A cist koncentrat nesme da se stavlja????A ima i onaj sto ide valjda cist.Jel ima neke razlike???Mislis da ce skoditi bloku ako je jaci????Mislim sto je sigurno sigurno
Koncetrat bi trebal biti do -80, a gotovi do -40. kojega i kolko buš ga razredil ovisi o tebi.
bitno je da je unutra jer štiti pumpu, crijeva, hladnjak, glavu i blok i to čitavu godinu.
Naštetilo mu sigurno nebu samo kaj je malo gust (ako je imalo kvalitetniji) i nema potrebe za tim.Znaci ne steti bloku ako se sipa vise koncentrata nego 50-50???Posto si spomenuo nesto u ranijem postu???
jel bi se dalo na 533 ugradit neki jači ili brži elektro pokretač?
naravno da ima različitih ...no može biti da je tlak na jednoj ili drugoj strani pa treba muški pristisnuti da sjedne kako treba .
Odvini crijevo na jednoj i drugoj strani da se rastereti tlak pa probaj onda priključiti .
Ako n ondak nejde nisu komaptibilne .
ne trebaš mjenjati crijeo , treba promjeniti brzu spojnicu .
Koju češ zamjeniti meni svejedno ...samo ponesi uzorak tako da trgovac vidi veličinu , tip i priključni navoj .
Obično je rzlika u cijeni 1-2 eura , preporučam da zamjeniš i na traktoru i prikolici .
..i kad ono da prikljucim nece da udje kako treba,fali malo da onako klika da ne izadje,al nece..
probaj na spojnici na prikolici pritisnuti onu kao iglu u sredini o rudu ili nesto. ako ne spustis kipu do kraja ostane pritisak u sistemu i nemozes ustekati na traktor. to ti je i puknuti rekao ali nisi ga izgleda shvatio..
Standardiziraj da ti paše na sve traktore koje imaš. Onu na prikolicu bi ostavio, a na traktore kupi da paše po toj spojci. Ili stavi sve novo. Obično navojni završetak na IMT za spojku je M22.
Može li mi neko reći da li na izlaznom vratilu na koje se priključuje freza uz semeringe nalazi kakav štift ili segerov prsten pošto se vratilo prilikom rada freze izvlači iz ležišta?