... lipi pozdrav forumašima najboljeg poljoprivrednog - foruma!
Pa ki o čemu?., a ja o vim našim malim traktorićima!., fala na pozitivnim komentarima i dobrim vibrama dragim forumašima!; ddalibor-u i seljačić-u!!!
... pa moj narode! evo smo prikeljili ovdeka par slikic sa obrade ove naše Ličke ledine!., oral sam ovde i nis baš zadovoljan sa oranjem., jako je bilo blato., a na voj zemlji je pred neki 10-set dan bila voda., a na sred ovoga zemljišta postoji i izvor ki prodela samo kada padadu velike kiše i kada je velika podvodnja., ovako na oko izgljeda zemlja predivno., ali gori prema cesti je živi kamenjar, doslovce dok se ore moraš nogu držat na kvačilu da se nešto ne polomi u kamenu - živoj i pješčanoj steni.
"Brane" - drljače su trokrilne od IMT-ea i tomica ji vuče bez problema, čisto solidno ravnaju zemlju., primjerice kada je zemlja doniklje laganija za obradu?, kada se pobrana?, izgljeda ko gredica!., koda sam išal sa frezom!
Rasipač umjetnog djubra dela ko nov!., evo i vom prilikom se zafaljujem našeme nadasve vridnome forumašu i bivšema administratoru /onako jako strogom!/ Alenu! ča mi je dal? nekoliko korisni savjeta, kako se sa njim dela., onako, rekli bi iz prve ruke!
aj Bog!., čitamo se., a slikica ima puno, puno!!!
P.S. ... a ti prijatelju moj darkohittner-u!!!., ma mogal si i ti mene malo pofalit u voj mojoj muki od posla., ne me samo kudiš i još mi cigaru guraš uzube, spominješ ženicu!., fala Bogu!., ovo ne čita!., /ko neke ženice moji forumaša!/., i još lipo pišeš kako sam prijatelju Arijanu ukral cigaru???., ma nis je ukral!., dal mi čovik da je pripazim., pa kud ću sa njom?., ona gori i dimi!., pa isti kur.., gorila u ruki ili u zubi!!!..., /sad ispada koda VI niste nikad niš u svome životu pušili ili popušili!!!., ma ono!!!/., ako smo mali nismo dica!., ej prijatelju moj! Darko!!!., pozdrav tebi u ravnu i zlatnu Slavoniju!., ljubi svoju predivnu obitelj!!!..., a sada će biti red, kada bude neki novčića?., a biće ji!., da nešto kupiš i u "Primi"!!!., NE???...