• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
., lipi pozdrav svim bećarima - forumašima i forumskim prijateljima!

., poseban pozdrav forumskome prijatelju BERTOLINI!., pa prijatelju moj!, TI si srećković!, pišeš da TI ženica zna vozit traktora tomu!, da je odrasla sa traktorom tomom!!!., bravo!., e baš si srećković a da nisi toga ni svijestan!!!..., moja ženica je iz srca predivne zlatne Slavonije!, grada
Osijeka ali sam je naučil vozit traktora tomu!., jedino ima zabranu šoferije kada je zakopčana ralica ili tovarač!., bolje sprečit, nego ličit!., dok bi ona koristila komande od navedenoga; ralice i tovarača., nebi imal vrat na garaži., a samo dragi Bog! zna ča bi bilo sa okolicom u dvoru!???... :?

., aj Bog!., dragi moj svite., čitamo se., još malo pa će bit slikic novi!!!... :rolfer:

očeš reći glave na vratu.....

p.s.
nemoj se ljutiti mala šala!!!!!!!!!!!!

G

GROF

Guest
očeš reći glave na vratu.....

p.s.
nemoj se ljutiti mala šala!!!!!!!!!!!!

., lipi pozdrav prijatelju zbalija!., drago mi je da si došal NE!!! :prayer:

., ne ljutim se ni najmanje!... :weedman:

., ne glave na vratu!!! :supris: ., već VRATA na kolnici - garaži!!!., si razumil NE???., ženica bi mi prošla kroz vrata!!! :lol: ...

., aj Bog!., čitamo se ...

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!

., prijatelju darkohittner!, fala TI za voga zamazanoga zelenka!., e baš je dobar vako musav ko i tvoj!!!, traktorić žućo!..., hehehe...

., e moj josix!., prijatelju moj!., ma vi traktorići deladu ko mravunjci!., prijatelji moji!., dobro da ste zakeljili ku slikicu., pol teme PRIME je moj traktorić i moja malenkost!...

., e moj forumski prijatelju mrga!., utezi - tegovi., DODATNA OPREMA!., a svi bi da stroj bude čim jeftiniji!!!...

., aj Bog!., čitamo se..., Josipe!., a i VI svi ostali!., čekam ku slikicu od VAS svi skupa!

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
., e moj josix!., prijatelju moj!., ma vi traktorići deladu ko mravunjci!

Josipe!., a i VI svi ostali!., čekam ku slikicu od VAS svi skupa!

uopče ne sumnjam da mali ne grebe, samo bi gazda mogal auspuh zakrpat :lol:

i ja čekam da nešto uslikam, ali još se svi Tomeki skrivaju u garažama...

teškar

Član
Tu od
12 Pro 2010
Poruka
948
Moja se neda na traktor, veli nije to za nju... biježi ko vrag od tamjana :rolleyess:

Puknuti, pušim po tajno i sad sam vani pušil a da žena nezna....viš sikak sam u kvaru... nesme mi najti cigaretljine...

Pišem po forumu po tajno zato pššš e sad ide...skrivam prozor poljo foruma i ne dišem da mi čik ne nanjuši....

PS: e da, nisam papučar, to se po željezu vidi oko hize u garaži i oko garaže....

Čovječe kaj mi se to izmjenila boja pozadine i slova ili sanjam? moram pobjeći od računala....

E,jeste dečki zaspamali dvije-tri stranice s tom papučarskom zajebancijom, a ja jedva nađem vremena da sve pročitam i budem u toku. Što se ne držite teme?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
E,jeste dečki zaspamali dvije-tri stranice s tom papučarskom zajebancijom, a ja jedva nađem vremena da sve pročitam i budem u toku. Što se ne držite teme?
Tema bi bez toga bila dosadna. Priznaj, čital si zato kaj je bilo smiješno, a mogel si to i preskočiti :rolfer:

teškar

Član
Tu od
12 Pro 2010
Poruka
948
Tema bi bez toga bila dosadna. Priznaj, čital si zato kaj je bilo smiješno, a mogel si to i preskočiti :rolfer:
Ma ne, nije stvar u tome - i ja volim šalu, ali vidiš koliko stranica ima tema. Često želim nešto vidjeti među prošlim postovima, a to je zbog obilja postova jako teško naći. Možda bi bilo olakšano snalaženje da je tema razdijeljena na nekoliko podtema.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ja baš namjerno spamam , čekam da se moderatori probude .. ali ne ?..oni žele biti moderatori i pšteni .
joj!... da mi je mod ovlasti na 2-3 dana

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Ja baš namjerno spamam , čekam da se moderatori probude .. ali ne ?..oni žele biti moderatori i pšteni .
joj!... da mi je mod ovlasti na 2-3 dana

Ako bi to bilo tak, daj nam ispričaj svoje najdublje tajne i želje.....

G

GROF

Guest

., lipi pozdrav svim mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!

., forumašu moj teškar!., pa djelomično si u pravu., slažem se., ali nekada i slikica ni dosta kada ji "ja" ; /rodjo VranićD i ženica!/ nakeljidu puno!, ovako sa pisanjem., malo se nasmijemo i malo razbijemo slikanu monotoniju!., evo obećavam!!!., za dan - dva biće dosta i punooo slikic!.-

., aj Bog!., čitamo se ...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ako bi to bilo tak, daj nam ispričaj svoje najdublje tajne i želje.....
može u stihu?

saku noć senjam jen san
senjam ali se navek prerane zbudim
ni sam neznam zake z sna zidem van
ali kad se zbudim prve v nebe gledim .

senjam si tak kak da farmer zgledim
bike hranim konje gledim
sluškinju za pizdu držim
kad se zbudim samo pred špiglom stojim .

možda poslje nastavim o dvoru i lopati
da li je bolje imati ili vtuđem spati
ali sad idem probati još jenput zaspati
možda buju biki znali mućati

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Puknuti, svaka čast, skidam kapu :lol: :lol: :lol:

Samo si pozabi stih o Primi TV-u ili Hittneru, a može i Pasquali.... :prayer::prayer::prayer:

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
može u stihu?

saku noć senjam jen san

bike hranim konje gledim
sluškinju za pizdu držim

Puknuti pa kaj si ti i član Društva hrvatskih pjesnika...:prayer::prayer:
Jel održavate večeri poezije na trakoru:weedman::weedman:
Svaka ti dala...zakon!!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
može u stihu?

saku noć senjam jen san

bike hranim konje gledim
sluškinju za pizdu držim

ovo mi je najbolji dio.....:lol:

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
Puknuti nisam znao da si pjesnički nadaren
svakim danom me sve više iznenađuješ :lol:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Pa kaj da vam samo pišem usklićnike , upitnike i toćkice .
Ako nemam ništa ne znaći da sam mutav ..
S obzirom da i u ovim stihovoma ima poruka , neću o primi da opet ne dignem 7 silu na noge

Najnoviji postovi

Na vrh