• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

japri

Novi član
Tu od
19 Velj 2015
Poruka
3
Prije negoli je dosao meni navodno su mjenjali kljuc pa nestrucno sklapali naravno da su mi presutili I pukotinu I dr falinke na tomici
 

Dubravac

Član
Tu od
31 Ožu 2015
Poruka
200
65346154651842846519.jpg

Proba jedne slike
 

Ahilis

Član
Tu od
14 Sij 2011
Poruka
84
Pozdrav Prima fili!

Došlo doba da se traktor proba! Da li se prima traktorcici rade jos dan danas? Trazim po netu, i baca samo tvornicu namjestaja! Uistinu bi kupio samo HRVATSKO ako moze! Dvoumim se medju Hittner i Prima? Moze mi ko malo savjetovat! Da li u Gudovcu mogu kakav popust ostvarit?

Traktorcic mi treba za uredjivanje vocnjaka i vinograd i malo za cjepat!

Hvala na infosima, rado vas citam!

Pozdrav iz Marinbroda! Malenog sela kraj Gline!
 

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
839
Koliko Prima radi ili još radi neznam, jer polako ču prestati sa tim poslom. Ali Hittner bez umora radi koliko znam, a i na sajme bude došao sigurno.

Slobodno možeš provijeriti na sajmu za Primo, ak budedu došli. Najbolji je komentar sa prve ruke. Neko kazao, da več prošle godine nije bog zna na štantu bilo strojeva kod njih, kad bijo na sajmu. Mladi vlasnik, specializirao se na namiještaje, al za strojeve bojda ne.

Ak želiš sa ovim traktorima cijepat, onda kupi hidravlički cijepač, jer svedro ubojica je za njih. Možeš ga prilično oštetiti.
 

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
gotova proizvodnja?
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Ahilis

Član
Tu od
14 Sij 2011
Poruka
84
Znaci Hittner je jedina opcija onda. Kako se popusti krecu na sajmu u Gudovcu? Moze mi ko kakav savjet dati. U Gea cakovec cjena ecotrac 40 112k kuna!
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,188
Gledaj radije kakvog malo rabljenog BCS-a, Goldonija ili AC-a.
Previše je to para za poluproizvod.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,188
Pa on je bil med prvim štakorima koji su napustili Prima brod, samo na naznaku valova...
 

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Prima još uvijek radi,bili su i u gudovcu,tak da nemojte pričat da mi nemamo traktore.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk
 

Ahilis

Član
Tu od
14 Sij 2011
Poruka
84
Pozdrav!

Znači PRIMA još postoji samo se ne oglašava? Pa koliko če onda dugo ta tvrtka proizvodit traktore? Bez marketinga nema ni prodaje!

@Raider
Šta se cjepanja tiče sa traktorćićem, mislim kupit hidraulični cjepač!

A kakvu kosilicu kupit? MALČER ili roto?

Da li takvi trktorići mogu pokretat malu roto-branu? Imam vrt cca. 1000 m^2
 

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
839
Ako smijem nešto dodati, jako sam sretan za svako tvornico, koja se ovih dana uz konkurenco drži i "vozi". Isto tako sretan, da se priča nekadašnje "Tome" nastavlja. Želim jim sve najbolje.

Ako je cijena 14i pol hiljade EUR za Ekotrac istinita, ona je po cijeni ista traktorčiču AGT 835TS. Cijena je bila na sajmu u Komendi ovog prolječa potpuno ista. 100eur gore dole negdje. osim, možda bi mogao tvrditi, da mi se više sviđa AGT-jev mijenjač u toj seriji prema Ekotraku.

Ahis:
MAlčer nije sasvim isto ko kosilica. Jer imaš i kosilico "roto", tako, da neznamo što zaista želiš. A mogu ti kazati, da se za ove malene traktorčiče dobije sve,sve,sve. Samo oko ima novaca.
Roto brano ako može? Naravno. Samo ak jo ti želiš kupiti. Jer polovnih nema, al novo je za našo hobi poljoprivredbo malo previše heh.
http://grapak.com/prodajni_program/kmetijska_tehnika/alpego/vrtavkaste_brane/vrtavkaste_brane/
Ili si možda mislijo frezo. Jer tamo možeš birati i među polovno robo, jer toga je dosta u upotrebi.
 

Ahilis

Član
Tu od
14 Sij 2011
Poruka
84
Hvala na info reider! Mislio sam kosilicu za kosit po parceli, koja ima dosta neravnina, da ne govorim o travi koja zan biti i 150+cm!!!

Roto brana je super stroj za vrt!!! barem je tako u mojem kraju kad sam dao "prefrezat" ga jednom susjedu koji ima "veliku" roto-branu. Od moje ilovnate zemlje, koje je kao sapun, u par prohoda stvorio je prašinu!!! Nema šanse da običnom frezom napraviš tako nešto!!! I još to, vidio sam da roto-brana "mješa" samo zgornji sloj zemlje a freza ju "okreče", pa ako živiš u kraju gdje su poplave česta pojava kao u mome, mislim da je roto-brana jedni način da obradiš zemlju, jer u protivnom dižeš samo "mokru" zemlju običnom frezom!

A da se vratimo mi prima tt traktorima. Jer zna ko kolika je možda cijena modela tt 840 S ili SA? Koja je razlika u oznakama?
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Hele

Dobro znana faca
Tu od
6 Sij 2013
Poruka
1,962
Pred 2 godine se model 40ks mogao dobit za keš za 10 000e preko jednog kolege sa foruma. Tada sam još mogao na netu nać broj telefona preko neke blesave stranice za namještaj, prošle godine više nisam mogao nać niti broj telefona. Toliko o tvornici, a netko je rekao da više ne rade već samo prodaju šta imaju na lageru.
 

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,066
I grof sada vozi ac :p: ja osobno nikome nebi preporucio hrvatski traktor, jedino ako je na poklon :p:
 

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Puknuti kaj niste ti i grof frendovi?

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk
 
Na vrh