• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Problem na IMT 533

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
747
a tisuću manje više...to je niš ;)
hehe..
ovu godinu će još odradit

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Valjda bu, ako prije ne zamasti tak jako lamelu da počne proklizavati.

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
747
a ček... ovaj srebrni dio je iznad visine ulja u karteru, znači da može puštati samo u radu... ili je ispod?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Sve ulje je iznad visine ulja u karteru i na svim mogučim mjestima pušta samo u radu.

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
747
a ok... pratit ću sad malo češće stanje ulja, i pustit ovo otvoreno da ulje ide ća.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Imaš prav. Iz majke zemlje stiglo i u nju se vratilo

dejan.d

Aktivni član
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
939
Zanima me za 533 . Se da rešiti da mu obrati motora ne nihaju kad je mrzal motor. Ler gas a on jih podiže -+ 100 o/min.

kebir

Član
Tu od
24 Kol 2011
Poruka
339
Trebal bi promjeniti kolektor na rotoru anlasera.Nemogu nigde nači da to neko u ZG radi pa ako neko zna molim da me informira.

magla

Član
Tu od
11 Ožu 2008
Poruka
325
Ma nisam ni mislio sam to spajati znam da se moze dogoditi da radio izgori nego vu ja napraviti mjesto u kabini gdje cu staviti radio pa cu dati nekom tko zna da to spoji

stavi zvučnike na krov kabine, jasno sa donje strane i možeš radio u blizini ali namoj u blizini glave, da kad lupiš u jamu ne otkineš ga glavom, zvučnike stavi u drvenu kutijicu i sigurno bu se dobro čulo

O

Osječanin

Guest
Zna li netko na forumu koje vijke - šarafe trebam kupiti za montiranje donje poteznice na IMT 539.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Ako se ugradi dvoradni razvodnik, onda na kiper ventil

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,133
Jel možeš malo detaljnije opisati?
Gdje se može nabaviti razdjelnik?

Planiram ugraditi na poluge jedan dvoradni klip za pomak u stranu.

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Zna li netko na forumu koje vijke - šarafe trebam kupiti za montiranje donje poteznice na IMT 539.

Trebaju ti brezoni na kojim je navoj koji se uvrce u kuciste m16 ,a navoj na koji se navrcu matice m16x1,5.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724

Pa to je več puno put napisano, ali evo otprilike.

Poluge hidraulika je potrebno blokirati da se nemogu diči u krajnji položaj ili ako ti to nije bitno povučeš kockice do kraja gore i tada na kiper ventilu imaš pritisak. Tu spajaš razvodnik sa jednom ili više komandi i radiš sa njim kaj hočeš.
Razvodnik nabaviš polovan na otpadu ili novi u dučanu. Ja znam par mjesta gdje ima novih ali ti malo daleko pa ti proguglaj malo za bližu lokaciju, a ako je u mojoj okolici mogu ti ga dostaviti do Đakova u Vulkan

Cobra

Član
Tu od
17 Ožu 2012
Poruka
163

Ja sam složio na IMT 542 razvodnik sa tri ručke/komande, za dizanje/spustanje , za škare za drva zatvaranje/otvaranje i za zglobnu ruku naprijed/nazad, ovaj tjedan jos par crijeva preuredim - skratim i u petak idem u zavičaj (ogulin) pošarafim crijeva i snimim, ulje u razvodnik ide iz cijevi za kipanje a nazad iz razvodnika kroz čep pored ručke mjenjača, i isprobano već radi , ručica za kipanje u gornji položaj i ulje stalno prolazi kroz razvodnik i vraća se nazad u "traktor" ... razvodnik novi kupio u križevcima; s 3 komande imaju i sa dvije i jeftiniji je nego polovni u oglasima..

Najnoviji postovi

Na vrh