pele
Član
- Tu od
- 23 Kol 2010
- Poruka
- 793
Znaci samo granicnik da pomerim na gore na rucici za kontrolu polozaja.I da izmerim
:supz: :supz:
Znaci samo granicnik da pomerim na gore na rucici za kontrolu polozaja.I da izmerim
Ok.Hvala.A jel postoji mogucnost zato sto je ulje na min da ne dize tih zadnjih par cm???Jer se i trese hidraulik kad podizem
Ok.Hvala.A jel postoji mogucnost zato sto je ulje na min da ne dize tih zadnjih par cm???Jer se i trese hidraulik kad podizem
Haaa,,,, :? pa da naravno da ovisi ,,,, ak nema ulja ne diže do kraja,,,,, a to što trese se gumice na ventilićima ili filter ulja.
Sve ti se to nalazi ispod poklopca hidraulika.
Ajd nadotoči ulja (TRASHIDROL) pa probaj onda ,,,,,, pa ćemo dalje vidit šta se dešava. :drinkers:
Haaa,,,, :? pa da naravno da ovisi ,,,, ak nema ulja ne diže do kraja,,,,, a to što trese se gumice na ventilićima ili filter ulja.
Sve ti se to nalazi ispod poklopca hidraulika.
Ajd nadotoči ulja (TRASHIDROL) pa probaj onda ,,,,,, pa ćemo dalje vidit šta se dešava. :drinkers:
Znas mozda kolika je razlika u litrima izmedju min i max na hidraulici??I izmerio sam gde se nalazi gornji granicnik na strani gde je rucica za kontrolu polozaja.Ima 8.5cm do kraja a 4 cm do Up gde pise.Znaci on je zasrafljen tamo gde pise Position na samom kraju toga.To je onaj mali srafic.
@Odessa88@, jesi li komentirao tvoj traktor na svatove?
Razlika između min i max je 2,5L. I da ti fali 10L hidraulika diže normalno.[/QUOTE
Aaaaa???Sto jel bi trebao da komentarisem???Eto ti kazes da dize a Pele kaze da ne dize.Koga ja sad da slusam
Ionako ovdje ne slušaš nikoga
Meni nije jasno kako je to tebi toliko teško za razumjeti? Ljudi ti ovdje pomažu da rješiš problem, a ti radiš sasvim nešto drugo. Jesi li izmjerio koliko diže hidraulik BEZ AUTOMATSKE KUKE pa si onda probao pomaknuti onaj gornji graničnik na kuglici??
I uz to sipaj ulje u hidraulici do gornje granice....Ali pažnja sa gornjim graničnikom, oprez.
0,2 mu je propisana mjera.pozdrav, zanima me koliko smije izlaziti klip iz bloka kod imt 533 sad mi izlazi 1mm a mislim da bi trebalo bit oko 0.5mm