• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
GROF kaže:
... ej bećarine!., sretan sam! kada?! ste i VI sretni!!!

... ddalibor!., nakon deset dana?, /sram ji bilo!/, moral sam gazdu aktivirat da se odradi brušenje-oštrenje šajbe cikulara., skupo!, ni jeftino, ali, ali, stari i legendarni tata je zadovoljan!., to je ono bitno!!!

... N.N., jednom dobrome! susjedu sredili dobru! cijenu za frezu; ROSIT 115!.-

aj Bog!., narode!., čitamo se ...
prijatelju sve pet (5) :D :D , u zadnje vrijeme samo mi je strpljenje na umu..
tt stigo danas u dvorište :D :D

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
mislim, siguran sam da ovdje pripada....danas ga dovezao u svoje dvorište.....
tt-830-s, 1998g, 656 sati rada, motor Lombardini 625-2!!!!
bivši ga je vlasnik još jednom pogledao....

dsc00307mdtv1.jpg

dsc00306gbtv2.jpg

dsc00310ytv3.jpg

dsc00309atv4.jpg

evo za sada toliko, bit će još slika, naravno ima na njemu nedostataka koje trebam otkloniti, ali traktorić mi se dopada....

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
ddalibore čestitke na kupnji i neka te stroj čim duže služi!
Da on pripada u ovu temu ;) .

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
ddalibore - pa sretna ti kupnja traktora tt... :D
nek te služi mnogo radnih sati...to jest 100 godina...
prelepo izgleda,,,i "tata bi sine"...takav traktor... :D
pozdrav joe! :mrgreen:

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
ddalibore, čestitam na kupnji i neka te dugo, dugo služi bez ikakvih problema!

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
ddalibore
neka traktor dobro sluzi,da se ne kvari da ti glavu cuva a i ti njemu da ti donese para i ono najvaznije srecu i zadovljstvo u radu

G

GROF

Guest
... prijatelju ddalibore!

Pa fala dragome Bogu! da je napokon stroj došal u dvorišće!., kako se kaže kodmene u mojoj Liki - Jezerani?!;

DA BOG! DA! ZDRAVLJA I SRIĆE!!!., uživali ga u zdravlju i veselju ti i tvoja predivna obitelj!

p.s., vidim da ima tamo jedna orginalna prikoličica TP 1,5 t narandžaste boje!., vidi sa bivšim gazdom "tome" za dobru cijenu!., pa i nju vozi u svoje dvore!!!., i sada još po dobru frezu; KRTICU 115 kod HITTNERA!!! - sretno ti!

aj, Bog!., čitamo se., čujemo se ...

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
dečki, prijatelji..hvala svima na dobrim čestitkama...

GROF kaže:
... prijatelju ddalibore!

p.s., vidim da ima tamo jedna orginalna prikoličica TP 1,5 t narandžaste boje!., vidi sa bivšim gazdom "tome" za dobru cijenu!., pa i nju vozi u svoje dvore!!!., i sada još po dobru frezu; KRTICU 115 kod HITTNERA!!! - sretno ti!

aj, Bog!., čitamo se., čujemo se ...
prijatelju ova druga fotografija je već kod mene u dvorištu slikana, prikolica je moja :) :) , odmah sam ju pripasao i prikopčio za tt-a da vidim kako izgleda sa njom :D :D

čujemo se...

baustelac99

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2009
Poruka
606
ddalibor kaže:
mislim, siguran sam da ovdje pripada....danas ga dovezao u svoje dvorište.....
tt-830-s, 1998g, 656 sati rada, motor Lombardini 625-2!!!!
bivši ga je vlasnik još jednom pogledao....

evo za sada toliko, bit će još slika, naravno ima na njemu nedostataka koje trebam otkloniti, ali traktorić mi se dopada....

Traktor je prva liga, a posebno mi se sviđa okvir. Mislim da je puno bolji takav dvostruki okvir, nego ovi "moderni" preklopni okviri, ovaj puno bolje štiti.
Nego, ako nije tajna, koliko j plaćen traktor?

G

GROF

Guest
... evo još par slikica da vidite kako se dela suhozid?., znači!., zidanje zida sa kamenjem a izmedju se miće pesak - šljunak - tucanik., jedino moj brat dela fuge sa betonom da se nimadu kadi zmije zaligat!., a i lipše je!.-

Uploaded with ImageShack.us

Najnoviji postovi

Na vrh