G
GROF
Guest
., još malo sličic štand PRIMA Gudovac!.-
Pa gdi ste bečari, vidim lagano se več naslanjate na zelenke, a sunce još na vrhuncu...:rolfer:
danas se ne kupuje alat, nego imiđ...
., PRIMA! prijatelj mog DOMA!!! ...
., ako traktorić?!, onda tomo vinković - PRIMA!!!
., aj Bog!, čitamo se ...
Tast mi je nažalost umro, a traktor će možda na prodaju.nemoj rec da ga se punac/tast hoce rijesit :?
:supz:
artyman:
jesi procjedil naftu prije zime da se filteri ne smrznu?!?! :lol:
., prijatelju moj Josa!¨., sve odradjno po pravilu očekivanja ljute Ličke zime., čekamo snig da moremo nastavit bludne radnje sa njim, /snigom!/ kada smo sa drvi završili.- ...
., prijatelju ARNO!, biće slikanoga materijala ko u priči., ma neka Narod i Svit vidi ljubav srca mog i našeg! :heart: ... ., nas dva popićemo u to jime.- artyman:
., aj Bog!, čitamo se moj Narode! ...
., p.s., samo da podsitim na obećanje???, drage forumske prijatelje po pitanju keljenja slikic od traktora zelenka iz Karlovačke županije.- ... :rolfer: ...
p.s., samo da podsitim na obećanje???, drage forumske prijatelje po pitanju keljenja slikic od traktora zelenka iz Karlovačke županije.- ... :rolfer: ...
@ mane, mtd i snupy
Ima Zelenilo Karlovac 2 komada sa kabinom
Vidio jednog neki dan zeleno-crvena kombinacija (prima traktor i hittner prikolica) :madmana:. Bio je uz brzu cestu, samo je problem da sam ga slikao o meni bi čitali u policijskom izvješću :lol: (vozač Č. stao na brzoj cesti da slika traktor i kamion se zabio u stražnji kraj auta, kasnije ga roditelj :axe: zbog toga :rolfer