• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
Jel sam ja u krivu ili Prima nema svoju web stranicu? :confused::confused::confused:

., ma forumašu moj!., ča bi ti bil u krivu?!., da si malo pročital bolje, vidil bi da već i vrapci vani na grani pivadu da weba nima!., a zač nima?!., pa i to sam napisal!., pitaj ča te interesuje?., ako te ča interesuje?., jer mislim da smo PRIMU ovdeka na vi 160 i malo stranic razapeli na sve strane! :weedman: ., tako DA!, sada stvarno neznam ča tebe još interesuje i TI si ostal zakinut za tvoje znaje i spoznaju!!!...

., aj Bog!., čitamo se ... :arrow:

outlanderzg

Član
Tu od
1 Sij 2011
Poruka
401
., ma forumašu moj!., ča bi ti bil u krivu?!., da si malo pročital bolje, vidil bi da već i vrapci vani na grani pivadu da weba nima!., a zač nima?!., pa i to sam napisal!., pitaj ča te interesuje?., ako te ča interesuje?., jer mislim da smo PRIMU ovdeka na vi 160 i malo stranic razapeli na sve strane! :weedman: ., tako DA!, sada stvarno neznam ča tebe još interesuje i TI si ostal zakinut za tvoje znaje i spoznaju!!!...

., aj Bog!., čitamo se ... :arrow:

Ma prijatelju moj ima dosta materijala tu o njima, ali velika je sramota za njih da stranice nemaju. Ovi iz Prime valjda kupce po forumima traže, ili je možda obrnuto.Pa neki naši forumaši svoje stranice imaju. Sramota još jednom :madmana::madmana::madmana:

BERTOLINI

Aktivni član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
371
Prima Bjelovar
Šef prodaje Grgo Šarić 0912420777

Itu se može nabavit sve za TV .
Hitner.043 272 521 Božidar Čuljak.
Masiva043 221 100
U Masivi sam naručio dihtunge,dobio sam "orginalne" od klingerita 0,4mm debljine.Tvornički su bile od prešpana 0,2mm(dosad sam ih sam pravio od istog matrijala)ali pomislih kupit ću za 400tihjak kn.da ne gubim vrijeme time.Pošto su mi poslali deblje pokušao sam kod njih nabavit 10ak kom instrument limova da poništim tolerancu.Nemaju.Ali mi rekoše da to ne treba.0.20mm na ležaju njima niš ne znači ! ? ! ?

G

GROF

Guest
Ma prijatelju moj ima dosta materijala tu o njima, ali velika je sramota za njih da stranice nemaju. Ovi iz Prime valjda kupce po forumima traže, ili je možda obrnuto.Pa neki naši forumaši svoje stranice imaju. Sramota još jednom :madmana::madmana::madmana:

., eh da, dobro si napisao moj dragi forumski prijatelju outlanderzg!., SRAMOTA!!!., slažem se sa tobom apsolutno!., ALI mislim da sam ti napisal i razlog povlačenja stranice!., evo mi ljudi smo ko pravi vukovi!., ča god imamo sve lipo raztrgamo!., imali smo novu temu HITTNERA!!!., a lipo hittner ima sve.,od svoje stranice, od čovika kaj daje cijelu jednu štoriju informacija ko i velika većina drugi!., aj lipo pročitaj sve u novoj temi o hittneru!., pa ćeš vidit kako je tema zaključana i ljudi iz hittnera su doslovce popljuvani sa glupostima!., ako ovo nisi razumil?., sve pet!., OK-e., idemo dalje, čitamo se ..., NIMAM VIŠE APSOLUTNO KOMENTARA!
., uz napomenu!., niko ni kupil traktora iz PRIME ki god prati poljoprivredni forum!!!., tako DA!., lipi pozdrav svima skupa., čitamo se ..., aj Bog! ...

G

GROF

Guest
tu se može nabavit sve za TV .

Hitner; 043 272 521 Božidar Čuljak.
Masiva; 043 221 100
Prima; 091 2420 777 Grgo Šarić

U Masivi sam naručio dihtunge,dobio sam "orginalne" od klingerita 0,4mm debljine.Tvornički su bile od prešpana 0,2mm(dosad sam ih sam pravio od istog matrijala)ali pomislih kupit ću za 400tihjak kn.da ne gubim vrijeme time.Pošto su mi poslali deblje pokušao sam kod njih nabavit 10ak kom instrument limova da poništim tolerancu.Nemaju.Ali mi rekoše da to ne treba.0.20mm na ležaju njima niš ne znači ! ? ! ?

., FALA TI forumski prijatelju BERTOLINI na kompletnim brojevima telefona i kontakt osobama!., pa evo, kada nešto treba svitu!, ljudima, posjednicima traktorića da se lakše moredu pomoć!

., aj Bog!, čitamo se ...

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
., eh da, dobro si napisao moj dragi forumski prijatelju outlanderzg!., SRAMOTA!!!., slažem se sa tobom apsolutno!., ALI mislim da sam ti napisal i razlog povlačenja stranice!., evo mi ljudi smo ko pravi vukovi!., ča god imamo sve lipo raztrgamo!., imali smo novu temu HITTNERA!!!., a lipo hittner ima sve.,od svoje stranice, od čovika kaj daje cijelu jednu štoriju informacija ko i velika većina drugi!., aj lipo pročitaj sve u novoj temi o hittneru!., pa ćeš vidit kako je tema zaključana i ljudi iz hittnera su doslovce popljuvani sa glupostima!., ako ovo nisi razumil?., sve pet!., OK-e., idemo dalje, čitamo se ..., NIMAM VIŠE APSOLUTNO KOMENTARA!
., uz napomenu!., niko ni kupil traktora iz PRIME ki god prati poljoprivredni forum!!!., tako DA!., lipi pozdrav svima skupa., čitamo se ..., aj Bog! ...

tema hittner je zaključana zbog rakije i vina ili lošeg kombiniranja istog,
barem se tako netko opravdao i ja sam to tako prihvatio,zato najbolje da to
više ne spominjemo

ajde bok
jozef

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
......Pošto su mi poslali deblje pokušao sam kod njih nabavit 10ak kom instrument limova da poništim tolerancu.Nemaju.Ali mi rekoše da to ne treba.0.20mm na ležaju njima niš ne znači ! ? ! ?

hajd sto ti uvali nesto sto nemozes upotrijebit jos te pravi budalom, ti koji znas napamet dimenziju svakog elementa u motoru ne znas sta i kako treba a on koji bez kataloga moze u dijelove gledat k'o tele u sarena vrata zna bolje od tebe

imao sam isti slucaj nebrojeno puta (nije rijec ni o primi ni o hittneru niti o masivi....) dobronamjerni savjet trgovca: stegni jace, stisnut ce dihtung.....:evil: :madmana:

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
Evo jutros sam malo ulovio rođu Grofa u akciji čišćenja. Ispred škole, pošte ,crkve,...itd.

dsc00367uz.jpg

dsc00368na.jpg

dsc00369yg.jpg

dsc00370xr.jpg

dsc00371e.jpg

dsc00372wb.jpg

dsc00374si.jpg

Milky

Član
Tu od
8 Tra 2008
Poruka
161
., lipi pozdrav starome - novome članu Milky!
., evo, taj "netko" biću JA!, ja znam broj od PRIME!, drito od šefa prodaje, gospodin GRGO ŠARIĆ!., broj mobitela; 091 2420 777 ., tvornica je povukla iz opticaja majl adresu iz razloga ča su neki ljudi doslovce delali zagušenje sa pitanjima???, bez mogućeg odgovra!!!., NARODE MOJ!, dal sam VAM broj od čovika iz tvornice kako bi ga mogli dobit drito, pitat i naručit ono ča VAM treba ako imate novac?!., evo odma VAS MOLIM ko dragoga BOGA!!!, nemojte zvat čovika za koje-kakove GLUPOST!., jer., ako budete doslovce dosadjivali čoviku!., JA ću broj sa foruma uklonit!., a čovik će broj ugasit!!!., tako DA!.- ... :gitarist: ...

., aj Bog!, narode moj!., čitamo se ...

., p.s., lipa fala mojim dragim forumskim prijateljima na uvik dobrim i orginalnim - iskrenim komentarima!!!...

., joekiki!, prijatelju!!., kotači se moredu "dotaknut" ko i na tvome tomi!!!

Pozdrav Grofe i hvala na odgovoru!
Moram kupiti dijelove motora za TV pa trebam ponudu da vidim koliko će to sve koštati!
Nisam još zvao gospodina u Primi ali znam sigurno da u Masivi nemaju donji poklopac zračnog filtera pa me zanima jel netko zna gdje ga mogu kupiti?

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
E Grofe, odcinkal te rođo VranićD! Umjesto da nam šibaš slike, ti se sa primom vozikaš....:p

Sva sreća da je snijeg pal...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
stranica ne postoji
Da ne pretjeram jednom mjesećno mi zaigra oko srca:heart:
U poštanskom sandučiću me dočeka PRIMA ...pomislim evo prospekta od traktora , kad ono
Screen_Shot001.jpg
..stolarija , prešana piljevina:mrgreen:

G

GROF

Guest
Dali zna tko stranicu od Prima tt

., lipi pozdrav dragim mojim forumašima!

., OBEĆAVAM!, biće stranice od Prime čim kupim tvornicu?...
., strpi se malo!, :!: ... forumašu Zinic! ...

., ej forumašu Jozef!., da znaš da sam popizdil!., i ne samo da sam popizdil,
već sam i pozelenil skroz!!!., :weedman: ...

., ej!., rodjo VranićD!, fala za slikice!., izvaredan si kamerman!, :prayer: ...

., ej narode moj!., imam još oko 50-setak slikic!., čim tehnika dozvoli keljenje?, budemo keljili!., aj Bog!, čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906

., ej forumašu Jozef!., da znaš da sam popizdil!., i ne samo da sam popizdil,
već sam i pozelenil skroz!!!., :weedman: ...

., ej!., rodjo VranićD!, fala za slikice!., izvaredan si kamerman!, :prayer: ...

., ej narode moj!., imam još oko 50-setak slikic!., čim tehnika dozvoli keljenje?, budemo keljili!., aj Bog!, čitamo se ...

pa uplati konačno loto....:lol:

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
Grofe, nisam prokomentirao tvoje zadnje slike. A šta se tu i može reći i dodati-vrijedni čovjek iz Like! Nemam šta reći, slike sve govore, samo nigdje se ne vidi onaj "home made" antifriz kojim se popravlja ljudska radna temperatura? Većini ljudi traktori po zimi stoje, ali ti i zelenko ste izgleda u svako doba godine u pokretu.

B

BAGERISTA

Guest
Čisti se ti snig grofe,,,,riva poli tebe,,,gura vuče,,,pa cile jezerane češ mi počistit,,,i probit forši i na kpelu gori,,,,.,....:rolleyess:

Samo uzmi,,,antifriza kako je pisa,,,fiermanpeter,,,,da ne zalediš.

outlanderzg

Član
Tu od
1 Sij 2011
Poruka
401

Bojim se da će firma prije propasti nego ćeš ju ti imati prilike prijatelju kupiti. Tak se to u Hrvatskoj dela. Iscrpi do ibera, spremi lovu na off shore račune, i istjeraj radnike na ulicu. Mafija je to, gamad. Grofe vidim da se čuješ često s njima, pa daj reci da stranicu moraju imati. Pa to je danas glavni put do kupaca. Ma nek smjeste traktore makar i na onaj web s ormarima i kaučima iz Poljske, samo da se glas čuje. Ak te nema na internetu ko da i ne postojiš moglo bi se reći. Pa nije to velika investicija. Grofe nemoj nikaj zamjerit, ja volim Hrvatsku, kupujem hrvatsko. Čitajmo se prijatelju, a to poruči i glavnima i odgovornima u Primi.

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467

Grofe igraj taj loto redovito pa će mo slagat traktore i delat kakva nova izboljšanja.

Pozdrav!

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Ej Grofe, skupljaj novac, igraj loto, bingo i sta ja znam, ti bi bio pravi gazda za ta tvornica;), a kad je kupis vraboti i jednog radnika da slika svake sitnice, prototipe, novitete i IZbolsanja, i nek kelja slike tu na forum, da se i ni dobro informiramo:mrgreen:
Pozdrav:partyman:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
OBEĆAVAM!, biće stranice od Prime čim kupim tvornicu?... ., strpi se malo!, ... forumašu Zinic! ...

Grofe igraj taj loto redovito pa će mo slagat traktore i delat kakva nova izboljšanja.

Pozdrav!

Da da, IZboljšanja bi se delala. ;)

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
.....jednog radnika da slika svake sitnice, prototipe, novitete i IZbolsanja, i nek kelja slike tu na forum, da se i ni dobro informiramo......

cuj sitnice, prototipe......a one felge od fapa, kardane ili o cemu je vec bilo rijec, sta s tim? i to treba objelodanit ;)

Najnoviji postovi

Na vrh