Bobić oprosti mi molim te, ali ne slažem se s tobom.
Jer da si naučio o drvima do kraja, bilo bi dobro i za tebe.
Ne bi te šumarija, ili tko već mogao 'farbati'.
Ja koliko čujem, šumar u šumariji daje uvijek, ali apsolutno uvijek fer i korektnu mjeru, uvijek. Još nisam čuo da je nekog zakinuo, osim onih koji su mu 'muljali' pokušali ga prevariti, povrijedili ga.
Ja bi u cijelini trebao dobiti ko jedan veliku 'čokoladu', bez i jedne jedine rupice, igdje, 800x100x100cm, a to vi, prodavatelji nikad ali nikad nećete priznati!
Pa čak niti sad na forumu.
Makar i ja moram priznati, niti milka, čokolada, nije više u pravoj mjeri :icon_rofl:
Ok ti si ih radio ohoho, imaš iskustva ohoho, ali, ovo da ti već na ruke znaš koliko je to, oprosti, ali ne znaš. Misliš da znaš, ali kad se već igramo pravih mjera, e onda bez metra nema ništa.
I zašto za sebe veliš da si švercer! :icon_cry:
Jel tebi riječ švercer s drvima uljeva neko povjerenje u kvalitetu, količinu?
A ovo da mislim da mi netko pokloni 20%, je isto krivo 'izračunato'.
Ljudi ne računati napamet, odokativne metode ostavite za kupnju nećeg drugog.
Ponavljam po 100 put, znam da je s drvima muka, znoj, krv i suze, i da je to pun racku teško, ali nikome danas nije lako, nikome, ok ovim u saboru je, ali nećemo sad o tome.
Niti mislim koga uvrijediti, niti mislim kome nanjeti zlo. Ne želim da mi netko pokloni drva. Ali kaj je je, ja ako sam u krivu uvijek budem to priznao, ispričao se, pokušao ispraviti svoju pogrešku.
Pokušavam naučiti, biti fer korektan, iskren, što je danas, rijetko, nestvarno, ***** ti osjećam se ko bedak, svi lažu, varaju, muljaju, ali nemojte molim od mene raditi 'filozofa', jer ako tu ko filozofira u svijetu mjerenja drva, to su prodavatelji i nitko više. Mjera na ruke, mjera na 33 i 48 komada, nah da, kak da ne.
Da čujem, ko od prodavatelja, a može i od kupca zna izračunati volumen trupca?? Ti miša pa to je dilema tipa jel bilo prije jaje ili kokoš, nevjerojatno, ko da je teško pomnožiti 3 broja, uh :icon_cry: