Moguće je jer su to balonke, drugo je uska guma...i ja sam 7,5x16 punio na 4 bara i vozio 3 tone ali to je puno i godinu dana su mi gume odlazile, guma od tamica mi je i eksplodirala, sve ima svoje norme i propise, na tvojoj prikolici je ociti problem slabih guma, to nema veze sa osovinom, ona je iz nekog razloga tako postavljena, ne moze prikolica koja ima tonu i pol manje nosivosti (A65) i tvoja prikolica (A80) imat iste gume, Leško za svaku prikolicu ima svoje gume odnosno veće i jače, na 8t imaju 355/50R22,5 RE ili 400/60R15,5 16PR s time da su ove druge opcija po želji.
Ti bis po meni moro to reklamirat i neka ti stave jače gume, pogotov ako je ti prikolica preko mjere, sam si reko da imaš drugu od 5t s obzirom da imas tako jaki traktor a male prikolice dolazim do zakljucka da ti ni ne trebaju nešto previs tako da mozes pocekat da se riješi taj problem guma.
Kamionske gume su opeta druga stvar, odmah je prikolica i viša i ako su uske nestabilnija, nova stvar mora radit kako je zamisljena i bez greške, to je samo kod nas taj balkanski mentalitet i mišljenje da sve znamo najbolje, postoje ljudi koji se time bave i njima treba dat da riješe problem