jao "kazimire" pa kud veseli stroj stavljaš na forum oš da te netko carini prijavi hehehe
jao "kazimire" pa kud veseli stroj stavljaš na forum oš da te netko carini prijavi hehehe
sta se tu sprema?artyman:rayer::rolleyess:
Odlično zamišljeno,,,,,za ovu kutiju,,,(kadi si je skopa),,,ko salivena,,,za montažu na bilo kadi na stroj ili makine,,,,i još ča je najbitnije,,je zaštičena od vode,....:supz::supz:
Nebi mi stala jedna loše,,na prikolici,,,ali čemo poj u potragu..
A dvi cijevi imaš na prikolici,,,,,ča jena je povrat,,.:scratch:scratch
Evo ja izradu škatule od alata,,,za mog fiatića:mrgreen:i to ni više ni manje nego od kroma...
., TOČNO!, zaštićena je full od vode., ako ja ku budem mogal nabavit?, misliću nate., ove dvi cijevi na prikolici od hidro-instalacije., jedna je od kipanja a druga od kočenja, povrat ide jednom te istom cijevi! ...
., aj Bog!, čitamo se ...
Brine me ova druga,,,koja je kako si reko,,,za kočenje,,,e to nisam vidija na prikolicama,,,,ako sam te dobro razumija,,,i nebi bilo loše,,,ako more koja slika,,,,kako je to složeno..:shockako nije problem)
A uvezi patenta,,,za priključke,,,,e tu si mi da odličnu ideju,,,koja bi se mogla na nekim strojevima upotrijebit,,jer je zahvalno,,kako sam kod tebe vidija,,,i kod malog prostora,,,di se stvarno da ljepo nakrcat,,,unutra,,u garažu,,duplo više nego ča bi inače stalo................:supz::supz:
Grofe ,,,,,,,,,,, ovdje nekaj ne štima !!!!! :rolfer: NA KUTIJI SU KOLIKO MI SE ĆINI matice m 8 za ključ 13 a kljuć je u KUTIJI ????????? :?: ako želiš otvoriti kutiju trebaš kljuć ? :rolfer: ili kod neke susjede da ti posudi ????? ajd ti ljepo stavi krilne matrice pa da ne uznemiruješ susjede a zbog mira u kući
E moj grofe,,,,ma vidin ja da kod tebe,,,sve neka iboljšanja.......:supz:
Kod prvoga,,nači cijev kipanja,,,je kao kod svih,,,,pritisak koji nabija,,da bi sanduk diglo,,,tj.izvlačenja cilindra,,,i kod vračanja,,,ide ulje nazad,,jer ga sama težina gura natrag,,,i vrača ulje istom cijevi.....
., TOČNO!...
Brine me ova druga,,,koja je kako si reko,,,za kočenje,,,e to nisam vidija na prikolicama,,,,ako sam te dobro razumija,,,i nebi bilo loše,,,ako more koja slika,,,,kako je to složeno..:shockako nije problem)
., lipo je naš forumaš čiko odgovoril., jednostrani hidro-celinder kaj se izvlači i odradjuje kočenje, povrat dela feder-opruga.-
A uvezi patenta,,,za priključke,,,,e tu si mi da odličnu ideju,,,koja bi se mogla na nekim strojevima upotrijebit,,jer je zahvalno,,kako sam kod tebe vidija,,,i kod malog prostora,,,di se stvarno da ljepo nakrcat,,,unutra,,u garažu,,duplo više nego ča bi inače stalo................:supz::supz: