• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Problem na IMT 533

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Na žalost obišao sam sve trgovine koje prodaju šarafe no nemaju takvih brezona. Gledao sam i na internetu i nisam pronašao. Da li se mogu napraviti od navojne šipke m16 (DIN 975) i koja je približna dužina tih brezona?

Ako se dobro sjecam navoj u kucistu je oko 30mm.bez navoja (debljina ploce 20mm) sa navojem 16x1,5 je 20mm.
Ovo ti je po sjecanju,.
Inace sam izmjeris šublerom dubinu navoja u kucistu,debljinu ploce(bez navoja),debljinu matice sa podloskom (navoj 16x1,5) i
to je to.

L

las2

Guest
Ostao sam bez kvacila na 533 koji ima jednostepeno kvacilo, uopce ga nemogu stisnuti ide samo koliko je prazni hod dalje nikako, jel zna neko sta bi to moglo biti, sta da uzmem od rezrvnih djelova?

Tu od
21 Sij 2012
Poruka
496
to se tako ne pogada, rastavi ga popola i onda se vidi sta je otislo. Sigurno ces trebati druk lezaj, pracle i tako to ali kazem popola prvo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,723
Ostao sam bez kvacila na 533 koji ima jednostepeno kvacilo, uopce ga nemogu stisnuti ide samo koliko je prazni hod dalje nikako, jel zna neko sta bi to moglo biti, sta da uzmem od rezrvnih djelova?
Možda imaš ovakvih problema

image hosting

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,723
Nije mi samo jasno kako moze doci do toga samo
Kak su ti več napisali ................
To ti je gore takozvana travnata lamela

Inače kod istog tog gazde sam na ruji našel celi kaput (samo niko nije htel priznati čiji je) :rolfer:

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,911
a imas li alat za otlanjanje ovakvih kvarova, i tebe je iznenadilo, mozda trebas nekog bossanca sa čakom-čakijom, hehe

Najnoviji postovi

Na vrh