• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Problem na IMT 533

L

las2

Guest
Možda imaš ovakvih problema

Ne, relativno je cisto unutra, upravo sam ga sad raspolovio, druk ležaj se okreće lamela je ok, jedna pracna pukla, mislim da ce tu sad biti sexa oko te pracne...

L

las2

Guest
Upravo stigo iz traktor centra u osijeku, kazu nemaju pracne za jednostepeno, samo dvostepeno zna li mozda neko dal pase od drugog traltora???

Tu od
21 Sij 2012
Poruka
496
jesi bio u trgovini u Strossmayerovoj ulici? mala trgovina na čošku Strossmayerove i ulice od Pamas sajma (ne znam kako se zove ulica) tamo mozda imaju

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,723
Ne, relativno je cisto unutra, upravo sam ga sad raspolovio, druk ležaj se okreće lamela je ok, jedna pracna pukla, mislim da ce tu sad biti sexa oko te pracne...
Kaj je to pracna?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,723
Ako je ovakva, ko na prethodnoj slici, onda paše od dvostepenog, a ako je ona limena onda najvjerojatnije otpad.

welgermeki

Novi član
Tu od
7 Lip 2012
Poruka
4
poluge moraju da padaju kad je traktor ugasen , a kad radi moraju da stoje na mjestu gdje ti zelis ;))

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Najvjerovatnije je mislio na poluge za podizanje tereta(poluge hidraulike).

fendonja

Član
Tu od
11 Pro 2010
Poruka
326
danas sam promijenio ulje u mjenjacu/hidraulici, traktor je star 35 godina i sad je ovo prvi put da se mijenja
kolko je dobro ili lose sto sam stavio hipenol umjesto transhidrola? iamo sam doma hipenola pa zato i njega stavio

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,797
jel moguće kupit na AC pumpi od 533 samo gornji dio, znači poklopac gdje se šerafe ona dva crijeva pošto mi je otišao navoj na izlazu?

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,330
Naš 533 ima 35 godina i još nikad ulje u mjenaču nije bilo zamijenjeno, već samo dodano po potrebi. Prije 2 godine smo ga izvadili radi promjene konusno-tanjurastog zupčanika i tad je bio filtriran preko gustog filtera i vračen u mjenjač.

B

BAGERISTA

Guest
A nebi mu loše novo došlo,,....jer vijerovatno nije ni blizu ko novo...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,723
jel moguće kupit na AC pumpi od 533 samo gornji dio, znači poklopac gdje se šerafe ona dva crijeva pošto mi je otišao navoj na izlazu?
Samo rabljeno, novo ne.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,797
tak sam si nekak i mislil,,, sutra po novu pumpu:mad: i gas dalje

Najnoviji postovi

Na vrh