• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Čisti se ti snig grofe,,,,riva poli tebe,,,gura vuče,,,pa cile jezerane češ mi počistit,,,i probit forši i na kpelu gori,,,,.,....:rolleyess:

Samo uzmi,,,antifriza kako je pisa,,,fiermanpeter,,,,da ne zalediš.

nejde prima nikuda bez antifriza :D
iliti prve pomoći :p
:lol:

G

GROF

Guest

Grofe igraj taj loto redovito pa će mo slagat traktore i delat kakva nova izboljšanja.

Pozdrav!

., ej bećari!!!

., lip pozdrav svim vam odreda, /da sada nenabrajam poimenice :arrow:., pa nedaj Bože! koga zaboravit? i eto ti na parade?! :axe:/., na iskrenim i dobrim komentarima!!! :prayer:
., istina i Bog! loto se igra već dugo, dugooo godin., ALI!, uvik taj naš jeb..i ALI!!!., nimam niš nego ono ča sam sa mojom obitelji zaradil! :supz: ...
., ali ni mi jasno kada lovica stvarno uleti nekome čoviku., a ON! ko bajage onda lipo izjavi da nezna ča bi kupil, ma putoval bi vamo i namo, i ono, uglavnom pripovidadu odreda svi gluposti!., eto moj narode!, recimo da meni uleti lovica???!., tulum bi bil tri dana i tri noći za SVE!!!., i kad bi se rastriznil?, kupil bi odma tvorničicu i pozval sve vas!; bećare, jarane, kolege, prijatelje, drugare, buraze, pajdaše, šogore, lege, komšije, susjede, forumaše ve i ne, forumske prijatelje!, ..., i ajmo delat!!!... :p

., aj Bog!, čitamo se ...

outlanderzg

Član
Tu od
1 Sij 2011
Poruka
401
Ja mislio da kad dobiš na lotu prvo radiš web stranicu Primi, a onda sve ovo kaj si dalje nabrojo :weedman:

G

GROF

Guest
Ja mislio da kad dobiš na lotu prvo radiš web stranicu Primi, a onda sve ovo kaj si dalje nabrojo :weedman:

., TOČNO! dobro si mislil!
., ALI!, za web stranicu počasno radjenje iste!!!, ostavljam TEBI dragi moj tajni forumski prijatelju!!!., TI! ćeš bit taj glavni i odgovorni WEBER!!! :rolfer:

., predpostavljam i vjerujem da si TI pravi pravcati kompijuteraš! i da zate to neće bit nikakov problem?!, štoviše., smatram da će TI to bit čast i zadovoljstvo!!!... :D ...

., lipi pozdrav!, Bog!., čitamo se ...

outlanderzg

Član
Tu od
1 Sij 2011
Poruka
401
., TOČNO! dobro si mislil!
., ALI!, za web stranicu počasno radjenje iste!!!, ostavljam TEBI dragi moj tajni forumski prijatelju!!!., TI! ćeš bit taj glavni i odgovorni WEBER!!! :rolfer:

., predpostavljam i vjerujem da si TI pravi pravcati kompijuteraš! i da zate to neće bit nikakov problem?!, štoviše., smatram da će TI to bit čast i zadovoljstvo!!!... :D ...

., lipi pozdrav!, Bog!., čitamo se ...

Bit će mi čast i zadovoljstvo, uza malu naknadu naravno čitaj lička janjetina i rakija :supz: :mrgreen:

G

GROF

Guest
Bit će mi čast i zadovoljstvo, uza malu naknadu naravno čitaj lička janjetina i rakija :supz: :mrgreen:

., pa ča pisat mogu?!, dragi moj forumski prijatelju!

., fala, lipo fala na pozitivnoj privoli odradjivanja istoga!; :supz:
.,/uredjenja WEB-a!/., a biće naknade u novčićima svakako!., a podrazumijeva se; Lička janjetina i viski - domaća rakija od sliv! :rolfer:., ova naknada kako ti pišeš?!., pa to ide pod razno!!! ...

., aj Bog!., čitamo se ...

PRIMA! PRIJATELJ MOG DOMA!!!

S

siniša

Guest
pozdrav
evo nekoliko slikica o izradi vinogradarske šprice za mojeg tv 732.još sam na samom početku.

G

GROF

Guest
pozdrav
evo nekoliko slikica o izradi vinogradarske šprice za mojeg tv 732.još sam na samom početku.

., lipi pozdrav svim mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!

., poseban pozdrav forumskome prijatelju siniša!., svaka čast na delu!., sretno TI., svakako čekamo još ku slikicu od daljnje izrade!!!

., aj Bog!., čitamo se ...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
hm, a oče'l to čudo špricat?!

dobrovoljno dajem svoj vinograd kao poligon za atest :mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
hm, a oče'l to čudo špricat?!

dobrovoljno dajem svoj vinograd kao poligon za atest :mrgreen:

E odmah ideš u svoju korist,,,,,,sads bager,,,sad špricanje,,,,,mama,,,ma ko če te pohvatat......:mrgreen::mrgreen:

Slušaj kad ti žena dozna koliko si utuka u traktor bit če,,,,,:axe::axe::axe:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
E odmah ideš u svoju korist,,,,,,sads bager,,,sad špricanje,,,,,mama,,,ma ko če te pohvatat......:mrgreen::mrgreen:

Slušaj kad ti žena dozna koliko si utuka u traktor bit če,,,,,:axe::axe::axe:

kad joj pokazem račun bit če :shock:

pa

:blackeye

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
He he trebo si moju vidit kad sam joj reko koliko sam potrošio na dijelove za mtz-a :confused: a onda :axe: pa sam ja poslije malo :prayer::prayer:
he

B

BAGERISTA

Guest
To tako uvijek zaqvrši.......:axe::axe:,,,nije ni kod mene,,,sve račune vidila od figija,,,jer da je,,,bilo bi ajme..................:rolleyess::rolleyess::rolleyess:

B

BAGERISTA

Guest
Skoro.........:weedman::weedman::lol::lol:,,,,vijeruj mi softver njin je svima isti,,,samo je razlika u konektorima....:rolleyess::rolleyess::lol::lol:

Ne sekiraj se,,,,,doč češ i ti na red...............:vragek::vragek:

Najnoviji postovi

Na vrh