- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,883
e papucari...............
sala mala nemoj te zamjeriti
misliš da bu tebi bolje......:lol:
budeš i ti dolijal a da toga ne budeš svjestan,past ćeš bez ispaljena metka...:lol:
., lipi pozdrav svim forumašima!, a pogotovo mojim dragim forumskim prijateljima!
., e da! papučar sam i JA!!!., ove dane dolazi prikoličica sa remonta!., :axe: ., tako DA?!., lipo ste svi odreda napisali., ženica nesmi vidit račune koštanja., hehehe., j...
ma znas svaki mladalacki zivot ima svoj trajanje i granice,ako ga produzis tako reci zivis tako citav zivot mislim da si ga onda promasio,dolaze nove generacije vreme leti,sve u svoje vrijeme
Skoro.........:weedman::lol:,,,,vijeruj mi softver njin je svima isti,,,samo je razlika u konektorima....:rolleyess::lol:
Ne sekiraj se,,,,,doč češ i ti na red...............:vragek:
Dečki imam tri garaže pune železa, sve oko štale puno priključaka, još tu i tam nekaj kupim, ocu se već vrti u glavi i veli da bu iselil svinje i krave iz štale kaj bum mogal železo dalje slagati, a ŽEEENNA!
Bolje niš ne govoriti... jer niti niš ne govorim.... o cijenama.....ŽEENIII jao...
Ja sam recimo prodal foru svojoj frajli da ak imam priključak za rješenje dotičnog problema onda mogu to brže napraviti s manje umora pa bum imal više cajta i snage posvetiti se njoj... samo sumnjiv sam ja njoj... čudno me gleda pitam se zakaj... a ja nisam nikad lagal, samo sam prešutil....i nakon panike pogutnil kaj me se išlo...
Sad mi je počela štopati vrijeme da li je to takvo ubrzanje s tim željezjem...
Morala bi se malo družit sa mojom pa bi skužila da joj ni korist gunđat .A kamoli spominjat "koliko to košta".
Znaš s čim ju budem iznenadil? Ako bog da sa pol traktora i to zadnji dio pe 18 , e onda bu "fajer" :axe: :axe: Ali trebala bu i ona nekaj a onda bu me rayer:rayer:
Bertolini ti si car.... buš već stigal na minu!
Jesi pokušaval gospođu naučiti voziti TV? PA nek se i ona malo druži s neprijateljem
Ona Ti je poljoprivredni tehničar a da bizavršila 4ti srednje morala je imat B kategoriju baš radi vožnje traktora.A i njezin pokojni otac imao je TV i još jedam traktor .Tako da je već ko mala znala upravljat njime.
blago tebi,moja bježi od specijala ko vrag od tamjana......:lol:....a da bi stvar bila bolja,ona je sponzorirala kupnju......:supris:
Ona Ti je poljoprivredni tehničar a da bizavršila 4ti srednje morala je imat B kategoriju baš radi vožnje traktora.A i njezin pokojni otac imao je TV i još jedam traktor .Tako da je već ko mala znala upravljat njime.