turske i lamele i korpa su jeftinije prilicno a indijske su digli cene da su za nijansu jeftinije od kronovih.pogonska lamela kron 34eur a indijska 32 eur. turska 14 eur. tako je priblizno odnos skoro svih delova. problem su novci za novu korpu a i ovo je izaslo skupo jer nece za turske ni da cuje.jednom se opekao na njihov deo i vise jok. sad cu videti sta cemo raditi. pokusacu da prestelujem da smanjim zazor ali mislim da nista necu dobiti. mogu kardan da ubacim i izbacim na prazno ali pod opterecenjem nijedno nemoze. ugasim traktor i jedino tako ubacim ili izbacim. a stavim berac u pogon onda razdvoji i zaustavi se i normalno funkcionise ali nemogu rucicu da iskljucim dok neugasim, a malo i u brzine menjac krcne ali ne previse. zato sumnam na plocu izmedju lamela jer zezaju obe.stavljao sam lamele nove na spojnicku nema lufta takoreci ni trunke niti se okom moze primetiti bilo kakvo ostecenje ili zajed.vadio sam ih van i semeringe promenuo jer je jedan flisovao. ali uz najbolje namere ispadne kontra. na mom vlatku sam celo puklo srce zavario i nije se deformisalo niti je krivo a vidis ovo cudo. za mere tokarenja znam sta i kako samo sto strugar malo brza i nenacentrira deo i strug baca tako da je i to sto me muci sta cu.