o tome se očito šuti, isto ko što šute i ovdje ljudi koji su predali zahtjeve na moje pitanje koliko su bodova skupili. čak su se dvoje javili
samko, kad jednom prođes na natjecaju ova tema te sve manje zanima i okreces se onome sto slijedi kako bi ispunio zacrtane ciljeve,,,
Broj bodova mislim da je, ajmo reci "manje" bitan buduci da svi nismo u ravnopravnom polozaju, za mjeru 6.3.1 tko skupi vise od 20 je sretan covijek (sorry ali nisam pratio za koju si ti mjeru postavio pitanje a neda mi se sad trazit po postovima),,,
Mislim da sam to vec napisao imam skupljenih 22 boda ukoliko me ne bace u kategoriju razvijenosti prema mjestu stanovanja jer tada padam na 20 bodova, govorim o mjeri 6.3.1
Svaki zahtjev je individualan kao i plan investiranja tako da tu prepisivanje bas i nema nekog prevelikog smisla,,,
Darijusu nisam odgovarao jer nemam namjeru a niti si mogu dozvoliti povrat sredstava,,,
Moj poslovni plan odnosno plan investiranja se mora ispuniti po ps-u ili nikako jer ja ne trebam novac da bi isao na more ili ga potrosio na bilo koji drugi luksuz vec ce sluziti iskljucivo za namjenu koja je opisana u poslovnom planu,,,
Vjerujem da ce kod mene, kao i kod mnogo njih drugih, doci do odstupanja u cijeni ali zato cu nastojati ostati u zacrtanim gabaritima i visak novca usmjeriti prema planu investiranja gdje ima prostora a ukoliko ce nesto kostati vise nego je planirano za sad u rezervi imam vise novaca nego je planirano za dokapitalizaciju,,,
Zavrsetak investiranja kod mene je predviđen u dvije kalendarske godine bas radi prihodovne strane, no jos uvijek ima prostora i da se skrati ali i da se poveca ukoliko sastrane uprihodujem i vise nego je planirano,,,:wink:
Dakle blago receno ako prođem na natjecaju mjesta za uzmicanje nema,,,