kawasaki0201
Aktivni član
- Tu od
- 16 Sij 2011
- Poruka
- 3,143
Istina, ovak nekaj nakladne pa ako prođe, prođe, ako ne, ko ga j... on si je pokasiral.
Svjestan sam da je program teško napisat al 30t kuna netko za tu lovu radi cijelu godinu. Da su korektni stavili bi plaćenje poslije 3-5% i ja bi tražil konzultanta odma : a i mislim da bi se onda više potrudili.
čisti sumnjam u boldano..
Nisu svi konzultanti isti, a ni ljudi..nekome je i puno malo,a nekome je imalo dosta..
Poslovni program nije tako jednostavno napisat,a pogotovo kvalitetan i koji drzi vodu..
Prije 6god mi neki lik pisao poslovni program,mislim da je kostao 27 Tkn i bilo je nekih gresaka pa se to moralo ispravljat.. mislim da tu greske nebi prosle i da bi te otkantali
A zašto sumnjaš? Iskreno me zanima.
Što da moraš recimo imati i studiju izvodljivosti (a neki će morati)? Koja ne košta manje od 65k kuna. I to je dio programa/projekta/prijave.
Ili da moraš napraviti analizu troškova i koristi? Što bi onda rekao?
Projekt ili prijavu za ruralni razvoj možeš napraviti sam od početka do kraja.
Studija izvodljivosti košta 65 t kn ????
Studija izvodljivosti, investicijska studija i poslovni plan ti mora napraviti konzultant za 25 tisuća kuna i to je sve u jednoj fascikli od 40 stranica. Meni je to rađeno za IPARD za te novce + 2% provizija na dobievna sredstva .