Kumic
Član
- Tu od
- 7 Lis 2010
- Poruka
- 196
Kaj se na 533 da isključit :scratch Nisam znaoDa mu skida snage, skida sigurno, a koliko neznam mada mislim da je zanemarivo.
Na 533 se da isključiti, a na 539 ne. A šta češ kad je 539 napredniji :evil:
Kaj se na 533 da isključit :scratch Nisam znaoDa mu skida snage, skida sigurno, a koliko neznam mada mislim da je zanemarivo.
Na 533 se da isključiti, a na 539 ne. A šta češ kad je 539 napredniji :evil:
Evo sad znašKaj se na 533 da isključit :scratch Nisam znao
A šta je onda moj, ima kompresor, dvostepeno kvačilo, šperu, 74.g. a niš nigdje ne piše, u papirima samo imt ?
aj fala Bogu pa da se s nekim razumijem!!
pele Zivio ti meni 100 godin!! artyman:
Daj poslikaj taj kompresor na 533 koji se nemre isključiti.Na 533 se da isključiti kompresor ak su taj dan delali verziju na kojoj se da isključiti .
Kod mene sa nemre kompresor isključiti, ali se zato nemre ni špera uključiti .Zato kaj je nema:mrgreen:
Među ploča i dvostepeno kvačilo nemaju nikakve veze jedno sa drugim.Ma ni meni bitno kaj piše na njemu važno mi je da sve radi. U većini slučajeva se kompresor da isključit a kod mene radi stalno. Špera solidno radi, a dvostepeno kvačilo je valjda original jer kad sam slagao korpu i lamele sve je kupljeno po originalu i neme međuploču pa mislim da je oriđiđi.
Samo me taj kompresor hebe kaj stalno šrota, ide mi na živce @muhanicar jel se taj da presložit da se da isključivat ?
I gore ovakav kompresor kaj je Puknuti metnul link i neda se isključiti?Imam 533..............
Daj poslikaj, jer i ovaj ide na 4 šarafa i 2 crijeva (neračunajuči lajtung za podmazivanje)Ne nije takav, moj nema ništ okolo, samo ga zašarafiš na 4 šarafa i 2 crijeva.
Po tome kak si objasnil to bi trebal biti dinamo.Skinul sam danas alternator sa traktora (ili je to dinamo stroj?)... uglavnom to je iz '81g isto kak i traktor originalno je na njemu proizvođač Iskra. Nije to ko ovi noviji koji su kraći sa onim krilcima za hlađenje. Probal sam kak se da okretati s rukom pa mi se čini da malo teže ide i čuje se lagano zujanje lagera... Tak da sam odlučil pitat da li je to sigurno za rastepsti pa podmazati i tak malo očistiti, da li to može bezbolno izvesti ovakvi šarlatan kak sam ja bez da nekaj zajebe... nisam rastepal alternator pa me zanima da li na kaj posebno treba obratiti pozornost?