moredu i mene poslat i metnut na vagu isto ko i svaki kamion - teretno vozilo.-
., eto, ovo smo sada zaključili - razjasnili barem ja mislim tako!
., po pitanju prednjeg tovarača nima problema ako si na idealnom ravnom., ali., ali kodmene u Liki., ali i svud kadi se nešto dela opreza nikada dosta., lako bi se mogal prevrnut., svakako mora bit zadnji teg - uteg kaj onda drži., ali., ali isto tako i sa njim treba pazit!., opreza nikada dosta., svaka dizalica, tovarač, viličar, ... prevari te u jednoj najmanjoj sekundi!., moj tomica čisto pristojno dela sa njim i mogu pisat iskreno ko i sve dosada., prezadovoljan sam!., iako sam ja osobno bil protiv toga prednjega tovarača., a glavan spika mi je bila., ma ča je 100 - 200 - 300 kg - kil., ma to je niš, a isto tako su komentirali i svi moji pajdaši., sve dok mi jedan moj prijatelj ni rekal istinu!., gorku., ali istinu!., pa prijatelju moj., kaže meni moj prijatelj., pa ča ti nisi invalidan osoba i nemoreš nosit puno vise od neki 20 - 30 kg., kil?., pa ja mu potvrdno odgovorim da DA!., a on mi kaže., čekaj malo., pa koliko ljudi onda moraš sabrat kada nosiš neki teret od 100., 200 kg - kil!???.,:?:., ja ono malo zastanem - promislim - mućnem livo - desno!.,:idea:., prodano!., kupujem prednji tovarač!., i vjeruj mi!!!., nemogu ni zamislit da sada nemam tovarača?., i ne da meni treba skoro svaki dan., nego i svim mojim dragim ljudima oko mene i te kako koristi!!!... MISLIM DA SAM TI BAREM MALO RAZJASNIL!., UBUDUĆE BUDI KONKRETAN KO ČA SI BIL SADA!!!., prijatelj firemanpetar ti je sve lipo objasnil i slikom podkrepil!!!., Petar fala!.-
., prijatelju firemanpeter!., fala doneba za sve lipo opisano i slikanim materijalom podkrepljeno!., moj teg - uteg od 260 kg - kil napravljen je od nekakovi profila ke sam dobil od električara - strujića! moga prijatelja i suseda ča dela sa visokim strujami!., profili se nakon nekoga vremena - perioda od 10 godin bacadu u staro železo., a ja ga molil da mi jedan komplet nosača daruje!., e onda sam ja sklepal uteg, natočil beton i pobacal u beton još kamena i gvoždjurije, metnul kotače i teraj mala!!!...
., forumski prijatelju Puknuti!., tvoje baljezganje jednostavno nemogu komentirat., jer fakat nemam snage, volje, ideje, ... za onu tvoju izdrkotinu.-
.,:finga:.,:finga:.,:roll:...
Bog!., čitamo se ...