• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Alen kaže:
Eto proteklih dana sam mjenjao lamelu i malo se igrao sam mehanikom na Tomi.....

;)

:D Mogal si nam staviti u temu TV koju sliku od radova, koji komentar...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
firemanpeter kaže:
Alen kaže:
Eto proteklih dana sam mjenjao lamelu i malo se igrao sam mehanikom na Tomi.....

;)

:D Mogal si nam staviti u temu TV koju sliku od radova, koji komentar...
komentar :shock: to bi bio red psovki na red psovanja

A

Alen

Guest
hehe..... ;)

samo nesmijem glasno psovati da me nečuje susjed inače glavni inženjer na seriji 8...... Jednom kad sam slagao tomu je navratio a ja na sav glas: Je.o te onaj tko te izmislio!!! Đub.e jedno! Treba mu 10 godina zatvora dat da razmisli šta je napravio!!

Al onda još nisam znao da je on smislio to sve..... hehe ;) Tek sam poslje saznao ;) 8)

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Alen kaže:
hehe..... ;)

samo nesmijem glasno psovati da me nečuje susjed inače glavni inženjer na seriji 8...... Jednom kad sam slagao tomu je navratio a ja na sav glas: Je.o te onaj tko te izmislio!!! Đub.e jedno! Treba mu 10 godina zatvora dat da razmisli šta je napravio!!

Al onda još nisam znao da je on smislio to sve..... hehe ;) Tek sam poslje saznao ;) 8)

Jak mi je taj inženjer!
Ke je izumil novog u odnosu na seriju 700 u gertibu je
ubacil još jedan zupčanik, na diferncijal je dodal po još jedan par trkača,
napravil sistem da se špera uključuje nožno i automatski isključuje,
a u zadnjem kraju je podigel da daje kardan malo viši i da se
vrti u desno, a izbacil je 2 brzine kardana van....

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,573
Ak Prima i Hittner žele poboljšati prodaju nek se ugledaju u konkurenciju, slovenski AGT :mrgreen: . Ubacili Carraro getribu 12+12 i 8+4 :weedman: . Traktor je po mojoj procjeni sigurno duplo vredniji, a razliku u cijeni zna naš vrijedni moderator zbalija. I nek ponovno vrate više brzina za frezu - to im je bila glavna prednost.
Prvo to, a onda nek bira tko hoće zglobni a tko s prednjim upravljenjem (naravno s duplim kardanskim zglobovima na poluosovinama)

darkohittner

Član
Tu od
5 Srp 2009
Poruka
203
Istina dečki moji i prima i hittner su loši traktori naspram agt-a nadam se da če uskoro i tomu doći promjena ali za sada slijedeći traktor je zgobni agt koji ima više od 32 konja i naravno težina traktora je jako bitna da bude preko 1300kg današnji motori su sve jači na ovim našim traktoričima ali da se utega pribaviti i otežati te naše pile i gume kvalitetne...

G

GROF

Guest
Alen kaže:
Hehehehe...... Grofe...... nisam škrt ;)

p.s. sad sam gledao u poruke...... nešto sam zbrljao da mi poruke nedolaze al to je sad riješeno ;)

... ma sve pet!., Alen!, volim kada narod sa kim se družim ni škrt ili je manje odmene škrt!., pa ja još uvik čekam tvoj broj ili poziv kadi ćemo se nać u Bjelovaru za razmjenu iskustava i spoznaja o tim našim malim traktorićima!

... još čekam ku slikicu iz priminog štanda ili kakov filmić?., a čekam i moju jedinu da pokelji slikce iz moje kuinje!., nas četiri sa četiri foto-aparata, a mišljenja sam da je malo slikic!., nešto mi je moj prijatelj Bagudina miran ko janje!

aj Bog!., čitamo se...

B

Bagudina

Guest
GROF kaže:
... još čekam ku slikicu iz priminog štanda ili kakov filmić?., a čekam i moju jedinu da pokelji slikce iz moje kuinje!., nas četiri sa četiri foto-aparata, a mišljenja sam da je malo slikic!., nešto mi je moj prijatelj Bagudina miran ko janje!

aj Bog!., čitamo se...

Ko to mojeeeeee ime doziva !!!!!
Evo me, :)
Grofe nema skoro ništa, nešto sitno.... ! jeb.... ga !
nekako smo na sajmu "mi" zapeli za crvene i žute, dok smo za zelene mislili da češ ti odraditi :) a ti odradio gemište i janjetinu :)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,374
Bagudina kaže:
GROF kaže:

aj Bog!., čitamo se...

Ko to mojeeeeee ime doziva !!!!!
Evo me, :)
Grofe nema skoro ništa, nešto sitno.... ! jeb.... ga !
nekako smo na sajmu "mi" zapeli za crvene i žute, dok smo za zelene mislili da češ ti odraditi :) a ti odradio gemište i janjetinu :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

G

GROF

Guest
... ej!., Bagudina!., ma znal sam da postoji tvoja arhiva snimaka - filmića???., svakako znam - predpostavljam da imaš još koga AS-a u rukavu!., pa aj! vadi ga!., /mislim AS-a iz rukava!/., neka narod i svit gljeda tu lipotu i divotu!., i svakako fala ti na dosadašnjem materijalu.-

Bog!., čitamo se...

G

GROF

Guest
darkohittner kaže:
Istina dečki moji i prima i hittner su loši traktori naspram agt-a nadam se da če uskoro i tomu doći promjena ali za sada slijedeći traktor je zgobni agt koji ima više od 32 konja i naravno težina traktora je jako bitna da bude preko 1300kg današnji motori su sve jači na ovim našim traktoričima ali da se utega pribaviti i otežati te naše pile i gume kvalitetne...

... ej prijatelju! Darke!!!., nemoj pljuvat na vetar!, da ti pada na obraz!!!., imaš dobre!., neću pisat odlične strojeve!!!., ispada da nima kvara na niti jednom stroju???., sem na ti naši mali PRČI!., pa daj mi molim te navedi jednoga kaj se nekvari?., navedi barem jednoga???., ako neznaš?., evo navest ću ti ja samo jednoga!; ISEKI., taj se nikada ne kvari!?., kupi njega i fertik parada!!!., još nis čul ili pročital da se kaj od ti mali riza traktorića pokvaril!., pa moji prijatelji i obitelj od žene u slavoniji - Piškorevci!, takovu muku ima sa DŽONIJEM da je za plakat, za nepoverovat?., koda je neki toma ili dajc!., a ne, neću one sve druge pojebane spominjat., dovoljan je samo jedan i odma ti je sila na zahod!., tako da ...

... ljubi svoju predivnu obitelj i čitamo se., vidimo se!., aj Bog!!!

G

GROF

Guest
[youtube:1lpegsho]-4vf6Und95A[/youtube:1lpegsho]

[youtube:1lpegsho]waSLDpLjWRY[/youtube:1lpegsho]

G

GROF

Guest
prima2010treimj001.jpg

prima2010treimj004.jpg

prima2010treimj002.jpg

prima2010treimj003.jpg

... e moj narode!., evo da podilim sa svimi vami ovu tvornicu traktora kako ona izgljeda iznutra?!., ma ružno i staro!., godine su odradile svoje., a ova stara i prestara mašinerija dela još ko prava, ko najbolja., tako ovi strojčići lipo "prededu" dok deladu da ji je milina za slušat!!!., a posebno onaj miris - smrad ili kako kome paše., onaj vonj po gvoždjuriji, fleksanju, brušenju, bušenju, tokarenju, ...

G

GROF

Guest

... i dok se šećem po ovoj tvornici traktora i poljoprivrednih priključaka., ma uvik me vraća u moju ne tako davnu mladost!!!., a ovi strojčići koda čekadu da ji neko pokrene da počmedu delat., nekako imaš dojam da su ko živa bića dok ji gljedaš onako moćne, stare i svakako PRECIZNE!., da, da precizne iako nema neki kompijuterski fora i šablona!
/MRZIM KOMPIJUTERE!/., ove strojčuge me jednostavno fasciniradu!...

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
Eeeee Grofe Grofe.... :D lepo vi to utovarate, a nedate deci malo da vozaju traktoriće... :lol: Ma radi mali bager, ko doksa!
Znaš i sam, kad si klinac, želja je da - samo da voziš neke bagere, utovarivače...a vi radite, a klinci oko vas maštaju...ma da im daš, ima da rade celi dan,,,bilo bi odrađeno bez po muke!
Vidim ekipa na broju,,,Vranić, Gasparović i ... :D radilo se punom parom...
Neg jel je Vranić dobio zeleno svetlo od žene???
Oćel neki zelenko u njegov dom?
Voli on te traktoriće kako ja vidim... :D
Pozdrav joe! :mrgreen:

G

GROF

Guest

... evo imamo ovde jednoga zelenka! PRIMA tt-840 sa prednjim utovarivačem, pa frezice, kosilice, snježne freze, i svakako jedan od NOVITETA stari u NOVOM RUHU! ., plug - vadilica - iskapač krompira!!!

Napravili su vridni ljudi na moje inzistiranje, na moj nagovor nekoliko komada iskapača krompira po starome nacrtu i recepturi da paše za stare i nove tomice, a sada ide jedna serija modificirana samo za seriju 800!

... na ovoj slikici je plug - iskapač krompira star 40 godina /stara serija!/ od moga prijatelja i susjeda koga su vridni radnici obnovili i pomladili da izgljeda ko nov!., kada sam mu dopeljal plug iz tvornice ni ga čovik mogal prepoznat!., a ovaj drugi plug od serije 800!., kupil sam sebi!., """ ma neka selo divani!!!

G

GROF

Guest

... evo još malo plužica - iskapača krompira!

Bagudina!., prijatelju moj!., /ma jedan je i kod našega Bagudine završil!/., jedva čekam da popijemo kakovu pijaču i za taj tvoj plug!., rekli bi lički slavonci! """ aldamaš!!!

Brane!., fala za prikeljene slikice!., čekam te u mojoj Liki!., šarafi su kodmene, sused ni stigal donest onu batuku za volan, navodno je kupil?!., nesmi više iz dojča doć bez nje,...
Joe!., fala na uvik dobre i orginalne komentare!., ma prijatelju moj daleki!., Gašparović i moj Vranić nikako da dobidu svetlo zeleno!!!., e žene, žene., zlo snjimi, još veće bez nji!., a u pravu si, moj Vranić se pomalo zaljubil u ve naše tomice!., i to je jako, jako dobro, nikada ne prolazi ta ljubav i drži te celi Božji! život!!!
Zbalija!., fala za filmićeeee!., šarafi su kodmene!., i prva prilika ili HPT., pa će bit kodtebe!...
Alene!., dragi moj forumašu i vridni čovječe!!!., fala doneba na orginalnom i iskrenom savjetu oko sijačice!...

Bog!., moj narode., čitamo se...

G

gasparovic

Guest
Pozdrav svima!

Jesam ja nešto propustio ili... o kakvom se zelenom svjetlu radi, pa nisu naše žene semafori da bi čekali zeleno svjetlo!!!
U trenutnom stanju u našoj državi i gospodarstvu novi traktor je zadnja stvar na svijetu koju bi kupio prije bi svakako uzel novog ML-a pa vikendicu na moru pa brod pa tek onda negdje nakon svih gluposti koje bi mi pale na pamet novi traktor.
Od te silne poljoprivrede koju radimo možda bi eventualno kupili nešto slično kao cijenjeni član fireman peter dakle 730, 731 pa ga polako sređivao iz hobija i eventualnog viška vremena.
Moje skromno i osobno mišljenje je da je tomo kao od fir.petera(pod tim mislim na opće stanje a i kvalitetu) bolji od svih novih primi i hittnera i da je to jedini traktor koji bi u neko dogledno vrijeme mogal zamijeniti ( ili praviti društvo) našem tv 523.

Najnoviji postovi

Na vrh