., odgovor, daje se.-
Pozdrav prijatelju!
Kako te ja razumem, kuka ti treba samo ponekad pa ju tad staviš gore, kad ne vučeš više onda skidaš i to je to. Inače dosta je masivno rađena, možeš ti kopčat na nju šta hočeš, nečeš je moči potrgat samo još da su vijci kako treba, uvijeni na pravo mjesto. Kuka je definitivno jaka.
., TOČNO prijatelju firemanpeter!, lift ni orginalan tvornički., delal mi jedan naš forumaš i moj prijatelj!, ALI, dobra replika!., kuka je orginalna., znači more na traktor, more na prikolicu., predvidjeno za prikopčat manju prikolicu, gumenjak - kola zaprežna za prevozit sitan alat, težake - trudbenike! :supz: ...
Gledam ovu sliku:
Vidim neki novi prototip ručne iliti parkirne kočnice. Jel tako?
Ima li još koja slika od toga?[/QUOTE]
., TOČNO!, ovo je napravljeno ko na malom imt-eu - fergusonu sistem parkirne kočnice., majstori iz tvornice napravili su nekoliko komadit traktorov na zahtjev stari kupaca i vozača tomica., iz razloga ča TI ljudi u godina dosta često zaboravidu odpustit - odblokirat ručnu kočnicu i onda nastane 100 problemov.- :!: ...
., nažalost slika nemam jer smo ji moja ženica i ja sjahali, i ne samo te već još oko 20-setak drugi sa sitnim izboljšanjima., ALI, obećavam da ću ponovit slikanje u tvornici i keljenje isti.- :supz: ...
--------------------------------------------------------------------------
drax Grofe ova prva slika,papučice kočnice i gasa još uvijek dosta liči na moju sliku od nedavno.
., TOČNO!, u pravu si., ALI, uvjeravadu me moji frendići iz tvornice da je napravljeno izboljšanje?, e, sada?., vidiću u tvornici i isprobaću na neravninama., pala je opknada., u jigri je gajba PAN-a!!!...
... ., svakako javim rezultatom i slikanim materijalom! ...
., aj Bog!, Moj narode!, čitamo - pišemo se ...