Ja imam KŽK špricu 320 L nesmijem je natoćiti više od cca 200 L jer više ne osjećam sigurnost kod zakretanja izdiže se u sredini i naginje prema prekretanju , a kako bi to izgledalo sa takvim teretom koji je i duži od šprice , samim time i veći krak bojim se opasno . Možda ima neki forumaš sa takvim iskustvom da ne pametujemo .
Da tvornica prima proizvodi freze.ovo su ti cjene sa jesenskog sajma u gudovcu a ovo su ti cjene sa popustom od 15%
FREZA-ROSIT 115 mpc,7,604kn
FREZA -ROSIT 130 mpc,7,985kn
FREZA-ROSIT 145 mpc,8,882kn
a ti nazovi u tvornicu pa pitaj kolike su sad jer ja ovo sad čitam iz cjenika od jesenskog sajma.
hvala na informacijama
pozz
kod HItnera su bile skuplje nezna točno koliko nemogu naći cjenik al se sjećam da su bile skuplje.
decki nemojte zamjerit al meni su ove cijene za jednu frezu uzasne !:shock:
znam da ce se nekome tko ce puno radit s njom brzo isplatit al kod mene bi trebalo proc 30 godina da je isplatim...
zanima me sta mislite o domacoj izradi freze za kucne potrebe, vidio sam par slika na netu s diff od auta,lancanicima i osovinom na lagerima sa original motikama od bilo koje freze !? za izradu nebi smjela bit cijena veca od 1000-1500kn!?:scratch
Pa mislam da u diferencijal od lade netreba sumnjati da nece izdrzati, ipak je to rus napravio:lol:,a lancanike i lanac upotrebis original.
decki nemojte zamjerit al meni su ove cijene za jednu frezu uzasne !:shock:
znam da ce se nekome tko ce puno radit s njom brzo isplatit al kod mene bi trebalo proc 30 godina da je isplatim...
zanima me sta mislite o domacoj izradi freze za kucne potrebe, vidio sam par slika na netu s diff od auta,lancanicima i osovinom na lagerima sa original motikama od bilo koje freze !? za izradu nebi smjela bit cijena veca od 1000-1500kn!?:scratch
Ne odgovaram nikoga neka svako pokuša ko misli da je u redu , imam neka loša iskustva pa pušem i na hladno . Napravio sam roto kosu 125 cm za IMT od reduktora remenice IMT , dva iskominjo i dosta . Kupio orđiđi sada mir . Svaka škola košta . Ovdje smo da kažemo svoja iskustva i jedni drugima pomognemo a svaki odlućuje da li u nešto kreće ili ne . Ahhh i sam sam puno puta tvrdoglav i lupam glavom kroz zid.