BAGERISTA kaže:
Ljepo vas je vidit sve na kupu,,,,,dali je prinos bio zadovolajvajuč................. 8)
... pozdrav lipi forumašima najboljega poljoprivrednoga-foruma!
., nima me nekoliko dan jer me ponovo zeka tehnika 21. stoljeća!., e jezem joj tehniku., kud nevalja obični kur.. od kompijutera., tud nevalja ni ono gov*o od lapatopa, tako da., Marfi se nastanil kodmene,...
., e, da forumašu moj BAGERISTA ima nas uvik, uglavnom puno kada netreba niš delat., a kada treba delat?., e onda uvik težakov fali., težakov nigdi ni za lik!.-., a prinos?., da PRINOS - ROD!!!., ma ROD je bil odličan!!!., posijali smo manje od jedne vriće i pol., a dobili smo 15 vrić., svakako moram napomenut., u voj sidbi od jačmena bila je voda i to do pol komada., čitaj njive, a voda izvire kada je kišno vrime na samome početku komada i teče lipo po sred sredine., tako da!!!., fala HRVATSKOJ VODOPRIVREDI!., /NISU OČISTILI KANALE I PONORE JEZERANSKE JERUGE!/., TAKO DA SMO više negoli ZADOVOLJNI sa RODOM!., bacil sam samo neku vriću umjetnog djubra i to odma kada smo sijali žito., i to je to., bez ikakovoga špricanja i kojekakovi kemijanja!...
rayer:
., dok nis zaboravil., a volim jako zaboravljat!., najiskrenije se zahvaljujem našeme mladome i nadasve vridnome forumašu Alenu iz Bjelovara ki mi je puno i nesebično pomogal oko sijanja žita - jačmena i umjetnoga djubra., ON me je putem mobija navodil kako ću sijat sa onom jeb... sijačicom ča sam kupil ve godine., i da ni bilo savjeta Alena?!., ma bilo bi zrnja i djubra na tri njive još posijano., ma baca rasipač ko lud., pogotovo kada se doda još malo gasa da se bržije preleti komad., mislim njiva NE???!..., Alene!., zval sam te na mobi da ti se i usmeno zafalim i da te počastim sa cugom u tvome Bjelovaru., ali., uvik taj jebeni ALI., mobitel ti je privremeno iskopčan., tako da???!., jopet sam svu vu tehniku jeb.. uzduž i popriko!., aj se javi kada uvatiš vremena? jer ono čašćenje vredi i za ubuduće kada dojdem u tvoj grad?!.- :drinkers:
., forumašu mtd001!., postavil si pitanjce!., zač nenapravim nastavke na stranice prikolice???., ZAČ?., pa zabadav!., nimam novac., iako je ta stavka već razmatrana nekoliko puti., ali sabor sa premijerkom moga DVORA nikako da donese konsenzus o realizaciji novčanih sredstava., o dugoročnom ulaganju u obrtna sredstva!!!.,hehehehe,... ma moram se i sam smijat,... :lol:
., a sada ćete vidit slikice iz proizvodnoga programa svih mogućih i nemogućih piz......!.-
., aj Bog!., čitamo se ...