teškar
Član
- Tu od
- 12 Pro 2010
- Poruka
- 948
Ej, Grofe, nešto su ti brazde slabo okrenute! Je li to orao ovaj plug što si ga prodao?
Ej, Grofe, nešto su ti brazde slabo okrenute! Je li to orao ovaj plug što si ga prodao?
Jučer sam drljao zimsko oranje kod tasta njegovom Primom, kad sam čuo neko škljocanje, drobljenje u zadnjem trapu. Prekinuo sam posao i polako se s njive vratio u dvorište. Danas je to raskopano i imalo se što vidjeti.
Ovo je stvarno katastrofa. jedino što je ostalo ispravno je glavčina s osovinom. drugo sve, pa i rukavac, je uništeno.Sad trebam vidjeti gdje se i pošto mogu nabaviti svi ti dijelovi. Ima li možda netko katalog ili zna odakle se može skinuti?
koji dio rukavca je uništen??
ne bi se dale na strojnom obradom to dale sanirati?
za kontakte oko dijelova javi se na PP,
skočiš po nje prek brega
kataloga za primu nažalost nemam i ne znam gdo bi imel,
ali misli da ti od serije 800 u potpunost odgovara…
koji dio rukavca je uništen??
skočiš po nje prek brega
koji katalog fali ? zar nisu svi nađeni ?
Upravo riješavam takav problem na tomi 732 naizgled je isto trebalo bi malo izmjeriti.Najbolje da zamjeniš sva četri ležaja na osovinama koje spajaju diferencijal i reduktorčić jer se zbog ležaja i desio kvar.Ovo je stvarno katastrofa. jedino što je ostalo ispravno je glavčina s osovinom. drugo sve, pa i rukavac, je uništeno.Sad trebam vidjeti gdje se i pošto mogu nabaviti svi ti dijelovi. Ima li možda netko katalog ili zna odakle se može skinuti?
Uništeni su dosjedi za ležajeve. Mislim da bi novi ležajevi imali previše zračnosti i da bi se cijeli vrtjeli. sutra ću nazvati Kuhare (PSC Kuhar i Partner), možda koji zna koliki će to biti trošak i da li ima kakva alternativa.koji dio rukavca je uništen??
skočiš po nje prek brega
Mislim da je greška konstrukcijska, da osovina vrši prevelik bočni pritisak na redukcijski zupčanik.Upravo riješavam takav problem na tomi 732 naizgled je isto trebalo bi malo izmjeriti.Najbolje da zamjeniš sva četri ležaja na osovinama koje spajaju diferencijal i reduktorčić jer se zbog ležaja i desio kvar.
Uništeni su dosjedi za ležajeve. Mislim da bi novi ležajevi imali previše zračnosti i da bi se cijeli vrtjeli. sutra ću nazvati Kuhare (PSC Kuhar i Partner), možda koji zna koliki će to biti trošak i da li ima kakva alternativa.
Česta bolest na TV traktorima sa reduktorima
Pa majke mu, sta je ovo:supris:, zarem i rukavec je otisao:?
Ja sam lud sta cjelo vreme sanjam za dvocilindrasarayer:
Evo par slikica s ovogodišnjeg sajma!
., lip pozdrav svim mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!., pogotovo veliki pozdrav svim ljubiteljima, posjednicima i korisnicima, preponosnim vlasnicima traktora TOME!!!
., prijatelju moj i rodjo VranićD!., fala doneba za pokeljene slikice na spomen za vo hodočašće u Gudovec!, odličan poljoprivredni sajam!
., eh!, DA! i za kraj tri veličanstvena!!! ...
., p.s., ima još dosta slikanoga materijala., čim se uvati malo slobodnoga vremena budemo pokeljili., neka narod i svit gljeda zeku - peku!!!...
., aj Bog!, čitamo se ...
Evo par slikica s ovogodišnjeg sajma!
., lip pozdrav svim mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!., pogotovo veliki pozdrav svim ljubiteljima, posjednicima i korisnicima, preponosnim vlasnicima traktora TOME!!!
., prijatelju moj i rodjo VranićD!., fala doneba za pokeljene slikice na spomen za vo hodočašće u Gudovec!, odličan poljoprivredni sajam!
., eh!, DA! i za kraj tri veličanstvena!!! ...
., p.s., ima još dosta slikanoga materijala., čim se uvati malo slobodnoga vremena budemo pokeljili., neka narod i svit gljeda zeku - peku!!!...
., aj Bog!, čitamo se ...
ima nešto i urednika priručnika na ovoj slici...
e da ja sam bio stvarno lijep ove godine imalo se što vidjeti, kako na štandu Prime, tako i kod ostalih izlagača, kod Prime sam se začudio sa
količinom izložaka i to pozitivno, ali kako i uvije ima još mjesta za modernizaciju, tj. kako bi naš forumski prijatelj firemanpeter rekao izboljšanja...