ti nama svima kupcima pokazuješ srednjak,baš si cool,a ako ti se neisplati nemoj to ni raditi ako već sve ode na gorivo i mazivo.čemu onda trud ako nemaš zarade????? nezanemarimo i one količine koje se otkažu na crno.
Jel znaš ti čitat post,,,ko je pokazao vama prst,,,ja osobno govorim o ljudima koji bi htijeli za malo novaca sto usluga,,,niko ne priča o nečijem radu ovdje kad smo svi isti i u istim g....ma.....a vidim da bi neki htijeli sve đabe(pa dat ču primjer)
Recimo imaš kombajn,,,,,,,i sad očeš da požanješ,,a on ti navede još toga usput za napravit,,,tako da ispada da požanješ,povezeš,iskrcaš i još da samelješ i nahraniš blago..................ma molim te..neču se svađat niti ču ti dat zapravo,,,s moje strane ne i to je to,,,,ostali kako hoče.......................
Pa šta ste ljudi neke pute čoravi da neznate pročitat posta kako spada,,,ili čitate samo ono šta vam ide u korist:scratch:scratch,pa neka mi neko obijasni,,ako pilim za prodat,,,dali je cijena 250-300kuna dovoljna,,,ajme ča ljudi svu vodu odmah okrenu na svoju vodu...
Ako se neko našao uvrijeđenim na moj post,ja mu se izvinjavam.......................
I ako smijem pitat po čemu si zaključija da ja pilim za prodaju,,,,,i ako da nevidim u tome problem..a ljepo si napisa ako NEMA ZARADE,,,a di i u kojem poslu ga uopče ima(bez onih kojima starci donijeli sve na dlanu)....................
Samo mi smeta kad neko drugome cijenu u radu postavlja,a za njegovu nema rasprave...............