O
Odessa88
Guest
Malo suzi ulje valjda ispod tog dela gde ide kajs.Od cega bi moglo biti,neki dihtung ili???
Bio je radio pola sata pod punim opterećenjem tanjuranja kako treba i opet počeo zezat nakon toga, ima dosta prljavštine na toj ac pumpi.
daniels : pogledaj ulaz u AC pumpu lajtung kaj ide od rezervara,meni se tu zaštopalo i kad sam ga opteretil doslovno se gasil.
a nebi bilo loše da pogledaš i sito u rezervaru.
I onda ja nevidim u čemu je problem :scratch
IPM-ovi ulošci nevaljaju, a bošista ti nudi njemačke, za koje najvjerojatnije garantira .......
Ako i taj njemački zašteka barem imaš priliku dobiti druge bez rasprave
1,5-2,0 daNM.
Nova bakrena pločica.
Kod tebe je 539 sa klipnom pumpom?sinoc sam ubacio dizne,stavio sam nove bakarne podloske i stegao na tu mjeru,ali opet mi traktor radi po starom,samo sto sada ljepse radi pod gasom a na leru trrr trrr trr varira ,kad se optereti cuju se ventili da hlupaju ko u kovacnici...samo da napomenem stare 2 dizne su bile zakovale i pustale su gorivo samo u mlazu a ne kao maglu i to na 175 barii pa neznam da li je to moglo da osteti bosch pumpu
Čini mi se da ti imaš 533, a on ima linijsku (klipnu).Kako izgleda linijska a kako rotaciona???
Misliš na izlaz kardanske osovine ,,,,, mora biti s unutarnje strane "zeger" ,,, ako se izvlači onda je zeger iskočio ,,,, možda usljde rada s lošim kardanom koji se teško razvlači.