Mene su dva puta zvali radi ispravki,koje sam ispravio i poslao,tako da vjerujem da su sve obavijestili o nedostacima u dokumentima. Znam samo jednog koji je postom dobio odbijenicu. Nadam se povoljnom ishodu.
Meni su isto poslali mail tamo negdje u 2. Mjesecu mislim, tražili su kao ocitovanje u vezi neke stavke, i to im poslo i od tad ništa. A koliko sam skuzio ovi sto su dobili odbijenice to je zbog nepotpune dokumentacije ili?
Meni stigla danas odbijenica za mjeru 6.3.1. Kod predaje zahtjeva imo sam 27 bodova, namjena je bila kupnja traktora, atomizera i postavljanje ograde oko trajnog nasada, ukupan iznos je prelazio 15000eur a razliku bi ja nadoknadio. U obrazloženju stoji da je zahtjev odbijen zbog nedovoljno bodova 15 a limit je 20 neke stavke nisu dobro opisane u poslovnom planu i zbog toga su mi uzeli 12 bodova. Imam pravo žalbe u roku 8 dana ali mislim da nema smisla, da neću ništa postić.
Nemam svoju lovu,ali mislim ,o tome je bilo razgovora pri podnosenju zahtjeva,da ce banke davati kredite na osnovi odobrenog zahtjeva,jer to je garancija da cemo dobiti novac ...A sad kako ce biti ...vidjet cemo
To znam ali opet su neke kamate 2-4% a pitanje je kad će biti isplata.Može se desit da plaćaš kredit 3-4godine
Kako na svaku mjeru? Mozes ici na onu za koju zadovoljavas uvjete,u mom slucaju je bila 6.3.1 zato sam nju i podnio ... Dok ne zavrsis (zatvoris ) jednu mjeru nemozes se prijaviti na drugu .