G
GROF
Guest
., narode moj!., evo još malo slikic o mojoj prikoličici da vidite kako izgljeda sada po danjskome svetlu, a nakon izboljšanja u tvornici tomo vinković - PRIMA Bjelovaru!...
grofe vidim da si i prikolicu registrirao
reci mi koliko dođe sad prima od 30 ks. bez priključaka
., evo VAM moj narode!., jedna slikica, /druge nisu uspile!/., da vidite kako sam smislil nosač za brze spojke hidraulike prednjega utovarača!., fala mome rodji i prijatelju VranićD!, na izradi.-
Ej prijetelu GROFE keljas ti slikice:gitarist:
Hvala za oni slike sa reduktori, nisi zaboravio, nego sta je sa ovi polu slike, zasto je tako?
., lipi TI pozdrav prijatelju danot!
., ove slikice ča su na pol., to očito moj fotić jede - papa jer je gladan!., neznam zač je to tako???...
Evo meni sa pitanje, za sta sluzi ovaj ventil, zbog cega, jel mozda da blokiras utovaraca:scratch, ili?
., TOČNO! u pravu si., sa tim ventilom blokiram prednji utovarač., bilo je slučajeva da je tovarač podignut i na njemu visidu prašće - svinjske polovice., e onda dojdedu budaletine pa lipo povučedu ručicu hidraulike., sve pade u govana., a njiovo opravdanje je!., pa zač ovo služi?!., a onda je moj odgovor!., služi zak..ac!...
U tomina tvornica NEtomini djelova:
., TOČNO!., u pravu si!., deladu puno dijelova za ostale firme po narudžbi!...
., lipi TI pozdrav, Bog!., čitamo se ...
., narode moj!., evo još malo slikic iz finiširanja proizvodnoga ciklusa!.-
., lipi pozdrav mojim dragim forumašima!
., neko je tražil od forumaša!?., slikice polu-osovina od traktora "tome vinković-a" 45 ks., pa evo da vidite kako je to izgljedalo nekada., napravljena samo serija oko 20 komada protutipa!.-