• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
e papucari...............
sala mala nemoj te zamjeriti

misliš da bu tebi bolje......:lol:
budeš i ti dolijal a da toga ne budeš svjestan,past ćeš bez ispaljena metka...:lol:

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav svim forumašima!, a pogotovo mojim dragim forumskim prijateljima!
., e da! papučar sam i JA!!!., ove dane dolazi prikoličica sa remonta!., :axe: ., tako DA?!., lipo ste svi odreda napisali., ženica nesmi vidit račune koštanja., hehehe., jer da vidi bilo bi; :shock: !!! ...
., e moj mladi forumašu matrix1234567890!!!., nije to strašno :madmana: .,samo zna bolit glava, i gornja i doljnja! :oops: ..., a srce - herc, jače kuca! :heart: ...
., i onda nakon nekoliko dan? :butthead: ., sve je po starome!, i malo smo zeleni; :mrgreen: ..., malo mislimo na; :fball: ..., malo na tamburu; :gitarist: ..., pa onda mislimo samo na život kako je gov*o!; :toimonster: ...
., aj Bog!, čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
., lipi pozdrav svim forumašima!, a pogotovo mojim dragim forumskim prijateljima!
., e da! papučar sam i JA!!!., ove dane dolazi prikoličica sa remonta!., :axe: ., tako DA?!., lipo ste svi odreda napisali., ženica nesmi vidit račune koštanja., hehehe., j...

a malo i......
2pync5z.gif

a i kako ide ona narodna-poslije svađe je slađe...:lol:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
E moji bećari ista stvar je i kod mene nesmjem ni spomenuti kad kupim kakav alat ili šta za traktor i neku mehanizaciju odmah jezikova juha onda moraš prešutiti i ajmo dalje dok nevidi.

ah te žene nevalja kad ih nema a kad imaš šuti i duraj.

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
e papucari...............
sala mala nemoj te zamjeriti

Ha ha :mrgreen: buš ti došel na naše, mi na tvoje nebumo jedino na tvoju :weedman:, kak je rekel @mtd001 nebu tebi niš bolje kak kaže @bagerista to su ti sve isti softveri samo drugi konektori :rolleyess:

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
da momci moji istina ali surova istina,sreca te sam jos dosta mlad pa imam vrmena da se izivim ko covjek,kupujem sta hocu radim sta hocu,jos zlatno doba ziovta,ali valjda dolazi ona jos bolje,aj uzdravlje

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Malo ti zavidim........:oops: al jbg prošlo je to moje vrijeme..... al nedam se ja,,, :supz::gitarist::partyman::drinkers: a ona nek:madmana:

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
ma znas svaki mladalacki zivot ima svoj trajanje i granice,ako ga produzis tako reci zivis tako citav zivot mislim da si ga onda promasio,dolaze nove generacije vreme leti,sve u svoje vrijeme

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
ma znas svaki mladalacki zivot ima svoj trajanje i granice,ako ga produzis tako reci zivis tako citav zivot mislim da si ga onda promasio,dolaze nove generacije vreme leti,sve u svoje vrijeme

Dečki imam tri garaže pune železa, sve oko štale puno priključaka, još tu i tam nekaj kupim, ocu se već vrti u glavi i veli da bu iselil svinje i krave iz štale kaj bum mogal železo dalje slagati, a ŽEEENNA!

Bolje niš ne govoriti... jer niti niš ne govorim.... o cijenama.....ŽEENIII jao...

Ja sam recimo prodal foru svojoj frajli da ak imam priključak za rješenje dotičnog problema onda mogu to brže napraviti s manje umora pa bum imal više cajta i snage posvetiti se njoj... samo sumnjiv sam ja njoj... čudno me gleda pitam se zakaj... a ja nisam nikad lagal, samo sam prešutil....i nakon panike pogutnil kaj me se išlo...

Sad mi je počela štopati vrijeme da li je to takvo ubrzanje s tim željezjem...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Skoro.........:weedman::lol:,,,,vijeruj mi softver njin je svima isti,,,samo je razlika u konektorima....:rolleyess::lol:

Ne sekiraj se,,,,,doč češ i ti na red...............:vragek:

:rolfer::rolfer::rolfer:

e LEGEEENDAAA SII!!!

:lol: :lol:

BERTOLINI

Aktivni član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
371
Dečki imam tri garaže pune železa, sve oko štale puno priključaka, još tu i tam nekaj kupim, ocu se već vrti u glavi i veli da bu iselil svinje i krave iz štale kaj bum mogal železo dalje slagati, a ŽEEENNA!

Bolje niš ne govoriti... jer niti niš ne govorim.... o cijenama.....ŽEENIII jao...

Ja sam recimo prodal foru svojoj frajli da ak imam priključak za rješenje dotičnog problema onda mogu to brže napraviti s manje umora pa bum imal više cajta i snage posvetiti se njoj... samo sumnjiv sam ja njoj... čudno me gleda pitam se zakaj... a ja nisam nikad lagal, samo sam prešutil....i nakon panike pogutnil kaj me se išlo...

Sad mi je počela štopati vrijeme da li je to takvo ubrzanje s tim željezjem...

Morala bi se malo družit sa mojom pa bi skužila da joj ni korist gunđat .A kamoli spominjat "koliko to košta".

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Morala bi se malo družit sa mojom pa bi skužila da joj ni korist gunđat .A kamoli spominjat "koliko to košta".

Znaš s čim ju budem iznenadil? Ako bog da sa pol traktora i to zadnji dio pe 18 , e onda bu "fajer" :axe: :axe: Ali trebala bu i ona nekaj a onda bu me :prayer::prayer:

BERTOLINI

Aktivni član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
371
Znaš s čim ju budem iznenadil? Ako bog da sa pol traktora i to zadnji dio pe 18 , e onda bu "fajer" :axe: :axe: Ali trebala bu i ona nekaj a onda bu me :prayer::prayer:

Ljetos sam moju iznenadil sa PE 18 .Otišal sam u Liku po djelove motora a dopeljal sam cjelog .Pokrcal u auto. Kad sam došal doma rekal sam naka iskrca što može a ja ću doć.Nakon 15ak minuta bilo je iskrcano sve osim prednje i zadnje getribe.(ona ima 60 kg a svaki uteg 50)Ni ni imala potrebu pitat koliko sam dao za to što sam dopeljal.

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Bertolini ti si car.... buš već stigal na minu!

Jesi pokušaval gospođu naučiti voziti TV? PA nek se i ona malo druži s neprijateljem :D:D:D

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
A da probate s onim djećjim forama kao kad vam je mater našla cigarete ?- to nisu moja , to ja čuvam frendu

BERTOLINI

Aktivni član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
371
Bertolini ti si car.... buš već stigal na minu!

Jesi pokušaval gospođu naučiti voziti TV? PA nek se i ona malo druži s neprijateljem :D:D:D

Ona Ti je poljoprivredni tehničar a da bizavršila 4ti srednje morala je imat B kategoriju baš radi vožnje traktora.A i njezin pokojni otac imao je TV i još jedam traktor .Tako da je već ko mala znala upravljat njime.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
Ona Ti je poljoprivredni tehničar a da bizavršila 4ti srednje morala je imat B kategoriju baš radi vožnje traktora.A i njezin pokojni otac imao je TV i još jedam traktor .Tako da je već ko mala znala upravljat njime.

blago tebi,moja bježi od specijala ko vrag od tamjana......:lol:....a da bi stvar bila bolja,ona je sponzorirala kupnju......:supris:

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
blago tebi,moja bježi od specijala ko vrag od tamjana......:lol:....a da bi stvar bila bolja,ona je sponzorirala kupnju......:supris:

Moja se neda na traktor, veli nije to za nju... biježi ko vrag od tamjana :rolleyess:

Puknuti, pušim po tajno i sad sam vani pušil a da žena nezna....viš sikak sam u kvaru... nesme mi najti cigaretljine...

Pišem po forumu po tajno zato pššš e sad ide...skrivam prozor poljo foruma i ne dišem da mi čik ne nanjuši....

PS: e da, nisam papučar, to se po željezu vidi oko hize u garaži i oko garaže....

Čovječe kaj mi se to izmjenila boja pozadine i slova ili sanjam? moram pobjeći od računala....

G

GROF

Guest

., lipi pozdrav svim bećarima - forumašima i forumskim prijateljima!

., poseban pozdrav forumskome prijatelju BERTOLINI!., pa prijatelju moj!, TI si srećković!, pišeš da TI ženica zna vozit traktora tomu!, da je odrasla sa traktorom tomom!!!., bravo!., e baš si srećković a da nisi toga ni svijestan!!!..., moja ženica je iz srca predivne zlatne Slavonije!, grada
Osijeka ali sam je naučil vozit traktora tomu!., jedino ima zabranu šoferije kada je zakopčana ralica ili tovarač!., bolje sprečit, nego ličit!., dok bi ona koristila komande od navedenoga; ralice i tovarača., nebi imal vrat na garaži., a samo dragi Bog! zna ča bi bilo sa okolicom u dvoru!???... :?

., aj Bog!., dragi moj svite., čitamo se., još malo pa će bit slikic novi!!!... :rolfer:

Najnoviji postovi

Na vrh