• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav mojim dragim forumašima!

., rodjo VranićD fala za slikice pokeljene!!!., znači!, danas bi mogli i vo preostalo pokeljit!!!

dsc00347jv.jpg

dsc00352g.jpg

dsc00354vz.jpg

dsc00355rr.jpg

dsc00356u.jpg

dsc00357qx.jpg

dsc00358vf.jpg

dsc00359g.jpg

dsc00360vi.jpg

dsc00362h.jpg

G

GROF

Guest
., ej! narode!., evo sam malo i rodju VranićD!, istiral da se propelje i ozebe na traktoriću tomi!!!., a ja sam glumil kamermana!!!

dsc00363kt.jpg

dsc00364es.jpg

dsc00365f.jpg

dsc00366x.jpg

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
auuuu grofe,mora da si se smrznuo ko ona stvar....
ali nema zime dok je ličkog viskija....:lol:

G

GROF

Guest
auuuu grofe,mora da si se smrznuo ko ona stvar....
ali nema zime dok je ličkog viskija....:lol:

., TOČNO! ima Ličkoga viskija umesto antifriza!!!., :drinkers:

., a ča si mislil?!, na "nu" stvar! :finga: ., mi u Liki nosima nakurnjake i nima zime!!!... :lol: ...

., aj Bog!., čitamo se ...

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
., TOČNO! ima Ličkoga viskija umesto antifriza!!!., :drinkers:

., a ča si mislil?!, na "nu" stvar! :finga: ., mi u Liki nosima nakurnjake i nima zime!!!... :lol: ...

., aj Bog!., čitamo se ...

Sa nakurnjakom nema zime ;)

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav forumašima najboljega poljoprivrednoga foruma!

., neko me pital od cijenjeni forumaša ča ja mislim o traktoru; mali zetor, zglobni, 14 ks!., moje mišljenje!, traktorić je izvaredan!!!., kod nas u mojoj Liki - Jezerani!, bilo je dva takova traktorića., odlični, u nekim segmentima bolji od tome!!!., ALI! motori su jim bili Slavijini, jedan celinder, nula bodova!., čak sam na sajmovima gljedal iste takove, samo sa dva celindra, 16,5 kw., isti motro Slavijin, ko ča je nekada ugradjivan u tomu!...
., e da., onaj ča se prodaje na njuškalu?!., mislim da je cijena dobra!, a predpostavljam za običnoga - iskrenoga kupca bude i manja za oko; =2.000,00 kn.-

., e da!., neko je komentiral i javno razmišljal kako su cijene stari tomeka velike!., TOČNO!., slažem se, cijene za stari, razmrdani, razjebani, nekompletni, bez papirov,... preskupi do gornje granice!!!..., jednostavno sam žalostan., meni nesmeta kada je neka stvar stara i ima puno godin!., ALI! ako je sve ispravni i sve u redu., onda je sve pet., ALI!!!...,,, teško je takovo nešto pronać!...

., narode moj!, Bog!., čitamo se ...

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
E Grofe bio si vrjedan danas čistilo se.a vidim ide i rođi to dobro.

evo i ja sam sad malo prije išao počistiti al je hladno i to dobro.ti jedino uvjek imaš neke kamermane i fotografe kad čistiš pa imaš slikica a kod mene takvih nema.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ma da nisu to slike od lanjskog snijega,kad se malo zagledam,identičan je kut snimanja....:shock:...šala mala..:lol:
u svakom slučaju prima odrađuje posao vrhunski.... :)
ja pripremio svog mtd-jca kad ono niš,par pahuljica....:evil:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
ma da nisu to slike od lanjskog snijega,kad se malo zagledam,identičan je kut snimanja....:shock:...šala mala..:lol:
u svakom slučaju prima odrađuje posao vrhunski.... :)
ja pripremio svog mtd-jca kad ono niš,par pahuljica....:evil:

bit će od srijede-četvrtka opet snjga pa možda budseš imao više sreće da padne.

B

BAGERISTA

Guest
Vidin da sniga ima ko u priči,,,,ajme šoferi oba dva za čistu 10-ku...........

Jao ča bi gura zguštom sa mojom ljepoticom...................:p:p

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Vidin da sniga ima ko u priči,,,,ajme šoferi oba dva za čistu 10-ku...........

Jao ča bi gura zguštom sa mojom ljepoticom...................:p:p

pa preseli se kod nas...:lol:

B

BAGERISTA

Guest
pa preseli se kod nas...:lol:

A ne,,,,,,nemoren,,,sad kad san sve počistija i sredija,,,,,,,,,,,,ne,ne..:lol::lol:

A u prolazu more,,,mada bi ga vijerujen zamrzija brzo....................:shock:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
., nije bilo razloga - problema dodirivanja kotača!
., radjena je serija traktora sa takovi veliki zadnji kotači od neki 100 komadi sa motorima od 30 i 40 ks!., a isto tako radjena je serija traktora i fiksni i zglobni sa svimi jednakim kotačima od 20 coli!., idedu posebni reduciri - produžeci i razno - razne sitnice!!!., napravljena serija od neki 300 traktora!., velika većina izvežena za susjednu Madjarsku!!!., pokazali se idealni!!!...

Ma neznam ti ja to...nego gledam slike, i kad logički razmišljam, činilo mi se da se točkovi od 20" mogu dodirivati, da nema reduktora na prednjim rukavcima, koji pomeraju prednji točak prema napred, minimum za 10cm!
Za primer sam uzeo ovu sliku sa test vožnje... i predpostavljam da je bio namotan "pun levi"...

živi bili...
pozdrav joe!:weedman:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav prijatelju forumašu Grofu.
Kad si ovo čistijo? Kod vas ima snjega kolko očete, ima ga i kod Aco 93, a kod mene ništa a živim ispod Alpa. :scratch A ne sekiram se baš nešto ali trebala bi bit zima :scratch

G

GROF

Guest
Jel netko zna mail ili broj telefona od Prime?

., lipi pozdrav starome - novome članu Milky!
., evo, taj "netko" biću JA!, ja znam broj od PRIME!, drito od šefa prodaje, gospodin GRGO ŠARIĆ!., broj mobitela; 091 2420 777 ., tvornica je povukla iz opticaja majl adresu iz razloga ča su neki ljudi doslovce delali zagušenje sa pitanjima???, bez mogućeg odgovra!!!., NARODE MOJ!, dal sam VAM broj od čovika iz tvornice kako bi ga mogli dobit drito, pitat i naručit ono ča VAM treba ako imate novac?!., evo odma VAS MOLIM ko dragoga BOGA!!!, nemojte zvat čovika za koje-kakove GLUPOST!., jer., ako budete doslovce dosadjivali čoviku!., JA ću broj sa foruma uklonit!., a čovik će broj ugasit!!!., tako DA!.- ... :gitarist: ...

., aj Bog!, narode moj!., čitamo se ...

., p.s., lipa fala mojim dragim forumskim prijateljima na uvik dobrim i orginalnim - iskrenim komentarima!!!...

., joekiki!, prijatelju!!., kotači se moredu "dotaknut" ko i na tvome tomi!!!

Najnoviji postovi

Na vrh