baranjac747
Član
- Tu od
- 20 Lis 2011
- Poruka
- 290
Ako me dobro sjećanje služi 27 a minimalno je 20
Prvi pregledi projekata se pregledavaju u regionalnim agencijama, i tamo po 2 djelatnika citaju kontroliraju po jedan projekt, tako zvana kontrola 4 oka, zatim se to salje u sredisnji ured agencije gdje se dalje vrse financijske i ostale analize.
Mozda ce vam se sad ovo ciniti smjesnim i za nepovjerovat al agencija nema dovoljno kapaciteta tj. ljudi da obradi tako veliki broj zahtjeva. Jer ti ljudi koji tamo rade najcesce uz taj posao rade jos nekoliko drugih poslova.
Kada se obradi neciji zahtjev ne zove ga se na telefon da ga se obavijesti da je prosao, tek kada se pregledaju i obrade svi zahtjevi, objavljuje se rang lista.
Treba te ljude educirati, edukacija kosta previse novaca i vremena da bi im samo tako na kraju dali nogu u guzicu. Bolje onda radit ovako kak se radi i ne stvarati jos vece troskove.
Nije to posao kao u stali, zaposlis covjeka, das mu lopatu, pokazes prstom gdje da cisti i kuda da baca i kad ocisti das mu otkaz...
Da,bitce zeznuto...koliko bodova si imo ?Zvao sam i ja prijava je ok, vrlo vjerovatno i plan tako da postoji velika šansa da prolazim.A sad opet tko zna kad će biti isplata 50% a kamo li ostatak ako ga uopće bude.Pa sad ti digni kredit ili neku hipoteku i čekaj dali će uopće isplatit drugi dio
Da,bitce zeznuto...koliko bodova si imo ?
Regionalni uredi su provjeravali dokumentaciju. Tu je selekcija koje odbiju jer ne zadovoljavaju uvjete. Nakon toga ide u sredisnjicu i tu ce biti svi rangirani po bodovima. S isplatom ne bi trebalo biti problema jer je 85% europski novac a 15 hrvatski. Kako mali nisu u sustavu pdv-a, drzava ce na ovoj mjeri jos profitirati.
Dobio sam informaciju da cemo u svibnju znati tko je prosao mjeru 6.3.1.
Nema se sta rec...ne znam kako se uspijem razocarat svaki put u ovu drzavu i jos ostat u njoj...pocinjem se sramit sam sebe...tako mi i triba kad dopustan da me muljaju tako...
Kad neko službeno objavi ovaku vijest:
http://ruralnirazvoj.hr/novosti/rezultati-obrade-prijava/
"Očekujemo da će izdavanje privremenih odluka započeti do kraja godine, a bit će vidljive u Agronetu."
I onda se ja uspijem razočarat nekoliko puta do 15.03. ...više nije problem u njima...