Ostaju li crvene grinje na zivini preko dana ili se spuste u pukotine danju?ja sam se toga riješio vrlo lako, spalio čitav kokošinjac devil):
Uzmi lampu i osvijetli letve na kojima lezi zivina, pogledaj sve pukotine, rupe na letvama, tu se kriju. Druga stvar je ako se zivina bisks u toku noci kad legne. Ako uocis crvenu grinju naftom premazi letve ali ostanu one koje se nijesu spustile sa zivine pa je potrebno ponoviti sa naftom! PozdravKoji su simptomi napada tekuti?
Ocisti kokosinjac i u sumrak je najbolje preprskati, sacekati da pane mrak jer tada izlaze iz pukotina letava i zidova i preprskati naftom sa svih strana pogotovo sa dodje strane sletve. Kokosima stavi vani nekolike letve da prenoce a kokosinjac zatvori tu noc kad prepskas, sjutri dan uzmi letve dje su vani spavale i vidi na njima ima li crvenih grinja. Ako nadjete Taktik ili Beymint tako nekako se zove preparat, napravi rastvor i okupaj kokosi samo pazi glavu da ih ne potrujes. Ovo sve ponovi za 7 dana a posle toga lampicom prati da li ih ima dje po letvama dje leze ako ima ta mjesta preprskati naftom. Probao sam i razblazenim omeksivacem od robe ali ne znam koliko je djelotvorno, probajte i vi!!!Evo opet pocela sezona tekuti. Bilo ih je pomalo ali danas vise nije bilo za uc medju kokosi. Imam tekuceg neopitroida od lani ali to je luk i voda za njih tako da ga ni ne mislim koristit. Planiram sutra pospricat kokosinjac sa naftom pa me zanima dal se mora razrjediti ili ne. Koliko puta treba spricat ii kakav je ucinak?
Ja sam prskao sveDa li je neko prskao zivinu sa baymite ili se samo objekat sa ovim preparatom moze prskati posto je jak?