G
GROF kaže:a legenda medju strojevima!., tomo vinković; TV-731 neumorno freza., traktorić ima 30 godina i 7000 radni sati!!!., pa ki voli???, nek izvoli!., izmedju ostali!., naš forumaš i administrator ili već ča je?; zbalija!., delal je sa ekipom veći servis na tom stroju,; zamjena pakni i tokarenje doboša, zamjena dizni, zamjena svih filtera, zamjena svih ulja, zamjena svih sajli, zamjena komplet lamele i korpe, druk ležaja, tokarenje zamajca motora, štelanje ventila, sitnice,... Željac!., nadopiši mi ako sam ča izostavil!!!., na 7000 sati dela., a uradjeno prije jedne godine!.-
GROF kaže:... lipi pozdrav bećarima najlipšega poljoprivrednoga-foruma!
darkohittner!., trokut sam kupil po povratku sa poljoprivrednoga sajma u Gudovcu i onda sam ga prišaravil na traktorić., tehnički pregljed je kod nas u 6. misecu, tako da nečekam dok se drugovi i gospoda odlučidu TOČNO dali treba? ili netreba., znači!!!., kupljeno, prišarafljeno, fertik parada!, idemo dalje sa glupostima ke su u svitu normalna stvar već dugo godin. E da., pitaš za ve smrdane - pijane slikice!., ma rodjo moj! puvala je bura kod nas koda je kraj svita., rezultat sam zabilježil i podilil sa svimi vami., ma ja sam jako, jako spor čovik i radnik., tako da!...
zbalija!., fala ti na tvojim komentarima!., ali očekujem ji još i dosta., tako da nemoj se ulenit! ...
Bog!., moj narode!., čitamo se...
baustelac99 kaže:Neispravan link obrisan!
Dali se još proizvode ovakvi traktori,koji motor imaju? dali netko zna cijene Priminih traktora?
Grofe, imam pitanje. Koliko ti je jak traktor i dali mu je taj plug imalo problem? Ja gledam za svog Hittnera 30 plug, pa ni sam ne znam šta bi uzeo. Kod mene je zamlja na jednom većem dijelu jako gadna(ilovača) , kad smo imali imt539, orali smo sa jednobraznim plugom, mogao je sa dvije, ali se jako patio. Šta bi mi ti i ostali forumaši savjetovali, dali jednobrazni od 12 coli ili neša poput tvog pluga? Hvala, živjeli!GROF kaže:... lipi pozdrav forumašima najboljega poljoprivrednoga-foruma!!!
forumašu; bauštelac99!., ti pitaš?., evo ja odgovaram;
pital si me za moje plugove koliko orem?., OREM duboko oko 20 - 25 cm., ali uz napomenu da je kodmene u mojoj Liki - Jezerani jako tvrda zemlja i puna kamena., ovi moji plugovi su 10 colli.-
pitaš za ove traktoriće NOVE! a stari model., uglavnom je sve odgovoril naš vridni član i administrator zbalija!., a ja samo nadopunjujem!., more se sve, doslovce SVE napravit., ali je samo problem za platit! ko i uvik., cijena???., pa ako se odlučiš kupit!?., dobit ćeš dobru cijenu!.-
...ej moj prijatelju zbalija!., svi vrsta noževa za freze ima!., oni brojevi su dobri ča si zval., probaj ponovo zvat., cijena je ona koju ti i znaš., dobit ćeš popust kada budeš kupoval!!!...
Bog!., čitamo se ...