I
ivanimt533
Guest
Ja sam bas iz pasata 83. god ove godine ugradjivao alternator prije sam uvijek koristio ispravljac. posto 533 ima siroki remen bilo je problema no i taj siroki moze do pola uci u remenicu od alternatora tako da to radi a remen ako se bude vise kidao to nije problem remen nije skup kostao me oko 8 kn. Kod ugradnje bilo je problema sa nosacem misio sam da cu moram dat nekom da mi napravi odgovarajuci spaner no na onaj od prije sam samo dodao jedan komad zeljeza stegnuo sarafima i drzi ko ludu. Sutra vam to bu poslikam. Imao sam problema sto niko nije znao spojit pobudu. Seoski majstori mi govorili da to ni ne postji i te gluposti no na kraju sam uspio to spojiti i kupio sam orginal lampicu za pobudu. Ako nekome bude trebalo pomoci neka se javi.
Evo kako sam obecao slike i samo da kazem da meni isto akumulator se ne puni na 400 okretaja nego se pocinje puniti na negdje oko 600 okretaja.
evo jos jedna
Pozdrav
Evo kako sam obecao slike i samo da kazem da meni isto akumulator se ne puni na 400 okretaja nego se pocinje puniti na negdje oko 600 okretaja.
evo jos jedna
Pozdrav