vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Oćel sad jedan krug hvale za pohvalu hvale ili ide red slika ..da znam doklem ostati budan?
....PS: onaj dripac iz oglasnika je povisil cijenu za onaj raspad gdje me zanima samo zadnji kraj s 2500 kn na 2800 kn....
Tak sam u depresiji da nemrem niti po forumu pisati...:shock:
Oćel sad jedan krug hvale za pohvalu hvale ili ide red slika ..da znam doklem ostati budan?
Grofe ako je ovo za pe 18 pa u kojoj brzini se smijelo uključivati kardan? i kako isključiti samo trap prikolice kad se stalno vrti izlaz iz traktora? jedino da pustim uključen samo prvi pogon a zadnja dva isključim ručicom ispod špere?
Ovdje mislim da fali mjenjač...
PS: onaj dripac iz oglasnika je povisil cijenu za onaj raspad gdje me zanima samo zadnji kraj s 2500 kn na 2800 kn....
Tak sam u depresiji da nemrem niti po forumu pisati...:shock:
:butthead::butthead:
:butthead:
A pijesnika srce mi se slama,,,,sad da imam tomu,,,šaljem ga odmah,,,pod obavezno.....
Ča reč,,nego držin fige.......
Kaj me izazivaš , kad te budem opet vgriznul bu ti pak žal:finga::finga:Pazi da se tvoja:butthead: ne zacrveni,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pošto guraš,,,nos tamo di i sam znaš da nije njemu misto.........:finga::finga::finga:
Ovo ne bi napravil nekom ni da mi plati duplo .kotači sa felgama i gumama na mojoj prikoličici nisu traktorske., već su orginal felge i gume standardne od samoutovarni prikolic, cisterni, ... na klasičnu prikolicu tominu - tromble., prišarafljena je medju ploča na ona četri šarafa., ta medju ploča na sebi ima šest rupa na koje sam prišarafio standardne felge!, si razumil?!.-...
:butthead::butthead:
Grofe prijatelju,čestitam na prinovi,nema ti druge nego da pokeljiš dicu i suprugu u prikolicu i pravac slavonija 20.2 na druženje forumaša kod mene u voćnjakartyman:
Opet puknuti ima mengu? ......
....Ovdi van ja ne vidin diferencijala.Po moju bedastu dif.ima osovinu pinjona na ku se spoji kardansko vratilo ai korona bi bila premala.Kola mi se čine ko od GOLDONIja zi TRAYAL-kami od 12 "Mislin da je mesto dif samo (spojnica)zi čepon za ulje....