., moj prijatelju BAGERISTA!., točno, u pravu si., ve sličice su od moga famoznog plužića /-trice-/ za rede delat, za krompire Ličke sadit., a onda ponovo sa njimi kada krompirić izajde?, prigrnut zemlju bliže stabljike krompirića., naravno kada prije projedmo izmedju redov krompira sa frezicom - bertolinkom da pofrezamo zemlju i onu travu izmedju., jer mi ničim ne špricamo, krompire NE! ...
... ., jedino su mi slike razbacane ko rakova dica., kada smo ji pokeljili na kompijuter., jednostavno su se razvodnile., heheheee ... :? ...
.
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
A to je nači,,,oni ča nemore potezat traktor,,,manje od 50ks,:mrgreen:,,,,,neznan,,ja san mislija sve to takat na mojega traktoriča,,,i pičit s njime..:supz::supz:
Tako delamo i mi,,,,ako neide traktorič unutra onda ide, ,,mala frezica,,,,,,,ona lipa dizelka od 8ks,,,,pa ubije i ono malo trave ča je zreslo,,i ono malo ča je triba zrest.......
Špricanja nema nikakovega,,,nema teorije,,,nismo nikad pa neču ni sad,,,,,,ča dojde,,,dojde..ali je domače.........
Ovo lito gre unutra i tvoj kumpir,,,pa češ mi bit bliže kad ga budem kopa,,,,(da tebe beštijaman):rolfer::rolfer: