• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
dsc02183u.jpg

dsc02196j.jpg

dsc02241h.jpg

dsc02242h.jpg

dsc02243z.jpg

dsc02244v.jpg

dsc02245.jpg

G

GROF

Guest
... lipi pozdrav dragi moji forumaši!

., ej rodjo VranicD!., fala doneba za prikeljene slikice!., ma zadužil si me do gornje granice., čekam prvu priliku da napravim pravovaljani revanš!!!., da ti se odužim za sva ta keljanja!!!...

., evo ovdeka se lipo vididu; prikoličice., razno - razne govždjurije u toku izrade - pripreme za finiširanje gotovog proizvoda, i svakako jedna od muštri za sklapanje prikoličica; /pozicije na ke se složidu razno - razni profili i onda se samo piči sa varenjem okolo - naokolo!/...

aj Bog!., čitamo se ...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Vidim, radi se za Grofa cirkular za kojeg znam da ga več težko čeka. Još malo, skoro pa gotovo.
Ako sam u pravu fali još neko korito- žljeb u kojeg se naloži drvo i onda se to prevrne prema šajbi, prema cirkularu i hop odreže se drvo?

Do tu je fino napravljeno, vidjet čemo kako če bit na kraju ali vjerujem da če bit dobar.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Grofe kaže:

Grofe dali je mogu da bude koja slika sa prednjim izlaznim vratilom (kardanom)
koji se pogoni preko hidrodinamičke spojke, jer ovaj sa tarnom spojkom je svakom jasno na koji sistem radi. A vidim da se cirkular sprema za jesenski sajam u Gudovcu, gdeje bude
"ekskluzivna" prezentacija..

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav dragim forumašima!!!
., uh, uh, ja i ova nova tehnika???., dok ja to sve pokovčam i skontam oduglji se sve ko ciganska svadba!

., pozdrav prijatelju firemanpetar!., da točno to., kako ti pišeš., moram se još malkice strpit., ide ona narodna ovako; strpljen., spašen!.-
., svakako pozdrav i tebi moj forumski prijatelju zbalija!., dela se, dela., samo uvik onaj ALI..., kada najviše treba onda nam je "mali"!!!., mislim NE ali!!!.., a od izlaznoga kardana tarne - spojke i hidro - spojke ima još slikica., samo da ji uspim pokeljit sa bećarima!!!...

aj Bog!., čitamo se ...

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284
Auuu.... gvozdje, gvozdje i gvozdje, sve sto mi treba... Cirkular mi se strasno svidja! A da ne spominjemo vadilicu... Odlicno!!!
Pozdrav!!!

T

TINKO

Guest
Snaga

napisali ste da traktorćić ima 40 ks pa me zanima dali se on može uspoređivat sa imt-539 odnosno dali može raditi iste poslove kao 539

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
napisali ste da traktorćić ima 40 ks pa me zanima dali se on može uspoređivat sa imt-539 odnosno dali može raditi iste poslove kao 539

Nemože se usporediti ta dva traktora...sve zavisi za čega se koristi?...
Ako bi tako gledali, svaki avto ima vise "ks"...jel treba da oremo sa avtom?
Pozdrav svima....

G

GROF

Guest

., jednostavno pitanje a kompliciran odgovor!
., dobro je naš forumaš; joekiki odgovoril., a ja ću samo još malo dodat., nezgodno je usporediti kurške i jabuke., istina i Bog! i jedno i drugo je voće., ali sve za svoju stvar., tako isto - tako različito., ako gljedamo traktor IMT-e od 40 ks, izvaredan traktor za jedno malo gospodarstvo po svim kategorijama sa oko 1000 priključnih orudja, provjerena kvaliteta, proizvodi se preko 100 godin., mislim da sam rekal sve ili 95 % svega., prima traktorić ko i svi iz te ili takove kategorije dobar traktorić., i sa njim se more delat gotovo sve., zač sam napisal gotovo sve???., pa recimo nemore vozit djubretaru, samoutovarnu prikolicu za seno, prešu za seno., ... primjerice ko IMT-e, fali mu oko 500 kg težine., dok se more u puno drugi poslova frezanja ili obrade vinograda i razno - razni kultura metnut uz rame ili iznad samoga IMT-ea!,...
., za svaki stroj postoji osnovana namjena., pa tako i za ove parirane strojeve!!!., aj Bog!., čitamo se dok nenakeljimo novi i friški slikic!!!...

G

GROF

Guest
., aj Bog! moj narode!!!

., rodjo VranicD!., fala za keljenje slikic.-

., evo moj narode par slikic da vidite kako se i u mome kraju vadi orginalni Lički krumpirić!., sve lipo, sve pet!., kad ono iz vedra neba kiša i tuča za nepoverovat!!!., a tako nam je bilo dobro - lipo., lagan posal a društvo za deste!!!., moramo čekat lipo vrime za nastavit baladu!., a kaže se u mome Ličkome narodu!; ma ki ga je smočil?!., taj će ga i osušit!!!., samo daj Bog! zdravlja!...

., aj Bog!., čitamo se ..., p.s. biće još slikic od dela cikulara drito iz tvornice!.-

T

TINKO

Guest
cijena

preskupi su za te novce kupiš masey ferguson 50 ks sa provijerenom kvalitetom i večpm snagom

G

GROF

Guest
preskupi su za te novce kupiš masey ferguson 50 ks sa provijerenom kvalitetom i večpm snagom

., pozdrav i dobro nam došal na najbolji poljoprivredni - forum!!!

., apsolutno, TOČNO u pravu si!., ali to ti slično dojde ko i sa obućom za malu dicu., za malo dite koštadu lipe tenisice ko za odraslu osobu., tako da.-
., i moje skromno mišljenja da se baš za =10.000,00 eurića nemore kupit 50 ks masi - ferguson!., može rabljeni i to dosta dobar ili čak odličan., ali pogotovo ja kaj imam oko 5 jutri zemlje!., pa ča bi delal sa njim?!., jer za 50 ks i pravu makinu treba lipu zemlju!., mislim da smo se razumili!., rekli bi pravi Zagorci!., mislim NE!!!.-:rolfer:

aj Bog!., čitamo se ...

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
VranicD, jel vi radite ovakve remenice ili ih kupujete??
ako radite, kolika bi cijena bila jedne ovakve iste?

Uploaded with ImageShack.us

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
Prijatelju Grofe, slike su za 5 ma što za 5 za 10 ..uvjek ugodno obraduješ sa slikama:)

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
VranicD, jel vi radite ovakve remenice ili ih kupujete??
ako radite, kolika bi cijena bila jedne ovakve iste?

Uploaded with ImageShack.us

Mrki88 šta se tiče cirkulara i dotične remenice kontaktiraj Grofa za informacije vezane za cirkular jer to mu slažu u tvornici u Primi pa ti on bude sve objasnil ...

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Mrki88 šta se tiče cirkulara i dotične remenice kontaktiraj Grofa za informacije vezane za cirkular jer to mu slažu u tvornici u Primi pa ti on bude sve objasnil ...

ok, hvala...
znači kolega Grofe, isto pitanje onda za tebe, jel radite vi remenice i koja je cijena jednoj ovakvoj?

B

BAGERISTA

Guest
., jednostavno pitanje a kompliciran odgovor!
., dobro je naš forumaš; joekiki odgovoril., a ja ću samo još malo dodat., nezgodno je usporediti kurške i jabuke., istina i Bog! i jedno i drugo je voće., ali sve za svoju stvar., tako isto - tako različito., ako gljedamo traktor IMT-e od 40 ks, izvaredan traktor za jedno malo gospodarstvo po svim kategorijama sa oko 1000 priključnih orudja, provjerena kvaliteta, proizvodi se preko 100 godin., mislim da sam rekal sve ili 95 % svega., prima traktorić ko i svi iz te ili takove kategorije dobar traktorić., i sa njim se more delat gotovo sve., zač sam napisal gotovo sve???., pa recimo nemore vozit djubretaru, samoutovarnu prikolicu za seno, prešu za seno., ... primjerice ko IMT-e, fali mu oko 500 kg težine., dok se more u puno drugi poslova frezanja ili obrade vinograda i razno - razni kultura metnut uz rame ili iznad samoga IMT-ea!,...
., za svaki stroj postoji osnovana namjena., pa tako i za ove parirane strojeve!!!., aj Bog!., čitamo se dok nenakeljimo novi i friški slikic!!!...

Je grofe,,,,ima tu i ona da manje gazi jer je lakši,,,ma sve u svemu svako od ta dva traktora ima svoje mane i prednosti,,,,,na primjer kad ideš u vinograd frezat manje pešta i lakši je i okretniji,,,,,ali ja glasam za imt.:)a grof neka glasa za svoga,,,jer je to njegova mašina,,,,,,,heheheheh

Na vrh