• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
:D :D ..sve pohvale Grofe za cjepač, ne izgleda mi uopće veliko, glomazno....vidim da si ga odmah upregnuo po pravo, odmah u gvrgavo drvo da se testira kako spada!! :)

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
strojčić za rad u plasteniku, slikano specijalno za prijatelja Bagudinu

dsc00254cpt01.jpg

traktor TT fiksna verzija sa prednjim upravljanjem, naišao na njega prilikom traženja svog budućeg traktorića

dsc00256jpt02.jpg

dsc00260upt03.jpg

dsc00263cpt04.jpg

dsc00264wpt05.jpg

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
ddalibor kaže:
traktor TT fiksna verzija sa prednjim upravljanjem, naišao na njega prilikom traženja svog budućeg traktorića

dsc00264wpt05.jpg

Koliko vidim po slici to je među prvim model "tt" sa prednjim upravljanjem.,
proizveden tamo negdje 1995-1996 god.
pošto je tu još uvijek sredina od klasičnog zglobnog modela traktora,
dakle zglob se okreće u zadnjem dijelu sredine,
dok noviji modeli tih traktora sa prednjim upravljanje kakvog ima GROF
zglob se okreće u prednjem dijelu sredine.

G

GROF

Guest
ddalibor kaže:
:D :D ..sve pohvale Grofe za cjepač, ne izgleda mi uopće veliko, glomazno....vidim da si ga odmah upregnuo po pravo, odmah u gvrgavo drvo da se testira kako spada!! :)

... ej!., prijatelju ddalibor., fala ti za pofale., točno., probali smo cipanje drv na sve moguće i nemoguće načine., uz sve vridne ljude - radnike, inžinjere tvornice., kod kuće ide još nekakovi dorada i izboljšanja u kućnoj radinosti., čitaj kovačiji!
., eh da!., fala dragom Bogu! da se kotebe počela pomalo rješavat agonija zvana; riječ i karakter!., došal dobar traktorić tt-830-s., došla pred par dan frezica!., ma sad će sve redom pomalo., samo kako sam ti rekal?!., a tako ti sada i pišem., odma na prvu i drito u glavu!!!., još malo pa se vidimo u tvome gradu Bjelovaru na dobroj pijači i rani /hrani/., a možda obajdemo i našega jednog i jedinog "prijatelja"!!!...

... pozdrav forumskom prijatelju zbaliji!., ovaj traktorić na slikici "zelenko", tt-830-sp., ča ga je poslikal i ovdeka prikeljil moj prijatelj Dalibor., ima orginalnu sredinu tvornice traktora tomo vinković - prima iz Bjelovara., istu ko i moj traktorić!., istina i Bog!., dan danas se dela ovako., a dela se i po želji - volji - novčićima kupca., tj. da se okreće zglob ispod volana - bliže brzinama., jer sve ima svoje prednosti i mane!., recimo dok je kod svih hittnerovih traktorića zglob obrnut od ovoga ovde na slikici., kako vam svima skupa i pišem., sve ima svoje prednosti i mane!!!

EVO JEDNA NAPOMENA - OBAVIJEST! ovaj traktorić je na prodaju!!!., moje skromno mišljenje je!., DOBAR uz dobru cijenu!., složit će se svi smanom ki su ga vidili!!! ...

P.S..., eh da!., još moramo završit cikular., ma predobro izgljeda i jedva čekam prvu priliku!., pa put podnoge i hodočašće u tvornicu da ga konačno definiramo i zgotovimo., ma otegla se kovačija oko cikulara ko ciganska svadba!.-

aj Bog! moj narode., čitamo se ...

G

GROF

Guest
zbalija kaže:
ddalibor kaže:

dsc00264wpt05.jpg

Koliko vidim po slici to je među prvim model "tt" sa prednjim upravljanjem.,
proizveden tamo negdje 1995-1996 god.
pošto je tu još uvijek sredina od klasičnog zglobnog modela traktora,
dakle zglob se okreće u zadnjem dijelu sredine,
dok noviji modeli tih traktora sa prednjim upravljanje kakvog ima GROF
zglob se okreće u prednjem dijelu sredine.

... TRAKTORIĆ JE NA PRODAJU!!!

GODINA PROIZVODNJE; 2001., cijena dobra!, ima onaj veliki - dupli zaštitni okvir i ralica prednja ide u kompletu sa njim.

., eh da Željac!., negdi još davne 1994.godine, ovakovi traktorići su počeli sa proizvodnjom., išal je najprije prototip, a onda i serija!., istina i Bog! željno očekivana ali skupa serija, ma rekli bi ispred svoga vremena!!!.-
... kada je naš., sada pokojni predsjednik; dr. Franjo Tudjman dao velike novce za pokretanje ponovne proizvodnje u tvornici traktora., i ne samo u Bjelovaru., već i u Rijeci za torpeda, u Osijeku za mijo, u Labinu za progres, u Jasaki za tigra,... ali svako vrijeme ima svoje breme!., tako da je svaki komentar suvišan i bez komentara!.-

aj Bog!., čitamo se ...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
firemanpeter kaže:
Jel možda znaš gde je to uslikano?
Luka Vukovar. Iza je dizalica Gotwald, a preko puta je Srbija.
Ovaj služi za razgrnjanje rasutog tereta po teglenicama (ugljen, šljunak i sl.) pri istovaru.

G

GROF

Guest
VranicD kaže:
A evo jedne zanimljive Prime s orginalnom prednjom ralicom... ;)

dsc03178h.jpg

... pozdrav rodji Vraniću i fala za slikice traktorića tome!!!

., veliki pozdrav u Srbiju - Vojvodinu nadasve vridnome forumašu Joekikiju!!!., Joe!., til sam ti samo napisat u svezi ovoga zaštitnoga okvira - luka., evo na voj slikic lipo se vidi da ima isti okvir ko i od našega forumaša BARCELONIJE., "mislim ne" zaštitni luk - okvir!., a što znači da se taj i takov okvir dela negdi od 1996. godine, kako sam negdi već i pisal?., pa sve do dan danas., ali samo po želji kupca!.-

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
GROF kaže:
., veliki pozdrav u Srbiju - Vojvodinu nadasve vridnome forumašu Joekikiju!!!., Joe!., til sam ti samo napisat u svezi ovoga zaštitnoga okvira - luka., evo na voj slikic lipo se vidi da ima isti okvir ko i od našega forumaša BARCELONIJE., "mislim ne" zaštitni luk - okvir!., a što znači da se taj i takov okvir dela negdi od 1996. godine, kako sam negdi već i pisal?., pa sve do dan danas., ali samo po želji kupca!.-

veliki pozdrav i tebi GROF-e...
...vidi stvarno isti zaštitni okvir :D ...samo je okrenuta suprotno, nego kod @bercolinije...pa mi je zato njegova bila jako čudna na prvi pogled... :roll:
a njegov je 1997 godište,,,tako da je to, to...sve se uklapa...ako se dela od 1996!
pravi si znalac za odgovore, šta? gde? kako? kad? itd?.. :supz:
Živ bio...
Pozdrav Joe! :mrgreen:

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
VranicD kaže:
Evo slikice od još jednog crvanka TT 830 S... :)
otheragttt830s934ade1d.jpg
instrument tabla, nema što nema.....nadzor nad svim uređajima traktorića...

G

GROF

Guest
... ej rodjo Vraniću!!!., fala za pokeljene slikice zgodnoga traktorića!., sa zgodnim izboljšanjima!.-

.,interesantna stvar u vome našeme malome i skromnome životu!., svoju gredu nevidimo.,
a tuju dlaku ciljamo!!!., i točno je ono kada ljudi divanidu - kažedu., ma ni bitno ča kaže?.,
već je bitno ki kaže - piše!!! ...

p.s., još malo pa će bit puno slikic razno-razni kemijanja, montaža, izboljšanja, dogradnja, noviteta, ... svega
pomalo., idem u tvornicu., ako nekome nešto bude trebalo neka se javi ili privatnom porukom ili na mobitel!., bumo sve rešili! NE???.-

B

BAGERISTA

Guest
Ljepo vas je vidit sve na kupu,,,,,dali je prinos bio zadovolajvajuč................. 8)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Grofe,zašto ne napraviš nastavke na stranice da ti stane sve žito :scratch

G

GROF

Guest
BAGERISTA kaže:
Ljepo vas je vidit sve na kupu,,,,,dali je prinos bio zadovolajvajuč................. 8)

... pozdrav lipi forumašima najboljega poljoprivrednoga-foruma!

., nima me nekoliko dan jer me ponovo zeka tehnika 21. stoljeća!., e jezem joj tehniku., kud nevalja obični kur.. od kompijutera., tud nevalja ni ono gov*o od lapatopa, tako da., Marfi se nastanil kodmene,...

., e, da forumašu moj BAGERISTA ima nas uvik, uglavnom puno kada netreba niš delat., a kada treba delat?., e onda uvik težakov fali., težakov nigdi ni za lik!.-., a prinos?., da PRINOS - ROD!!!., ma ROD je bil odličan!!!., posijali smo manje od jedne vriće i pol., a dobili smo 15 vrić., svakako moram napomenut., u voj sidbi od jačmena bila je voda i to do pol komada., čitaj njive, a voda izvire kada je kišno vrime na samome početku komada i teče lipo po sred sredine., tako da!!!., fala HRVATSKOJ VODOPRIVREDI!., /NISU OČISTILI KANALE I PONORE JEZERANSKE JERUGE!/., TAKO DA SMO više negoli ZADOVOLJNI sa RODOM!., bacil sam samo neku vriću umjetnog djubra i to odma kada smo sijali žito., i to je to., bez ikakovoga špricanja i kojekakovi kemijanja!... :prayer:

., dok nis zaboravil., a volim jako zaboravljat!., najiskrenije se zahvaljujem našeme mladome i nadasve vridnome forumašu Alenu iz Bjelovara ki mi je puno i nesebično pomogal oko sijanja žita - jačmena i umjetnoga djubra., ON me je putem mobija navodil kako ću sijat sa onom jeb... sijačicom ča sam kupil ve godine., i da ni bilo savjeta Alena?!., ma bilo bi zrnja i djubra na tri njive još posijano., ma baca rasipač ko lud., pogotovo kada se doda još malo gasa da se bržije preleti komad., mislim njiva NE???!..., Alene!., zval sam te na mobi da ti se i usmeno zafalim i da te počastim sa cugom u tvome Bjelovaru., ali., uvik taj jebeni ALI., mobitel ti je privremeno iskopčan., tako da???!., jopet sam svu vu tehniku jeb.. uzduž i popriko!., aj se javi kada uvatiš vremena? jer ono čašćenje vredi i za ubuduće kada dojdem u tvoj grad?!.- :drinkers:

., forumašu mtd001!., postavil si pitanjce!., zač nenapravim nastavke na stranice prikolice???., ZAČ?., pa zabadav!., nimam novac., iako je ta stavka već razmatrana nekoliko puti., ali sabor sa premijerkom moga DVORA nikako da donese konsenzus o realizaciji novčanih sredstava., o dugoročnom ulaganju u obrtna sredstva!!!.,hehehehe,... ma moram se i sam smijat,... :lol:

., a sada ćete vidit slikice iz proizvodnoga programa svih mogućih i nemogućih piz......!.-

., aj Bog!., čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Nikako da dođe rebalans proračuna kao i kod naše vlade :lol: ,a nije i kod mene ništa bolje :scratch

Na vrh