J
Jozha24
Guest
da, dobro pali i radi, pokušat cu onda to dotegnut...
Jučer mi je majstor popravio prednji semering radilice na IMT 539 i zamijenio pumpu za vodu. Gornja lula izjedena, a i doljnja koja ide u blok motora je sva izjedena. Ovu gornju sam pronašao na internetu, no donje koja se nalazi iza bosch pumpe ne mogu pronaći. Zna li netko gdje se može nabaviti?
Ima jedna mala trgovina dijelovima u osijeku u strossmayerovoj ulici na samom cosku kako se ulazi u ulica za pampas sajam pa tamo pogledaj
Evo kako sam uradio kuku za auto prikolicu
Prvo odvrni ta dva vijka kljuc 19 ,a sa unutarnje strane imbus 10.Zatim probaj navrnuti tu veliku okruglu maticu.
Imam osjecaj da si ti iscupao navoj unutra.
ako se navoj ostetio onda budem varil.. puno mi je davat tolike novce ako se moze proci jeftinije.. samo je problem kak to nagurati unutra.. pokusavao sam ali nemogu ga ni pomaknuti..
To crveno je balansna opruga i ona ide po pravilu lagano unutra. Napravi onak kak ti je Lisnik pojasnil samo prije toga sve izvadi van i pogledaj da ti nije ona pločica sa rupom (koja je ispod opruge) ispala van pa ti upire u jednu polugu. Radi toga možda nemožeš sastaviti.a ovo crveno, jel to neka opruga velika ili sta? cini mi se da to nece tako lako unutra.. to je uvijek bilo fiksno i dobro zasarafljeno.. a ako se ostetio navoj, hoce li se moci narezati ponovno, a ako ne sta onda?
Možeš, ali nemojmene zanima kad slepam nekog dali mogu sajlu tu zakaciti ili ce mi se ovo desiti