G
GROF
Guest
., i još malo! ...
svaka čast,ko zna ,zna
GROFE jel ti ovo kontrola "u crvenom"? nemoj da te iznenadi vise aparat nego vatra nedaj Boze
neki nose noz a GROF i ja ni manje ni vise nego tomahawk i mac :supris:
Samo fali Grof junior, on na motokultivatoru sa prikolicom a Gros senior na Primi sa prikolicom. Zastavica bi služila ako se junior izdvoji iz kolone da ga vidi (ručna navigacija)
To će se ugraditi kada projektno-tehnološka skupina i skupina kontrole kvalitete sastavljena od članova foruma dođe na sastanak :mrgreen:kad ovo dolazi na red za ugradnju?! :mrgreen: :mrgreen:
Nadasve zanimljiva prikoličica, vidim ima kotače od traktorske kosilice...bi li mogao nabacit koju sliku samih kočnica...jel to isto neka samogradnja ili su korišteni standardni dijelovi
Nego, ne čini ti se da je prekruta veza priklice i traktora?
ma prikolica je prva liga...a jesi je bogme i nakitio...
prima sad takoder ima full opremu.:weedman:
izboljsanja su ti za svaku pohvalu...ti imas vise sjekira na traktoru neg ja u šupi:lol:
Nego cemu sluzi ona bijela kutijica ispod krova kod reflektora??
., e moj josix!., pa sve je ugradjeno!., a to znači DA TI nisi dugooo bil kodmene NE!., čekam te!!!... ., sikirica je samo sa ovom plastičnom vezicom učvršćena da nemlatara - neklati u vožnji., a preko - ispod kože je šaraf kaj sve drži!.-
., ej jeffy!., fala TI za javljanje i uvik odlične komentare!., ova moja prikoličica je orginal made in italy - BERTOLINI!., kočnice ima orginal, spoj traktora i prikoličice ni "krut"!!!...
spoj je mlohav,
tamo sve kaj je kruto puca ko staklo :lol:
Pozdrav Grofe!
Auu izboljšanja na svakom kraju traktora ponešto . Vidim da se uzelo na znanje moj savet. Mislim na držke za flaše, za piče. Snašao se ti pa se to napravilo iz vatrogasnog aparata. Znači jedan vatrogasni aparat za gašenje vatre a drugi za gašenje žedi ili kako vi to več kažete. :mrgreen: