vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Ah vi mladi ne znate voziti , pa vozite na kočnicama :finga:čak i iz šume zna 3, 4 metra drva dovest...
samo ne znam kolko često kočnice mijenja :scratch
Ah vi mladi ne znate voziti , pa vozite na kočnicama :finga:čak i iz šume zna 3, 4 metra drva dovest...
samo ne znam kolko često kočnice mijenja :scratch
Ah vi mladi ne znate voziti , pa vozite na kočnicama :finga:
baš tak ..hiće vozit brzo a onda poderu kočnice ..ko da voze reli,lijevom nogom koči a desnom daje gas da mu ne padnu obrtaji na turbini....:lol:
Prima modeli :
tt 830 S, tt840 S, tt 830 SP i TT 840 SP
sa gumama dimenzije 7,50 x 16 prednjim i stražnjim brzina je
19,2 km/h naprijed i
20,0 unazad
modeli tt 830 SA i tt 840 SA sa gumama dimenzije
prednje 7,50 x 16" i stražnje 11,20 x 20" brzina je
19,2 km/h naprijed i
20,0 km/h unazad
podaci iz promotivnih prospekata...
Željac,
po tome ispada da su napravili zahvat na getribi. Ako su povečali zadnje kotače, bez korekcije prijenosa trebal bi biti brži cca 30 % (i toliko slabiji).
E da , mi stari ...smo odavna poderali kočnice ..sva sreća pa ste "vi stari", eksperti za sve, samo niš od toga nemate o ćemu pametujete...
E da , mi stari ...smo odavna poderali kočnice ..
nije vam palo preć na drugu tehniku kad ste vidjeli prvi put da to baš nije najzdraviji način?
šalu na stranu, stvar je u tome što Galloper produžena verzija ima cca 2100kg, vuko sam auto prikolicu punu pijeska, i u prtljažniku sam imao pjesak u vrečama...
vaga u kamenolomu je izbacila 1380kg... đip potegne bez većih poblema u brdo, no problem nastaje u nizbrdici.... vozio sam oko 45km/h jer su mi se rašćepili kotači na prikolici, i bojao sam se da se ne razleti nasred ceste, i pri tako maloj brzini dođeš do nizbrdice, staviš u drugu brzinu, ubrzavaš, pikaš kočnicu, održavaš nekako da kazaljka obrtomjera ne odleti u crveno...
jel mi to trebalo? a a, stari, ja kupil traktor za takve stvari...
Uz to ima veliku prednost na svim dosadašnjim traktorima tipa tomo vinković., iz razloga što je znatno brži u odnosu na sve svoje predhodnike iz te i takove branže., ide do 28 kilometara na sat!...
da je brži na cesti, ne bi ni razmišljao o, kako moj dragi prijatel forumaš veli, kaubojskom traktoru IMT 533, digao bi kredu i kupio primu tt... 7km/h nije velika razlika, ali ako si stalno na asvaltu, ode ti pol života na put kad zbrojiš dane...
Sjecam se da sam negde procitao da tog traktora ide brze od ostali TV.
Trazio sam vec jedan sat u temu
Pazi kaj pises josixe........
Danas je skinut motor sa Prime u svrhu skidanja 3 opruge sa potisne ploče, (o čemu je bilo govora na ovom forumu). Kad ono imaš što vidjeti: ispod potiskivača druklagera od 3 ona nanitana odstojnika, 2 su puknuta. Sad me zanima da li se to može kupiti i zanitati ili se mora kupiti nova potisna ploča? Je li se to dogodilo kome od vas, štovani forumaši? Eh, sad kad sam vidio povečanu sliku, mislim da je oštečena i ploča, što nisam vidio u garaži. Traktor ima 300 radnih sati.
Danas je skinut motor sa Prime u svrhu skidanja 3 opruge sa potisne ploče, (o čemu je bilo govora na ovom forumu). Kad ono imaš što vidjeti: ispod potiskivača druklagera od 3 ona nanitana odstojnika, 2 su puknuta. Sad me zanima da li se to može kupiti i zanitati ili se mora kupiti nova potisna ploča? Je li se to dogodilo kome od vas, štovani forumaši? Eh, sad kad sam vidio povečanu sliku, mislim da je oštečena i ploča, što nisam vidio u garaži. Traktor ima 300 radnih sati.
A ono sa vađenjem 3 opruge stoji? Da izvadim od svakih 3 srednju?
Da, s tim problemom sam se i prvi put pojavio na forumu. Više ni ne znam koliko kuplung sajli sam promijenio.Hočeš reći da ti se to dogodilo na Primi na 300 h rada?
E moj 732 nikad nije otvaran na kuplungu bil a godište 86.
Promijeni "traktor" :mrgreen:Da, s tim problemom sam se i prvi put pojavio na forumu. Više ni ne znam koliko kuplung sajli sam promijenio.
Tako je počelo...Promijeni "traktor" :mrgreen: