a sutra moram to uzet jer mi traktor treba, taman da mi i poštom šalješ nemogu čekat.
Uzet ću ono kaj imaju, ova pumpa kaj je sad gore je dobra, jedino taj je**ni navoj je otišao. Stavit ću ju sa strane pa ak ova nova ne izdrži dugo vraćam ju natrag a poklopac samo prebacim sa nove na staru.
Skočit ću još sutra do kuma da vidim jel možda ima kaj na lageru, ak nema onda po novu
Malo nadogradnje na traktoru....priključak zraka pozadi :rolfer:
Malo nadogradnje na traktoru....priključak zraka pozadi :rolfer:
Pital si koji su simptomi neispravnog kvačila, a ja ti odgovorih.Kako mislis klizi? Drugi stepen se ukljucuje relativno lako.
Jedino sto mi se velim dogodilo da je drugi stepen postao izuzetno tvrd za pritiskanje..
Ipak čini mi se bolje da bude ovdje tablica nego na blatobranu. Na 533 je uvijek tablica savijena jer se zakači za prikolicu ili za koju granu...Moram još mijenjati gume i mogu na tehnički.Ala je ispalo ko da je z butige,,,,,.kaji novo...
Odlično izgleda,,,a vidim i misto za tablicu pušteno..
To sto pada pritisak kad se traktor zagrije je normalno e sad za podrhtavanje kazaljke ne znam ali moguce je da je do sata od pritiska ulja
Promjeni ulje ....
Fin neki manometar na tvojem IMT-u kad ti na njemu primječuješ oscilacije od 0,2 bara :scratchDugo se nisam javljao, ali evo novih vijesti. Traktor nakon generalke lijepo radi, pali bolje od auta, nigdje ne curi ulje, uglavnom sam jako zadovoljan. Ima sada 40 radnih sati ali me muči jedna stvar pa molim da mi netko objasni da li je to normalno ili ipak nije. Naime kada upalim traktor i dok je hladno ulje kazaljka na satu pritiska ulja je na oko 4,5 bara i mirna je. Kada se zagrije ulje tada pritisak padne na oko 3,8 bara ,ali više ne stoji mirno nego se vidi nekakvo podrhtavanje kazaljke što se osobito primijeti kada smanjim gas. Znači kao da pritisak ulja varira. Te oscilacije se kreću oko 0,2 bara na malom gasu, a na većem se jedva primijete zbog brzine vrtnje motora.
Što bi to moglo značiti, prije generalke kada je pritisak bio stvarno nikakav, to mi se nije dešavalo, kazaljka je konstantno mirovala na bilo kojem pritisku ulja. Uljna pumpa je nova.