., lipi pozdrav mojim dragim forumašima!
., ej kumiću POPILJ!., fala TI za pofale!., svrati na čašćenje kada budeš u prolazu!., a svoje potiraj u prelo! pa dojdite svi lipo zajedno!!!...
., prijatelju mtd001!., fala za falu!., predpostavljal sam da će ti upast u okice ove felgice sa ve nekadašnje pogonske prikolice!!!...
., forumski prijatelju siniša!, fala za pohvale, ove dane sam u metropoli, zovem te na cugu!!!...
., ej prijatelju ivane33!., veliki pozdrav u predivnu i zlatnu Slavoniju!, fala TI za pohvale!
., prijatelju edosoko!., pozdrav u predivnu Bosnu!., fala TI za dobre i iskrene komentare., hehehe,... one veruge ili kako ji već ki zove?.,za nji sam ja rekal da mi "nakalemidu"., to je moje baljezganje., ali dobro dojde za metnut lanac da se stranice nerastežedu!...
., ej prijatelju danot!., pozdrav u predivnu zemlju Makedoniju!., fala TI na iskrenim komentarima za moju prikoličicu!., a ča se tiče ovi kotača i osovina od pogonske prikolice?., to je bilo za one male traktoriće do 18 ks; /znači od 15 do 18 ks!/., ni bilo mjenjača, kardan se kvačil drito na izlazni kardan - vratilo traktora!; /kada poslikam tu skalameriju., nakeljiću je da vidite!, TOME nevjerne!/!!!...
., ej moj prijatelju firemanpetar-e!!!., ova prikoličica sa slikice - pogonska., imala je nosivost do jedne tone; /1 t /., fala TI za pohvale moje prikoličice!., e da., kotači sa felgama i gumama na mojoj prikoličici nisu traktorske., već su orginal felge i gume standardne od samoutovarni prikolic, cisterni, ... na klasičnu prikolicu tominu - tromble., prišarafljena je medju ploča na ona četri šarafa., ta medju ploča na sebi ima šest rupa na koje sam prišarafio standardne felge!, si razumil?!.-...
., narode moj!., dragi moji forumaši i forumski prijatelji!., materijala slikanoga ima još, ove dane ćemo sve pokeljit!., aj Bog!, čitamo se ...