G
GROF
Guest
Uvjeren sam u sve to što kažeš ali nemoj se truditi i tražiti pošto ne mogu obečat kad bi mogal ispunit onaj jedini uvijet.
Zahvaljujem ti na na tvojoj više nego prijateljski ponudi, nemam pravih riječi sa kima bi mogal...
Gledam tvoj traktor na sliki pa bi htijo znat šta i čemu su ti one kuke ili nešto slično (loše se vidi) na zadnjim rukavcima, privijeno tamo gde se montira zaštitni luk vozača?
Drago mi je da sad cjepač radi kako treba, eh, znaš kako je: uvijek ima nešto, neki nedostatak što treba izboljšat, inače izgleda mi dobar taj cjepač.
A vidim da uvijek cjepaš drvo dužine cca 30. Metrice ti ne praviš?
Hvala na odgovoru na moja pitanja i pozdrav prijatelju!
., LIPI VAM POZDRAV DRAGI MOJI FORUMAŠI!., DRAGI MOJI PRIJATELJI!
., prijatelju Petre! - firenpeter!!!., oko sokolovo!., one KUKE su predvidjene za sadilicu krompira ka je bila zamišljena ko nekakov proizvod iz made in home!., ali., ali taj jebeni ALI!, nis imal novčića i sve ostalo na projektu!., mada čim se ukaže nekakovi novčići idemo to delat!!!...
., ma mogu da cipljem na cipač i metrice., ali uglavnom cipljem do 60 cm dužine., jer nis jednostavno u mogućnosti da još i to delam., ALI i ovaj moj cipač je prenejak za nešto ozbiljnije i profesijonalnije jer je prenejak., jačina samo 11 tona., a optimalno bi bilo barem 16 tona., tako da., koliko meni treba čisto je ok!., spor ja., spor tome., spor cipač!., ALI sve pomalo odradim.,:rolfer:...., veliki pozdrav i tebi i tvojima LEGENDO!.-
., forumašu gvozdeni1!., fala ti za pofale., baš mi je milo, fala ti!., ma kodmene u mojoj Liki - Jezerani se uvik dela i dela pogotovo kada je lipo vrime doniklje - donekle., ja sam jako spor čovik tako da sve delam sporo.,., a Ličkoga viskija uvik imam i biće ga i ve godine fala dragome Bogu!., častiću i tebe!.,artyman:.-
., forumski prijatelju Oršiću!., liker je perfektan!., ma najprije žena ni dala ni da probam., ali žene ko žene?!., doniklje dobro odradiš one bračne dužnosti?!., pa se smilovala i likera mi dala., a onda lipo sve popili sa pajdaši!., pa u krevet pod jorgan planinu i čekamo otebe još likera!., NE!!!., prijatelju fala ti za pofale., ma pićemo i ne samo kaficu kada se najdemo., a rešit ćemo i plužić!!!...
., forumski prijatelju BAGERISTA!., fala za iskrene pofale!., ma ovo tvoje iskreno izlaganje, komentari., ko i od ostali forumaša!., daje mi još više snage ali i obaveza da budem ča bolji i orginalniji!., fala ti!!!..., ma čekam i tebe kodmene!.-
., ej forumski prijatelju joekiki!., TOČNO! i indijanci se spremadu za ljutu i ladnu zimu., pa reko sam sebi moramo i mi Ličani!.,., fala ti za pofale!., e moj prijatelju kodmene se još slive beredu i mećedu u bačve kako bi se skomile., a pečenje sliv ide za oko misec dan., tamo negdi oko 15.11.2010.
., a bome će ve godine bit vatrene vode - Ličkoga viskija!., a i dice!!!...
., e da., pitaš za širinu reda za sadnju krompira., TOČNO širina je 70 cm., i TOČNO JE da gazim kotačem onaj drugi red., je da., moj tomek je malo širi od standardne verzije., tako da!., ki more svim solucijami ugodit?!., to ti je ko sa ticom., čitaj kur.c, neki pati za velikim, neki za malim, neki da je uži ili širi, deblji ili tanji,...hehehe., a dok oni ki su zadovoljni sa onim ča imadu?!., ča im je sam Bog! i majčica priroda dala!., ti pomalo prckadu!.,hehehe
., Bog!., moj narode!., čitamo se... p.s., sada idemo sa piljenjem drv!...