G
GROF
Guest
Pa šta reći kada slike govore sve , urednost , pedantnost, preciznost,.... sve doterano i uređeno do posljednjeg detalja . Mogu se nekom sviđati , ili nesviđati ova prikolica i traktor , ali smo zloban i nedobar čovijek može reći da ovo nevalja i da nije dobro .
Još samo jedan komentar u vezi upitnika , uskličnika , crtica , točkica i zareza .... Pa netko više kaže ( i pomogne svakome ) u jednom postu sa upitnicima , uslkličnicima , crticama , zarezima i točkicama ,....nego netko u 3000 postova .
GROFE svaka čast , imaš se sa čim hvaliti i zato se hvali rayer:
Pozdrav tebi i tvojoj Liki i Živio artyman:
., lipi pozdrav mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!
., prijatelju moj Žuti!., fala TI doneba na iskrenim i orginalnim komentarima., slikica ima još., ali , ali, loše su., moram ji prebrat za pokeljit!., lipi pozdrav tebi i tvojima u zlatnu Slavoniju!...
., prijatelju moj forumski gvozdeni1!., fala TI na iskrenim komentarima!., lipi pozdrav tebi i tvojima!., Lički visiki još uvik čeka nate!!!...
., prijatelju moj mrga!., fala TI na iskrenim i orginalnim komentarima!., e da prijatelju moj!, trnovit je to put!, TOČNO i slikovito si opisal!., fala TI!...
., prijatelju moj ivane33!, fala TI na iskrenim komentarima, fala za tvoju orginalnosti i izvornost!., u potpunome si pravu po pitanju sredjivanja tvornice!., biće slikic., podiliću i to moje iskustvo, moju spoznaju sa svimi vami dragi moj forumski svite!!!., pozdrav tebi i tvojima!, Liko moja!...
., pozdrav prijatelju moj forumski joekiki!., fala TI doneba na tvojim dobrim, iskrenim i orginalnim komentarima!., spremam se ove godine u tvoje krajeve kod jedne moje drage prijateljice! :heart: ..., naravno, ako da sam Bog! zdravlja i novčića!!!., veliki pozdrav tebi i tvojima!...
., prijatelju moj zbalija!., TOČNO!, sve si opisal i obrazložil po pravilu službe!, fala TI!, pozdrav lipi tebi i tvojima!...
., prijatelju moj mtd001!., fala TI na tvojim dobrim i iskrenim komentarima!., jedva čekam da me put nanese dotebe, da isprobamo i te tvoje delicije!., forumaš zbalija!., sve TI je lipo objasnil i napisal!..., ljubi nu svoju predivnu mladu obitelj!...
., CUKAR ZA KRAJ!, ej prijatelju moj firemanpetre!., svakako lipo fala doneba i tebi na tvojim iskrenim i dobrim - orginalnim komentarima!., čekal sam tvoje mišljenje i sud!, dali TO nešto je ili ni dobro???!., fala TI!, veliki pozdrav u predivnu Deželu, Zemlju Sloveniju dragome čoviku Petru i ljudima ki gori živedu!!!... :supz: ...
., aj Bog!., dragi moj svite, čitamo se, slikic ima još!, Bog!...