• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

darkohittner

Član
Tu od
5 Srp 2009
Poruka
203
Da grof ne bude jedini koji nešto radi i to prikelji sa
slikom evo i moj posao koji sam završio sa odlićnim parkiranjem
daleko od lada

G

GROF

Guest
darkohittner kaže:
Da grof ne bude jedini koji nešto radi i to prikelji sa
slikom evo i moj posao koji sam završio sa odlićnim parkiranjem
daleko od lada

ej!., dragi moj prijatelju Darko!., svaka čast i fala za javljanje i svakako za slikice, za tvoju orginalnost i izvornost!!!., ovako parkirat more samo facer poput tebe., svaka ti čast!., ZAKON SI!!!

veliki pozdrav svim forumašima najboljega poljoprivrednoga-foruma!., posebno mojim dragim prijateljima-forumašima ki i ni baš mali broj?!., sa pravom se pitate? pa ča je sa vim našim forumašem grofom kada ga ni ko turpije u reštu!?., ma imal sam oko 100 slikic za prikeljit., lipota i divota i ???., prebacival slikice iz mobija u komp., dok je bilo sve povezano kablom ja nekoga vraga stisal da pregljedam prebačene slikice na ekranu?., kada se lipo ono sve pobrisalo i na kompijuteru i na mobitelu., nema slikanoga matrijala ni za lik!., nema ga ni u smeću., ma sve isparilo!!!., uz dobroga marfija umišala se i moje poznavanje voga ludoga 21. veka - stoljeća! i eto ti ga na sad???., ma žal mi je doneba!., bilo je slikica iz hodočašća u tvornicu!; cikulari, pluzi-vadilice krumpira, cipači drv, /reparatura i "izboljšanja" moga cipača, razno - razne "tajne" veliki i mali majstora - LEGENDARACA!., kompletan proizvodni proces! ... žal mi je.-

... ma ni druge nego sve ponovit., mislim na slikanje i keljenje! sličic.- /biće slik! OBEĆAVAM!., Željac i Vranić!., moram jopet vas organizirat!., ma zel ti vrag vola ki se uči vozit! ...

aj Bog! moj narode, čitamo se ...

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
dsc02112dpt01.jpg

dsc02115kpt02.jpg

dsc02119pt03.jpg

dsc02122upt04.jpg

dsc02137lvpt05.jpg

dsc02139mpt06.jpg

dsc02140opt07.jpg

dsc02154zpt08.jpg

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
dsc02156oxpt09.jpg

dsc02157efpt10.jpg

dsc02166lpt11.jpg

dsc02167zpt12.jpg

dsc02170lwpt13.jpg

Evo da stavimo par slika od cijepanja drva kod rođe Grofa... :D

slike moraju biti odmah vidljive na forumu,
te trebaš linkove staviti između Img kartice i
ne smiju biti veće od 800x 600 piksela, te ih
trebaš na tu veličinu smanjiti kod podizanja na internet...

zbalija

G

GROF

Guest
... fala rodjo Vraniću za pokeljene slikice., ma kako fala tebi!., ma još veća fala tvojim predivnim curami ke su to odradile za pet!!!., a ti prijatelju Zbalija! NE JEBI!!!., znaš i sam! da sam ja sa vom blesavom tehnikom 21. stoljeća i veka na pas mater., pa čim vidiš ča odmene?., ma odma se uvati posla i to popravi!., i odma ti fala unaprvo!!!

... ma moram još i vo doadat., ki bi rekal pred nekoliko godin da će ovaj cipač nosit i gonit mali prč tomica!?., ma i ja sam se iznenadil., i ne samo ja., nismo ga vagali, ali ima oko., pišem oko 400 kil!?., a možda ku kilu i više! ...

Bog!., moj narode., čitamo se ...

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
GROF kaže:
... fala rodjo Vraniću za pokeljene slikice., ma kako fala tebi!., ma još veća fala tvojim predivnim curami ke su to odradile za pet!!!., a ti prijatelju Zbalija! NE JEBI!!!., znaš i sam! da sam ja sa vom blesavom tehnikom 21. stoljeća i veka na pas mater., pa čim vidiš ča odmene?., ma odma se uvati posla i to popravi!., i odma ti fala unaprvo!!!

Bog!., moj narode., čitamo se ...

Prijatelju GROF-e ja sam sve to ispravio kako treba da bude i kako bog i pravila
foruma zapovijedaju. Znam da ste obojica na "Vi" sa tehnologijom 21 stoljeća.
Samo i dalje vi stavljajte slike, a po potrebi ću urediti, kako tvoje, njegove ili
bilo čije druge nebitno....

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Aj prijatelju Grofe :D , grijaju te drva više puta, najbolje ti je kad te zadnji put ;)
A ovaj cjepač nije tvoj, jeli? Video sam da si imal neki drugi u tvojim prošlim postima. Šta je sad to, neka promjena ili...? A vidim da vi odmah pravite kratke drva, ja večinoma imam nacjepana ali metrice, da se mogu lakše posložiti. Onda pre zime nasječem na kratko onoliko koliko mi treba i dovezem jih u kuču.

G

GROF

Guest
firemanpeter kaže:
Aj prijatelju Grofe :D , grijaju te drva više puta, najbolje ti je kad te zadnji put ;)
A ovaj cjepač nije tvoj, jeli? Video sam da si imal neki drugi u tvojim prošlim postima. Šta je sad to, neka promjena ili...? A vidim da vi odmah pravite kratke drva, ja večinoma imam nacjepana ali metrice, da se mogu lakše posložiti. Onda pre zime nasječem na kratko onoliko koliko mi treba i dovezem jih u kuču.

... ej!., prijatelju Petre!., lipi pozdrav!

Točno u pravu si., ovaj cipač drv ni moj., već je od moga rodje Vranića., evo ga ovde na slikica smanom., moj cipač je na remontu u tvornici već 6. miseci., kako bi ti rekal?! ma išli smo delat nekakova izboljšanja!!!., i onda probaj ovo, pa probaj ono., a drva nemoredu više čekat, moradu se cipat, sušit još malo i spremat za ljutu Ličku zimu!.-

... e da., dobro si napisal., drva te dosta puti znadu grijat onako pravo., tek je ono na kraju najbolje!., zadnji put kad su u peći u plamenu!!!

... forumašu! mtd001!!!., TOČNO TO!., apsolutno si u pravu, hladjenje je izvaredno uz dobroga gemišta!!!

Bog!., čitamo se ... p.s. prijatelju forumski Zbalija!., fala ti doneba!!!

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
evo dragi forumaši, uhvatio sam vremena pa stavljam slike tt-a na ovaj legendarni forum.., ipak to zaslužuje i tt, a i ovaj forum. Neki kolege forumaši znaju da me taj tt košta novaca i novaca, ali što je tu je...., takav je život, a ljudi ima svakakvih, više nepoštenih nego poštenih......malo ih više gleda na prijateljstvo, susjedstvo...novac im je bitniji .....ali u konačnici imam ok traktorić i to me veseli...
Veliko hvala Grofe!!!!!!, Bagudina, Zbalija, na svim sugestijama, a posebno u psihološkoj potpori kod rješavanja svih i svakakvih mojih problema...istinskim ljubiteljima ovih i ovakvih strojeva.......
evo neke slikice, nema nekih izboljšanja, samo sam mu dodao utege na zadnje kotače, a u potrazi sam za utezima i na prednje...

0008afpt01.jpg

0010rept02.jpg

0014vipt03.jpg

0016jpt04.jpg

dsc00329wxpt05.jpg

0012zpt06.jpg

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ddalibor
Traktor ti izgleda jako uredan :D Super su slike, dopada mi se kad si stavijo i koji datajl- sredina i hidravlički volan.
Vidim da imaš još staru verziju ugradnje tog volana koja mi se dopada najviše od svih mogučih varijanti. Napravijo sam ja i sebi takvu na moj TV :D

Na sliki vidim i to da je pedala blokade ispuštena dole. Jel ti fali sajla ili je nešto drugo u pitanju :scratch .
A možda ti ne trebaš i ne želiš imat blokade, slično kau Grof. Njemu ne treba kaže :)

A utegi na kotačima, samo ti potraži još, njih se isplati imat. Ja sam čak dogradijo još dodatne na unutrašnju stranu felge, tako sad imam 250 kg dodatnog balasta.

Grof
Vi stalno nešto testirate, mudrujete, izboljšavate strojeve...hehe, samo tako dalje. :D

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
ovaj traktor lijepo izgleda ali moram pohvalit Grofa zadnji put kad je cijepao drva bila je koka kola na meniu a sad gemišt . :partyman:

G

GROF

Guest
snupy kaže:
ovaj traktor lijepo izgleda ali moram pohvalit Grofa zadnji put kad je cijepao drva bila je koka kola na meniu a sad gemišt . :partyman:

... ma forumašu snupy!., fala za pofale., eto došal gemištek na red!., ma moram se i ja jednog lipoga dana uozbiljit!!!
... ej prijatelju ddalibore!!!., aj fala dragome Bogu! ipak je to riješeno!!!., a zo ovo ostalo moraš biti odlučan do bola i nemoj se predat!!!., nego odma na prvu i drito u glavu!.-
... ej prijatelju firemanpetre!., ma kemijamo ti ko loši kemičari., a rekli bi pametni Zagorci!., nekaj bu bilo vog leta? NE???,...

aj Bog!., moj narode!., ma biće slikica samo da uvatim malo vremena!!!

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
firemanpeter kaže:
Ddalibor

Na sliki vidim i to da je pedala blokade ispuštena dole. Jel ti fali sajla ili je nešto drugo u pitanju :scratch .
A možda ti ne trebaš i ne želiš imat blokade, slično kau Grof. Njemu ne treba kaže :)

A utegi na kotačima, samo ti potraži još, njih se isplati imat. Ja sam čak dogradijo još dodatne na unutrašnju stranu felge, tako sad imam 250 kg dodatnog balasta.

. :D
e prijatelju, hvala na pohvalama......slika ću još staviti,
što se tiče blokade, namjerno sam otpustio sajlu pedale blokade, jer mi tata ima broj cipele 45-46, pa ju je na ravnom u dvorištu uključio slučajno!!!, i ja se odmah sjetio kako je to Grof rješio.....i ništa otpuštaj sajlu da ne bi bilo kasnije nismo znali....

nabavio sam ovih dana i utege na prednje kotače, slijedi za vikend montaža..

čitamo se..

G

GROF

Guest
... eto fala dragome Bogu! izcipali smo drva, oko 20 metri!

Vraniću moj!., rodjo moj!., fala za pokeljene slikice., fala za sikiru - cipač!!!., ma dela ko najbolji!...

...joj ča sam ljut na inžinjere i struku od te hidraulike., ma ono kemije i izračuna ko u priči., a vaj cipač od rodje napravil jedan skroman dečko., ma isto rodjo! naš., vjerujte mi na pisanu riječ, cipač doslovce ide kroz Ličku tvrdu bukvu, jasen, grab, rast,... ma ono ko od šale, ko kroz sir škripavac!., a traktor toma dela lipo i lagano u ler gasu da niš i neosjeti!!!., pa ovim putem se ovako javno, iskreno, zahvaljujem i proizvodjaču cipača!; Tomi Vraniću - "izbrda"!!!., Tome svaka čas i fala!., ma nesmeta cipaču ni toplina, ni rga, ni manje hidro-ulja, ... nego samo deri!!!

p.s., ove dane treba doć moj cipač sa remonata i nekakovi izboljšanja drito iz tvornice., pa moj narode!, vidićemo kako će se pokazat?., mislim NE! kada struka od zanata odradi svoj del posla!., biće tuš komentara i svakako slikanoga materijala!., aj Bog! čitamo se ...

G

GROF

Guest
VranicD kaže:
dsc00215hq.jpg

... evo na voj slikici naši forumaši!!!., malo svratili kodmene na osvježenje, predah, ... rekli bi Zagorci i Slovenci! na obisk!!!., da vididu iz prve ruke našu i moju Liku - Jezerana!.-

B

BAGERISTA

Guest
Odmah si ih zaposlio,,,dobar si ti domačin :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Šala,neka,neka svaka čast na poslu....

Najnoviji postovi

Na vrh