NEWHOLLAND
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Srp 2010
- Poruka
- 5,597
Nisi u zahtjevu prilozio ponudu za traktor i detaljno opisao njegove specifikacije?
Nisi u zahtjevu prilozio ponudu za traktor i detaljno opisao njegove specifikacije?
To je ok. U ovih skoro godinu dana mogao se model prestat proizvodit ili tvrtka propast.Nisam,rekli su mi da to nije bitno nego samo navesti sta mislim kupit.Dostavio sam primjer jedne ponude ali toga se ne moras drzat nego navedenoga sta mislis kupit,mi npr.traktor,malcer i frezu
To je ok. U ovih skoro godinu dana mogao se model prestat proizvodit ili tvrtka propast.
Ekonomsku vrijednost gospodarstva ti izračunaju i izdaju potvrdu u savjetodavnoj službi na osnovu tvoje zadnje prijave za poticaj gdje se vidi koliko hektara obrađuješ i koliko stoke imaš.
Čekajte, to bi onda značilo da mjera nije namijenjena poljoprivrednicima početnicima? Ja naime nemam još uvijek nikakvu proizvodnju, a u pravilniku su uvjeti da imam odgovarajuće obrazovanje i vještine, dob i da sam prvi put nositelj gospodarstva (udovoljavam svim zahtjevima). Planirala sam se prijaviti na sljedeći natječaj i ukoliko prođem s tim novcima krenuti.
Planiram se javiti i savjetnicima i agenciji i računovođama, ali prvo prikupljam informacije na terenu, da budem pametnija
Matovilka, ovako ti to ide...
Ekonomska veličina nema veze s prihodima i zapravo nema veze sa zdravom logikom ali eto EU mora nekako grupirat velike, srednje i male pa koriste ovu metodu Standard Outputa (ekonomski potencijal ili veličina).