• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
Uvjeren sam u sve to što kažeš ali nemoj se truditi i tražiti pošto ne mogu obečat kad bi mogal ispunit onaj jedini uvijet.
Zahvaljujem ti na na tvojoj više nego prijateljski ponudi, nemam pravih riječi sa kima bi mogal...

Gledam tvoj traktor na sliki pa bi htijo znat šta i čemu su ti one kuke ili nešto slično (loše se vidi) na zadnjim rukavcima, privijeno tamo gde se montira zaštitni luk vozača?

Drago mi je da sad cjepač radi kako treba, eh, znaš kako je: uvijek ima nešto, neki nedostatak što treba izboljšat, inače izgleda mi dobar taj cjepač.
A vidim da uvijek cjepaš drvo dužine cca 30. Metrice ti ne praviš?

Hvala na odgovoru na moja pitanja i pozdrav prijatelju!

., LIPI VAM POZDRAV DRAGI MOJI FORUMAŠI!., DRAGI MOJI PRIJATELJI!

., prijatelju Petre! - firenpeter!!!., oko sokolovo!., one KUKE su predvidjene za sadilicu krompira ka je bila zamišljena ko nekakov proizvod iz made in home!., ali., ali taj jebeni ALI!, nis imal novčića i sve ostalo na projektu!., mada čim se ukaže nekakovi novčići idemo to delat!!!...
., ma mogu da cipljem na cipač i metrice., ali uglavnom cipljem do 60 cm dužine., jer nis jednostavno u mogućnosti da još i to delam., ALI i ovaj moj cipač je prenejak za nešto ozbiljnije i profesijonalnije jer je prenejak., jačina samo 11 tona., a optimalno bi bilo barem 16 tona., tako da., koliko meni treba čisto je ok!., spor ja., spor tome., spor cipač!., ALI sve pomalo odradim.,:rolfer:...., veliki pozdrav i tebi i tvojima LEGENDO!.-

., forumašu gvozdeni1!., fala ti za pofale., baš mi je milo, fala ti!., ma kodmene u mojoj Liki - Jezerani se uvik dela i dela pogotovo kada je lipo vrime doniklje - donekle., ja sam jako spor čovik tako da sve delam sporo.,:D., a Ličkoga viskija uvik imam i biće ga i ve godine fala dragome Bogu!., častiću i tebe!.,:partyman:.-

., forumski prijatelju Oršiću!., liker je perfektan!., ma najprije žena ni dala ni da probam., ali žene ko žene?!., doniklje dobro odradiš one bračne dužnosti?!., pa se smilovala i likera mi dala., a onda lipo sve popili sa pajdaši!., pa u krevet pod jorgan planinu i čekamo otebe još likera!., NE!!!., prijatelju fala ti za pofale., ma pićemo i ne samo kaficu kada se najdemo., a rešit ćemo i plužić!!!...

., forumski prijatelju BAGERISTA!., fala za iskrene pofale!., ma ovo tvoje iskreno izlaganje, komentari., ko i od ostali forumaša!., daje mi još više snage ali i obaveza da budem ča bolji i orginalniji!., fala ti!!!..., ma čekam i tebe kodmene!.-

., ej forumski prijatelju joekiki!., TOČNO! i indijanci se spremadu za ljutu i ladnu zimu., pa reko sam sebi moramo i mi Ličani!.,:)., fala ti za pofale!., e moj prijatelju kodmene se još slive beredu i mećedu u bačve kako bi se skomile., a pečenje sliv ide za oko misec dan., tamo negdi oko 15.11.2010.
., a bome će ve godine bit vatrene vode - Ličkoga viskija!., a i dice!!!...
., e da., pitaš za širinu reda za sadnju krompira., TOČNO širina je 70 cm., i TOČNO JE da gazim kotačem onaj drugi red., je da., moj tomek je malo širi od standardne verzije., tako da!., ki more svim solucijami ugodit?!., to ti je ko sa ticom., čitaj kur.c, neki pati za velikim, neki za malim, neki da je uži ili širi, deblji ili tanji,...hehehe., a dok oni ki su zadovoljni sa onim ča imadu?!., ča im je sam Bog! i majčica priroda dala!., ti pomalo prckadu!.,hehehe

., Bog!., moj narode!., čitamo se... p.s., sada idemo sa piljenjem drv!...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Pozdrav svima!

Je je...Grof vidio da indijanci vuku drva, biće jaka zima...pa ništa ne prepušta slučajnosti...
gle kako napreduje...;)

vredan je ko mali crv...samo radi i radi..
A što se tiče ličkog viskija...hehehe... mora biti videvši one šljive,,,auuu to je
Maknuo je viski , ali CSI radi
grofirakija_9f012.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,503
Grofe, koliko dugačke cjepanice možeš kalati na tom tvojem stroju?

G

GROF

Guest
:rolfer::rolfer::rolfer:a grofe skrivaš,,,našli smo te..

., poštovanje prijatelju BAGERISTA!
., ma barem se ja neskrivam ko recimo naš forumski prijatelj puknuti!., ma njega nemoreš vidit ko ni kamen u oku!., a o foto-montaži nimam komentara., jedino istina i Bog! rpa - hrpa drv je bila veća negoli ovde na slikici!., a uz cipač ovakov, ko ča je ovaj moj KRPAN!, more se lagano i bez brige cugat jer nemoreš ni da oćeš porezat prstiće!.,:drinkers:

G

GROF

Guest
Grofe, koliko dugačke cjepanice možeš kalati na tom tvojem stroju?

., ej ZJ!., ZJ!., nekada stvarno mislim da me NE?!...

., kakovo pitanje?., takov odgovor!
., pa kodmene u mojoj liki cipljemo cipanice dugačke oko 5 metri u metrice!...,:rolfer:...
., pa valjda je svud cipanica standardne dužine i oblika., mislim na celu exYu!., negdi od 90 do 110 cm dužine i promjera od 5 do 20 cm???., ili ti imaš nekakova drugačija znanja i spoznaje po pitanju cipanic?!...,:scratch...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
ZJ
Oču malo da ti pomognem oko tvog pitanja Grofu. Izgleda da si promašijo ovu poruku od Grofa. Čini mi se da te baš to zanimalo?

.,
., prijatelju Petre! - firenpeter!!!., oko sokolovo!., one KUKE su predvidjene za sadilicu krompira ka je bila zamišljena ko nekakov proizvod iz made in home!., ali., ali taj jebeni ALI!, nis imal novčića i sve ostalo na projektu!., mada čim se ukaže nekakovi novčići idemo to delat!!!...
., ma mogu da cipljem na cipač i metrice., ali uglavnom cipljem do 60 cm dužine., jer nis jednostavno u mogućnosti da još i to delam., ALI i ovaj moj cipač je prenejak za nešto ozbiljnije i profesijonalnije jer je prenejak., jačina samo 11 tona., a optimalno bi bilo barem 16 tona., tako da., koliko meni treba čisto je ok!., spor ja., spor tome., spor cipač!., ALI sve pomalo odradim.,:rolfer:...., veliki pozdrav i tebi i tvojima LEGENDO!.-
...

Grofe, nemoj se ljutit. Vjerujem da ga zanima to što si več napisal.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
[QUOTE
grofirakija_9f012.jpg
[/QUOTE]

Grofe,čemu ti služi ova cijev na vrhu kalača(,ova spigana)...:scratch

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,503
Gle Grofe, ja te ne z... niti za jednu stvar. Neznam zakaj imaš takav osjećaj, jer zbilja nema razloga za to. Tvoj je problem što svaku dobronamjernu kritiku ne prihvaćaš, već misliš da te netko zeza.
Pital sam za kalač, no više me ne zanima, jer ionak samo gubim vrijeme s glupostima...
Pozdrav!

Edit: Fireman je odgovoril, a meni je promaklo u tekstu.

G

GROF

Guest
[QUOTE
grofirakija_9f012.jpg

Grofe,čemu ti služi ova cijev na vrhu kalača(,ova spigana)...:scratch[/QUOTE]

., lipi pozdrav!
., pa nesluži doslovce ničemu., ali jedino sam mišljenja da je stavljeno radi estetike i još možda., pišem - predpostavljam zbog nekakove visine do koje izlazi sikira van., ko to Bože! nekakovo gornji ili kranji radni dijelokrug.-

., prijatelju firemanpeter!., ma ti si zadnji na vome blesavom svitu na koga bi se ljutil?!., nego pišem ti FALA! ča si još pojasnil našem forumašu ZJ!...

aj Bog!., dobri ste!!!

G

GROF

Guest
Gle Grofe, ja te ne z... niti za jednu stvar. Neznam zakaj imaš takav osjećaj, jer zbilja nema razloga za to. Tvoj je problem što svaku dobronamjernu kritiku ne prihvaćaš, već misliš da te netko zeza.
Pital sam za kalač, no više me ne zanima, jer ionak samo gubim vrijeme s glupostima...
Pozdrav!

Edit: Fireman je odgovoril, a meni je promaklo u tekstu.

., SUPER UVAŽENI ČLANE!!!

gle ZJ!., ja stvarno i fakat neznam?., ali imam baš neki osijećaj - instinkt da me ti onako pomalo zekaš - pekaš!., a onda ti ja isto tako dobro-namjerno odgovorim, ja isto tako ko i ti neznam u čemu je onda problem?!., a slažem se u cijelosti napokon i sa tobom da obadva fakat ovde gubimo vrime i zamaramo se glupostima; jaje ili koka., koka ili jaje!...

aj Bog!., ZJ!., dobro mi stoj!., p.s., jedva čekam da vidim neko tvoje izboljšanje ili kakov uradak pa da ti mogu malo to iskomentirat i ocijenit!...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,503
Pa teško da ga buš ovde i videl, jer takve slike ne stavljam na forum, niti se s tim hvalim.
NHF :)

No, bolje da više ne zagađujem ovu temu...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
., lipi pozdrav!
., pa nesluži doslovce ničemu., ali jedino sam mišljenja da je stavljeno radi estetike i još možda., pišem - predpostavljam zbog nekakove visine do koje izlazi sikira van., ko to Bože! nekakovo gornji ili kranji radni dijelokrug.-

., prijatelju firemanpeter!., ma ti si zadnji na vome blesavom svitu na koga bi se ljutil?!., nego pišem ti FALA! ča si još pojasnil našem forumašu ZJ!...

aj Bog!., dobri ste!!!

Ma služi ova cjev na vrhu kalača (vjerovatno) tome da se zaštiti radnika koji radi sa kalačom. Da sa ne udari u sekiru kad prilazi kalaču i slično. Znači radi sigurnosti. Ma ljudi gledamo svugde a puno puta ne tamo gde treba.

Znam, vjerujem da se nebi ti naljutil na mene. Nemam ja nikakvih loših namjera ali znam da nemate ni vas dvojica, ni ZJ ni ti Grofe. Zato je pogrešno napisat svaku negativnu riječ pa stoga apeliram (ako mi dozvolite) na vas, samo pozitiva dalje.

G

GROF

Guest
Inače,kalač izgleda za..
2rwrsl0.jpg

., FALA, FALA!., ja se baš volim falit!!!
., a lipo je i za čut - pročitat da ima i oni ki se nevolidu falit - hvalit???!., :gitarist:

., fala forumskom prijatelju mtd001! za čistu nakrivljenu peticu!., :heart:

., fala forumskom prijatelju firemanpeter-u! za dobro, izvorno i orginalno objašnjenje onoga obruča - cijevi - štitnika na kalaču - cipaču drv!!!..., fala i za sve ostalo!... :D ., prijatelju moj!., tebi je doslovno sve dozvoljeno!., i ja uvik idem samo pozitvno dalje!...

., Bog! ... :fball: ...

B

BAGERISTA

Guest
., poštovanje prijatelju BAGERISTA!
., ma barem se ja neskrivam ko recimo naš forumski prijatelj puknuti!., ma njega nemoreš vidit ko ni kamen u oku!., a o foto-montaži nimam komentara., jedino istina i Bog! rpa - hrpa drv je bila veća negoli ovde na slikici!., a uz cipač ovakov, ko ča je ovaj moj KRPAN!, more se lagano i bez brige cugat jer nemoreš ni da oćeš porezat prstiće!.,:drinkers:

Šta reč,,,,najgore se skrivat,,,,opet te nađu:rolfer::rolfer:
Ništa moram ja do tebe proč,,,morat ču s nekim na put,,,pa da se ispričamo kako spada........

Samo ti radi pa kad dođem da imamo di da se ugrijemo,,i nešto okrenemo..........hehehehedanas ču ja malo slika od konobe da kresnem..........

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
nije loša ideja,tamo kada počne peći rakiju..:partyman:

B

BAGERISTA

Guest
E grofe,,,,,stavljaš ti slike,sve u šesnajest......svaka čast na makini i na stroju ispred nje.........
A lipo si ispa,,,moga biš poj malo ,,,,kako se ono reče,,,,aaaaaaa modele.:p:p:weedman:

Lipo je napisa MTD001,,,da te ni rabilo bi te izmislit,,,,hehehehheehe

G

GROF

Guest
E grofe,,,,,stavljaš ti slike,sve u šesnajest......svaka čast na makini i na stroju ispred nje.........
A lipo si ispa,,,moga biš poj malo ,,,,kako se ono reče,,,,aaaaaaa modele.:p:p:weedman:

Lipo je napisa MTD001,,,da te ni rabilo bi te izmislit,,,,hehehehheehe

., fala VAM dragi moji bećari!., ma skroz VAS je lipo za čitat i prijatelje jimat!

., zapalili smo nu temu od agt-ea!., i ne sam nju?!., već i neke forumaše ki nećedu moć odma lako zaspat?., a bome će bit i puno špricanja!.,:roll:

., a drago mi je VAS za čitat, ko recimo; mtd001!, BAGERISTU!., muhanicara!., zbaliju!., ..., i dobro je da nis samo ja munjen i da samo ja nevolim pi..U!.-

aj Bog!., još malo pa budemo rezali drva sa cukularom!; NE?!...:finga:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
., fala VAM dragi moji bećari!., ma skroz VAS je lipo za čitat i prijatelje jimat!

., zapalili smo nu temu od agt-ea!., i ne sam nju?!., već i neke forumaše ki nećedu moć odma lako zaspat?., a bome će bit i puno špricanja!.,:roll:

., a drago mi je VAS za čitat, ko recimo; mtd001!, BAGERISTU!., muhanicara!., zbaliju!., ..., i dobro je da nis samo ja munjen i da samo ja nevolim pi..U!.-

aj Bog!., još malo pa budemo rezali drva sa cukularom!; NE?!...:finga:
Sve je dobro Grofe dok ovi ne počnu dijeliti
crvenikarton.gif

Na vrh