naime dešava mi se u zadnje vrijeme da ljudi kojima dovezem drva super zadovoljni bla bla i onda me zovu za par dana da sam ih zajebo za 30 posto...inače prodajem samo rinfuzo piljena i kalana drva koja dovezem na kamionu i iskipam...e sada inače gledam da ne oštetim nikoga i da ljudi budu zadovoljni jer si tako širim tržište, ali mi se dešava da nikako ne mogu objasnit ljudima da kad poslože lijepo drva da (da ne možeš ni čačkalicu zagurat između cjepanica) nikako ne mogu dobit onoliko koliko sam im ja dovezao razbacanih drva....kada sam radio stranice za kamion posložio sam 5 metara drva metrica i to ispilo i iscjepao i nakrcao tako da mi ravno sa tim stranicama bude toliko drva i tako radim i dalje da ih ne slažem svaki put....ne vidim di je tu problem pa bi volio da me ili ispravite ako je greška moja ili da mi ukažete kao vi rješavate taj problem sa kupcima..pretpostavljam da postoji nekakav pisani izvor koja je razlika u količini drva ovakvih ili onakvih jer ovi kad poslože dobiju skoro pa mjeru u kubicima a to nikako ne može biti metar drva kakvog se inače kupuje